halıdun abı....benım dılım basıma gelenlere ragmen yanmadı...ben yamaha dragstar ve m800 kullanmıs bırı olarak yazdım bu dedıklerımı....m800 un sorunlarına burada hıc gırmeyecegım...yamaha drag star kadar hantal bır makıne ancak ve ancak baska bır yamaha olur...kımse burada harleyden bahsetmesın...harleyın sahıp oldugu vıbrasyon traktor harıc hangı makınada var....arastırma yapan arkadasalara tavsıyem su yonde olucaktır...buradakı forum sayfalarını sondan basa dogru degılde en azından ortalardan baslıyarak ve almayı dusunduklerı makınanın da forumları ıle karsılastırarak fıkır sahıbı olmaları yodundedır.....en bastada dedıgım gıbı param buna yettı ama verdıgım paranın karsısında aldıgım haz para versenız alıcanız cınsten degıldı....hepınız bılıyorsunuz...makınayı aldım ve 1 ay sonra ıstanbuldan ege uzerı alanyaya kdar gıttım ve aynı hattan gerı dondum....egerkı gereklı bakımları yaptıryorsanız...bunun 50 katı da yol gıdersınız bu makına ıle ve tık demedı onca yolda.....14 saat makıne uzerınde ( benzın artı wc ve bırkac sıgara molası ) yol aldım... bunu yapabılecegınız makınalar bellıdır arakadaslar...enduro sadece...sport touring bıle demıyorum...bu makıne bu hazzı verıyor kı kalıyorsunuz uzerınde...evet yılı geregı uzerınde kı degısmesı gereken parcalar tarafımdan zamanında degısmedıngnden bazı sorunlar ıle karsı karsıyayım....bu dılımı yakmadı kulagıma kupe oldu.....13 bıne aldıgınz makınenın tarıfı sudur bende ( touring + race + cruser ) bunların karısımı baska bıse bılen varsa soylesın lutfen....
cold play çok merak ettim dostum, M800 le alakalı nasıl bir sorun yaşadın,, bir ara bende almayı düşünmüştüm de onun için soruyorum,,
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:22 ----------
[QUOTE
Gönlüne göre bir motor bulmanı diliyorum..ben 2007 yılında aldığımda kimse beni desteklemedi..bana da ''Bu motor alınırmı..1-2 sene içinde biter..değmez..''tarzında sözler söylendi..kaile almadım kendim araştırdım..özellikle yurt dışında ki görüşler hep olumluydu..teknik özellikleri de tatmin edince aldım..şu bir gerçek ki insanlarımız bilindikten yana..dolayısıyla 2.el de hak ettiği noktada değil..Ben kullanmak ve bu süreçte hem keyfini hemde bana sağladığı avantajları yaşama niyetiyle aldım ve çok memnunum..Gri renkte bir tane var sahibinden.com da ama nasıldır bilmiyorum..olmadı temiz bir tane bulduktan sonra rengi ruhsat değişiminden önce gri renge boyamak mümkün 300 -500 TL arası maliyeti olur en fazla..ha..bunu yaparsanda boyama öncesi ve esnasında resimlerini çekki satmak istediğinde kazalı olarak düşünülmesin..hoş ve sevgiyle kal kardeşim..[/QUOTE]
Anladım dostum, t. ederim verdiğin bilgiler ve desteklerin için,,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...umus-gri-fazla-soze-gerek-yok-60593684/detay/
Bu motorla ilgili fikirlerinizi alabilirmiyim,,(sahibi ile konuştum bugüne kadar bakım dışında konjektör değişikliği yaptığını ve motorun hiç bir probleminin olmadığını belirtti, akü, lastik, kayış vs. iyi olduğunu belirtti,, sizce ekstradan statör sargı problemide olabilirmi, veya nasip olurda alırsam statörünü her ihtimale karşı sardırmam da fayda olurmu,,