Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

tamam selka zaten tayyim abi cok iyi biridir oyle yuksekten fiyat ucmaz fiyatı neyse onu soyler saglam biridir bu arada oda endurocu cruiserci olsa halimizden daha iyi anlardı ama :p birazcık dil dökücez artık ne yapalım

bu arada arkadaslar motorumun zincirini degiştirme vaktii gelmiş acil değiştirmem lazım sonuna kadar gerdik kalmadı artık :p burda bi motorcuda o- ring buldum oda izmirliymiş indirim yaptı 125 ten 100 e dustu altın sarısı renkte sizce uygunmu fiyat orjinali 120 ytl idi en son sordugumda ama suan dolar yuksek fiyatı artmıs olabilir salı yada carsamba taktırmayı dusunuyorum herkese iyi geceler

Son düzenleme:
tamam selka zaten tayyim abi cok iyi biridir oyle yuksekten fiyat ucmaz fiyatı neyse onu soyler saglam biridir bu arada oda endurocu cruiserci olsa halimizden daha iyi anlardı ama :p birazcık dil dökücez artık ne yapalım

bu arada arkadaslar motorumun zincirini degiştirme vaktii gelmiş acil değiştirmem lazım sonuna kadar gerdik kalmadı artık :p burda bi motorcuda o- ring buldum oda izmirliymiş indirim yaptı 125 ten 100 e dustu altın sarısı renkte sizce uygunmu fiyat orjinali 120 ytl idi en son sordugumda ama suan dolar yuksek fiyatı artmıs olabilir salı yada carsamba taktırmayı dusunuyorum herkese iyi geceler

Venom, benimde zinciri değiştirmem gerekiyor aynı senin gibi gerecek yer kalmadı artık :cherry: Altın sarısı olan o-ring zincir, yanlız fiyatı konusunda tam bişey söyleyemeyeceğim. Zira Çekostavak malı zincirlerin ucuz olduğunu biliyorum ama D.I.D markası çok kaliteli, bir o kadar da maliyeti fazla elbette. Bende karar veremedim daha doğrusu evlilik hazırlıklarından ne motora binebiliyorum ne de ilgilenebiliyorum. Zinciri taktırdığında izlenimlerini merak ediyorum, memnun kalırsan bende aynısından taktırabilirim. Taktırırken markasına bakıp bana da bildirirsen çok memnun olurum markasını aynısından bende bakarım buralarda. Koruma demirini de İzmirdeki o ustana sorup bizim içinde fiyat alabilirsen inan çok seviniriz.

Evet arkadaşlar Cumartesi günü buluşmamızı ne kadar erken yaparsak o kadar iyi sanırım. Koray kardeşimin dersi 2.de bitiyormuş ordan buluşmaya gelmesi 3.ü bulur. Ben derim ki saat 12 uygun gibi (hava yağmazsa elbette ki inşallah yağmaz). Herkes fikrini söylesin saat konusunda ortak bir saatte buluşalım :cat:

merhaba arkadaşlar

hava güzel olduğu taktirde saat 12-12,30 gibi buluşalım orhanın dediği gibi. Koray da bize yetişir artık :)
şimdi buluşma yerimiz bostancı deniz otobüsü önü olarak sabitledikmi yoksa daha farklı bir yermi var aklınızda ( kadıköy filan gibi )
bostancı iyi gibi bence ama herkez bence fikrini söylesin artık.
bu arada galiba bayağı kalabalık olacağız sanırım. :)

gelecek olanlar bi kendini tam gösterse
orhan
koray
tarkan
burak
murat
emrah
aceofspades ?
draggy ?

atladığım varmı?

burak sıra sende abi.. en kısa zamanda buluşalım.. daha ilker var selçuk var tarkan var draggy var mitmuallim hocam var venom var kocaadam abimiz var viceroy hocamız var typhoon26 var naklov var accilis var.. inşallah ayvalıkta biraraya gelicez ya orada herkes olur.. şu ayın 7 sinde hava bi kıyak yaparsa çok güzel olacak.. ya zaten o kadar acayip oluyorki sanki çocukluk arkadaşıymışız da uzun süredir görüşmüyormuşuz gibi oluyor.. yabancılık yok.. kendini kasmak yok.. yeni tanışıyormuşsun gibi olmuyor.. bide acayip çok konuşuyorsun çünkü burada yazmaya üşendiğin şeyler birikiyor ve anlat allah anlat.. :) :) ehehehehee

Gelmeyi çok istiyordum ama sevgilimle Edirne'ye annemin elini öpmeye gittik :) Bu arada bana motor zevkini aşılayan Kont Ümit abide bir Hana cBX 750 gördüm, eski polis motorlarından galiba sesine görünüşüne bittim yahu :) fotosunu çekemedim netten bulun idare edin :) 5 milyara almış ama çok temiz ve pırıl pırıl bir makinaydı...

x4-1.jpg

Bu arada ayın 7 sinde bende varım :)

draggy hoşgeldin :) diğer buluşmada olursun inşallah.. hava yağmazsa cumartesi buluşuyoruz.. :) eski motorlar çok güzel tadı başka sesi başka.. bu bizdeki bmw nin egzostunda honda yazıyordu .. allah allah nerdenki diyordum .. resimdeki motorun egzostuyla aynı.. :)

Son düzenleme:
Draggy çok hoşmuş motor gerçekten :) keşke çekebilseydin resmini.
Koray hava yağarsa da buluşsaydık cumartesi :)

abi bende pantolon yok.. motobot yok.. kedi yavrusu gibi olmayalım sonra .. :) :) hıı küçük bir ayrıntıyı atladım yağmur ve e 5 tecrübesi yok... :) :) :) ama denerim herşeyin bir ilki var tabi.. yıvaş yıvaş gelirim..:)

:) o dediklerinin hiçbirinden bende de yok :) Motorları evde bırakır bizler buluşurduk yağmur durumunda :) Tabii ki en büyük dileğimiz havanın dünkü gibi olması :)

ehehehe burak :) :) iyi güldürdün abi beni.. :) tamam olur.. nasıl şartladıysam motora kendimi :) :) :) yağmur yağarsa da buluşuyoruz fikrine VARIM DİYORUM ... :) ( saçma sapan bir toplantı var okulda ona katılıp geliyorum gitmeyin biyere :) )

Ya arkadaşlar, buluşma planlarını okudukça içim gitti. Ben motoru aldığımdan beri motor Istanbul da kapalı alanda, ben de Çorlu dayım. Rahat rahat kullanma fırsatım bir türlü olmadı. Sissybar, dikiz aynası, ayaklık taktırmayı planlıyorum o yüzden motoru Istanbul da bıraktım ama aksesuar fiyatları da malumunuz üzere oldukça fazla. Bir an önce yaptırıp motorumu yanıma almak istiyorum. Bildiğiniz, önerebileceğiniz yer var mı?

umarım tez zamanda yanına alırsın kuzunu sende.. :) aksesuar olayı bizimde gündemde koruma demiri öncam için haber bekliyoruz.. sanırım bizim motorlar için orjinal parçaları istanbulmotor sağlıyor.. buluşma o taraflarda olur sanırım.. biz gider bakarız cumartesi akşam haber veririz buradan.. diğer arkadaşlarda cevaplar gördüklerinde..

ya bende sissy bar alıcan sanırım. sisibarsız çok yorucu artçı için. bunu şart olarak koşuyorum kendime. sadece kendi zevkimizi değil artçımızda düşünüyoruz öyle değilmi :)

nereden bulunur bilmiyorum ama uzun sisibar öneriyorum.. dediğin doğru hatta belkide kendimizden çok onu düşünmek gerekir.. yok abi bu yağmur temmuza kadar yağar ben söyleyeyim...

Son düzenleme:
burak hakkatten onu bulabileceğin biryer varmı? yani vardır tabi de araştırdınmı? :) olmadı direk goldwing arka koltuğu yaptırırız abi :) :) :)

koray var aldığım yerde söylediler hatta kendileri S&T servisi istersen getirtelim dediler 130 liraymış fiyatı biz de şimdilik bekleyelim dedik ne de olsa 2 kişi binemiyoruz acemiliği atlatana kadar :) hem sonra sisy barla beraber taktırcaz heralde :) :) ama hani fena fikir de değil goldwing koltuğu :):):):)

iyi abi varsa sorun yok.. hem böylede tatlı durmuş.. içimden geçmedi değil bende bi ara sökerek kullanabilirim.. hakkatten güzel duruyor.. yavaş yavaş hallolur abi hepsi.. gv lerimize kavuştuk ya gerisi önemli değil.. huzurlu huzurlu kullanırız hepimiz inşallah..

draggy hoşgeldin :) diğer buluşmada olursun inşallah.. hava yağmazsa cumartesi buluşuyoruz.. :) eski motorlar çok güzel tadı başka sesi başka.. bu bizdeki bmw nin egzostunda honda yazıyordu .. allah allah nerdenki diyordum .. resimdeki motorun egzostuyla aynı.. :)

Çok iyi ya :) Yağmurda E-5 te kullanıyorum ama sağnak yağışta tavsiye etmem arkadaşlar, ne kadar korumlaı olursanız olun birincisi sırıl sıklam, ikincisi çamur sıçratan arabalar yüzünden çamura bulanmış oluyorsunuz.

Yağmur için çok basit bir önerim var :) Av malzemeleri satan yerlerde 10-15 YTL ye yağmurluklar var, pantalon ve ceket olarak, altta normal kıyafetler üstte bu yağmurluk çok rahat oluyor ıslanmamak adına ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar