. tamamdır dostum orada olacağız.sabah görüşmek üzerearkadaşlar yarın ( pazar) sabah saat 9,30 da eminönündeki otobüs duraklarının orada buluşuyoruz.
Sinan ve ender orda olacak ve hep birlikte yola çıkacağız.
Perioğlu sende oraya gel de beraber çıkalım hem hep beraber toplu olursak süper olur tadından yenmez.
1-r_e_b_e_l
2-emekkoray ( 4 ten sonra )
3-nightshift + 1 ( ancak erken dönmem gerekebilir çünkü hem yağmur var hemde akşam dönüş avcılara kadar zor oluyor okadar yoldan sonra keşke herkez gelebilse)
4-Sinan
5- Ender
6_perioğlu +1
Arkadaşlar ev taşıyorum o yüzden biraz uzak kalıcam, dışı biraz kötü ama içi mükemmel bir çatı katı daire buldum, en güzeli 120 m2 terası var, işyerine yürüme 3 dk![]()
Murat bugün sana bahsettiğim ilandaki motoru görmeye gittim...egzostaki izler sadece erimiş naylon izi ve dert edilecek bişey değil...biraz uğraştırır ama tertemiz olur...zaten satıcıda aynı şeyi söyledi...motor genel olarak gerçekten çok temiz belliki bakımlı bir motor ve pırıl pırıl duruyodu...ancak kötü bi haber motor satılmış(
güzel dileklerin için teşekkür ederim Koray , istersen sende gel hep beraber bi yemek yeriz
ya bi motor daha buldum full aksesuar ve fiyatıda uygun gibi 2006 model ancak 25.000 kilometrede...çok fazla değilmi sizce 25.000 km...
güzel dileklerin için teşekkür ederim Koray , istersen sende gel hep beraber bi yemek yeriz
ya bi motor daha buldum full aksesuar ve fiyatıda uygun gibi 2006 model ancak 25.000 kilometrede...çok fazla değilmi sizce 25.000 km...
Ben yanlış Koray' lamı muhatap oluyorum acaba.Benim Koray' ım yemeyi severdi...