Ben yanlış Koray' lamı muhatap oluyorum acaba.Benim Koray' ım yemeyi severdi...
yok be murat benim.. benim de elden bişey gelmeyince telkinlerde bulunuyorum kendime..
Ben yanlış Koray' lamı muhatap oluyorum acaba.Benim Koray' ım yemeyi severdi...
Tam olarak nasıl birşey ve de ne kadarlık birşey aradığını söylersen sana yardımcı olbılırım. Ve ayrıca hangi ildesin
yok be murat benim.. benim de elden bişey gelmeyince telkinlerde bulunuyorum kendime..![]()
![]()
nasıl yapıcam yarınki dersleri bilmiyorum.. sizin birlikte olduğunuzu gülüp eğlenip motosiklet tepesinde olduğunuzu bilipte nasıl kapanıcam oraya bilmiyorum..
neyse 4 ten sonra beraberiz..
bide benimle yersiniz.. SİNAN BAK SÖZ VERDİN HATIRLATIRIM..
![]()
Korayım ne demek iste senınle derse gireyim o ızdırabına ortak olayım. Hatta senin için kafamı duvarlara vurayım ne bileyim sen ne yapacaksan onu yapayım işde
ya aslında gv250 nin standart renklerinden hiçbirini beğenmiyorum hatta motoru aldıktan sonra boyatmayı bile düşünüyorum ciddi ciddi...motor temiz olsun uygun olsun renk çok önemli değil ama tercihim siyah-gri...
Motosikleti yokki Cem' in.Nasıl gelecek Koray' ım
bak böyle konuşma istifamı verip sabahtan katılırım... sonra motoru ödeyemembide kemanın acemiliği çok kötüdür kıyamam size..
sinan valla çok özledim yarın erken kaçmayın gelince olurmu?
Söz seni görmeden donmeyeceğim.:rendeer:
yaa bende nedense km ve model takıntısı var... illaki en az 2007 olsun ve km en fazla 10.000 olsun diyorum nedense...
harbitürk sen ne zaman aldın kaça aldın kaç model kaç km?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:47 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:46 AM ----------
Koray bu arada sen müzisyensin sanırım doğrumu?