günaydın arkadaşlar..selçuk abi ve orhancım yaw valla düşünüyorum bir gün bende enduroya geçersem nasıl olur diye..ama ben bu başlığı hayatta bırakmam

neyse unutturmayın kendinizi selçuk abi ve koray abi..
arkadaşlar dün hyosource'dan artçı için öndeki peglerden,sonra iki tane hava filtresi,vites pedalının arka tarafına takılan aparatından ( hani vites yükseltmek için pedalın altına ayağımızı sokup kaldırmak yerine,topukla basarak yükseltiyoruz ya.işte ondan ),birde hem ön hemde arka sele için koruyucu kılıf aldım.şimdi asıl sorun şu..o sitede sürücü selesi 80 tl civarı.kargo da 40 tl civarı tutuyor..(kuralkanda 400 tl civarı) benim aklıma gelen şu: artçı selesini söküp yerine sürücü selesinin aynından takabilir miyim?bunun için ekstradan herhangi bir aparata ihtiyaç duyarmıyım?motorun yanında olsam söküp bakacam ama şuan sadece sizden yardım alabilirim..şimdiden teşekkür ederim.
eğer seleyi o şekilde değiştirirsem devrimin icadını beklemek zorunda kalmıcam

yani düşündüm de arka çamurluktan bağımsız sele yerine selenin konforunu arttırmak daha iyi olacaka kısa vadede..çünkü geçiş motorum olduğu için bu sanırım yeterli olacaktır eşim için.sonuç olarak bunlar bitince karacam da hem ön hem artçı pegleri olacak,yan çantalar,önde sosis çanta ve orjinal ön cam olacak.çantalar ve cam hazır ama peg gelince ve selyi sipariş verip aldıktan sonra çok canavar bişi olacak gibi geliyo..bir de orjinal sissybarı kestirip biraz yükseltecem çünkü arka seleyi değiştirince yüksekliği artacak ve bele bile gelmicek yüksekliği..o yüzden kestirip araya krom tarzı bir metalle uzatacağım..sonra arka çanta taşıyıcı kaynattıracağım son olarak arka çantayı da alınca çok manyak olacak küheylanım..buraya kadar yapmış olduğum planlarım ile ilgili yorum yapmak isteyen tüm arkadaşlarım lütfen olumlu yadad olumsuz yapsınlar.şimdiden yorumlarınızı ve yardımlarınızı beklemeye başladım bile..:cat:
ayhan abi bende orjinal cam var ama daha henüz tecrübe edemedim..ama o bahsettiğim siteden alışveriş yapabilirsin o sitede orjinal cam da var.
www.hyosungsource.com siteden alışveriş yapabilirsiniz sıkıntı yok..
wolverinegv aramıza hoşgeldin.motorun hayırlı olsun.hava filtresini kuralkandan da sipariş verebilirsin.
canan abi ne var ne yok?herşey yolundadır umarım.
mithat hocam saygılarımı sunuyorum,ama ön cam şart hocam bence..
neyse hepniiz kendinize ii bakın..