doobly bence wd 40 işini çözecektir.kilitlenme ihtimali olmaması lazım.muhtemelen sıkışmıştır.bu arada arkadaşlar musluğu hangi konumda tutarak kullanıyor?aman reserve de iken kullanmayın..dikkat..
ayhan abi hoşgeldin.kazasız belasız bitirdin macerayı.fotoğrafları merakla bekkliyorum.
mithat hocam resimler güzel saygılar.
Kilitlenme alttaki vidadan kaynaklanan bişeymiş ucu ezilme yapmış. Vidayı değiştirince sorun çözüldü de bişey soracağım. O vidanın görevi nedir vidayı çok sıktığımızda mandalı sabitliyor. Gevşek bıraktığımızda mandalı çevirebiliyoruz bu vidanın gevşek bırakılmasının bir sakıncası var mı?
Ayrıca res muhabbetine gelince de 2 aydır bu motosiklete sahibim ama yine çözemedim şu yedek olayını.
-Yedek deponun dolması için benzin alırken mandalı "res" konumuna mı getirmeliyim?
-Sürekli "res" konumunda kullanırsak öncelikle normal depoyu kullanıp bitince mi yedeği kullanmaya başlıyor.
-Yoksa "res" normal depodan ayrı bir birim mi yani "res" te benzin yedek depodan, "on" da ise normal depodan mı geliyor?
Başlığa da göz attım bunun hakkında yorumlar var ama kesin bir yorum yok.
Bunu biri güzelce yazarsa çok sevinirim gece gündüz onu düşünüyorum kendi kendime denemeler yapıyorum.
:queen: