Merhabalar arkadaşlar,
Birkaç gündür foruma girememiştim, baya gelişme olmuş, çok güzel forumun böyle etkin kullanılması.
Öncelikle İlker, iyi yolculuklar, umarım Afganistan daki internet problemi çözülmüştür de muhabbetten uzak kalmazsın.
Bigbull, sen de hoş geldin. Benim motorumda 2009 aralık trafiğe çıkışlı ve henüz 500 km'de.
Ben henüz motorumun hiçbir bakımını yapmadım. Ne zinciri yağladım, ne hava filtresine baktım ne de birşey... Aldığım yer ilk 800-1000km arası bize getirin, tüm bakımlarını yapıcaz dediler. Bende o yüzden dokunmadım. Sadece rolanti ayarıyla biraz oynadım. Birde motor çok beklediğinden benzin pompasında sorun olmuş, aldığım yer yenisini ile değiştirdi.
Bu hafta sonu bir tek dün hava güzeldi. Bu sürede de binmek yerine motoru bir sileyim dedim.. Anladım ki motor, bisiklet gibi temizlenmiyor. Lastiklerin oralara falan su tutmak gerek herhalde. Motorun alt kısımlarına da sanırım. Oralar baya pis, hafif çamurlu falan. Pek çamura falan da girmedim, yağmurda kullanmadım ama yer yer su birikintilerine girmek zorunda kalmıştım, sanırım o yüzden..
Mrock, fuara giderken buluşup gitmeyi önermiş. Eğer gideceğimiz günler uyarsa (cumartesi düşünüyorum ben) ve hava da uygun olursa çok isterim böyle topluca gitmeyi. Orhan'ın dediği gibi İstanbul girişinde de İstanbul daki arkadaşlarla buluşuruz. Fakat bir sorun var, benim motorda bende daha rodajda olduğumuzdan 90-100km bizim için üst sınır. Yani ayak bağı olabilirim biraz size.
Neyse, fuara daha çok var. Dediğim gibi hava durumu falan belli olunca tekrar konuşuruz.