hocam sen hyosung alma 12 bin fazla geliyorsa başka marka al
Sen bu motorun distribitörü falan mısın arkadasım her hyo eleştirisinin dibinde zabıta gibi bitiyorsun...
bırak ya insanlar fikirlerini paylaşsın ,paylaşsında hatalar düzeltilsin !
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:41 ----------
Kıymetli dostlar fikirlerinize saygı duyuyorum, zira motorcu ahlakı nedir bilirim...
Fakat bazı şeylere tepki göstermek bilincli vatandaş olmanın ve ithalat sömürgeciliğinin karşısında durmanın hatta yabancı sermayenin Türkiyeyi hiç bir şeye ses cıkarmayan sürüler olarak görmemelerini engellemenin tek yolu doğruları söylemekten , tepki vermekten geçiyor...
Adamlar anketler yaparak zaman ve para harcamak yerine Bu forumları değerlendiriyor ve stratejilerine yön veriyorlar. gerçek bu!
biz burada herşey güzel ,fiyatlar,düşük, model harika oh oh bir sütü ,balı eksik dedikçe onlarda 'Arttırın lannn fiyatları millet bayıldı bu modele herkes süper diyo zaten !' stratejilerini elimiz ile belirlemiş oluyoruz...
Tüm bunlar asıl şuna yol açıyor :
Tc motosiklet firmaları kendileri teknoloji üretmek zahmetinde bulunmuyor ( Ülke teknolojisi dışa bağımlı ve tembel alışıyor)
ÖR: hyosung gv 250 MARİGE 250 isimli bir markadan hakları kanuni tarafından satın alınıp yurt dışından ithal ediliyor ülkade tek yapılan şey KANUNİ etiketi ve garantisi basmak oluyor !!!
tabi bu durum teknoloji dışardan geldiği için sınır kapısında 3000tl vergi GİYDİRİLEREK türkiyeye siz vatandaşlarımıza satılıyor..
Artık gaflet uykumuzdan uyanmamız lazım...
TURKİYEDE TÜM MOTORSİKLET FİYATLARI COK PAHALI !
Yamahanın, Hondanın,KYMCOnun 250cc modellerine bakıyorum 12.500TL yi geçmiyor Suzuki İNAZUMA 250 NI gibi muazzam konforlu kaliteli bir japon bile 12.400tl den satılıyor sıfırı hemde 9 ay vade ile
Hele hele HYOSUNG 250 GV nin 12.599TL olduğu gerçeği ile yüzleşirsek ki bu japonlardan bile pahalı neredeyse ...
artık düşünen ve anlatılmak istenilen ön görüyü kavrayabilen siz dostlarıma bırakıyorum YORUMLARI.
SAYGILAR