Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni GV 650 Aquila Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

İnanın, güzel günler göreceğiz çocuklar.
Güneşli günler göreceğiz.
Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar.
Işıklı maviliklere süreceğiz…

Evet iyi değilim :)

Evet..durumun vahim..:mrgreen:
Sana Sons Of Anarchy i izlemeni öneririm vaktin olursa..bol kromlu bir dizi..Yabancıdiziizle.com dan takip edebilirsin..yada 5 dk bana uğra dvd lerini ödünç verebilirim..Böylece motosiklet özlemini azda olsa tatmin edersin kanımca..:bounce:

Halidun abim,gv250 aynalarından ses çıkmadı.Adresi özelden yazmıştım. :bounce:
Adresi yeniden yolladım.

Son düzenleme:
Evet..durumun vahim..:mrgreen:
Sana Sons Of Anarchy i izlemeni öneririm vaktin olursa..bol kromlu bir dizi..Yabancıdiziizle.com dan takip edebilirsin..yada 5 dk bana uğra dvd lerini ödünç verebilirim..Böylece motosiklet özlemini azda olsa tatmin edersin kanımca..:bounce:

Çok sağol buna ihtiyacım olacak gibi duruyor :cat: bu hafta da hava çok kötü :farao:

sa

Halidun abim,gv250 aynalarından ses çıkmadı.Adresi özelden yazmıştım. :bounce:
Adresi yeniden yolladım.

serden sana mesaj attıktan sonra şehir dışına çıktım bu akşam döndüm en kısa zamanda ilgileneceğim aklımda merak etme başka istediğin varsa yaz onlarıda gönderiyim

millet trafikte motor kullanirken debriyajda cok kullaniyoruz bir sure sonra kolumuz elimiz agrimaya basliyor bunun icin hidrolik debriyaja gecmeye karar verdim tel kopma derdide yok her bakimdan daha iyi bunun icin siparis verecegiz asagidaki linkten ancak 8 adet olmasi gekiyormus 4 adet daha lazim inceleyin isteyenlerede getirtelim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:17 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/84559-hidrolik-debriyaj.html

trafikte en cok kullanan uzay nurettin haldun ahmet kemal serdar sizlere acil lazim

serden aynalarini aldim bu gun kargoya veririm

Son düzenleme:
millet trafikte motor kullanirken debriyajda cok kullaniyoruz bir sure sonra kolumuz elimiz agrimaya basliyor bunun icin hidrolik debriyaja gecmeye karar verdim tel kopma derdide yok her bakimdan daha iyi bunun icin siparis verecegiz asagidaki linkten ancak 8 adet olmasi gekiyormus 4 adet daha lazim inceleyin isteyenlerede getirtelim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:17 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/84559-hidrolik-debriyaj.html

trafikte en cok kullanan uzay nurettin haldun ahmet kemal serdar sizlere acil lazim

serden aynalarini aldim bu gun kargoya veririm[/
abi işimize yaarayacaksa banada ver

Halidun abim, aynaları bugün teslim aldım. Takınca gayet şık durdu çok teşekkür ederim.
Garanti bankası Altıntepe şubesindeki hesabında problem yoksa ücreti oraya geçeyimmi? Hesaba girer girmez ayrıca mesajda atarım cep telefonuna. Tekrar teşekkürler.:)

sa

güle güle kullan kör noktaları iyi gör 80 tl gönder mekanla ugraşmaktan nete bile giremez oldum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:04 ----------

ersin sen den sonra 3 kişi lazım bekliyorum...........
serden aynalarini aldim bu gun kargoya veririm[/
abi işimize yaarayacaksa banada ver

ersin sen den sonra 3 kişi lazım bekliyorum...........

Halidun abim,hesabına bugün parayı geçtim bilgin olsun. Tekrar teşekkürler. :bounce:

sa

Halidun abim,hesabına bugün parayı geçtim bilgin olsun. Tekrar teşekkürler. :bounce:
serden para hesapta ancak millet nerede merak ediyorum biz yazmaz sak kimse yazmiyor

djital gostergesinde problem olan kim vardi pili biten uzay baska motorlar yatarken degistirelim

Kronik basit sorunlar çözülünce keyfini sürme dönemi çoktan başladı. Bu durumda ya keyifli sürüşten kimse yazacak zaman bulamıyor ya da soğuktan kullanım oranı düştü kimse paylaşıma katılmıyor. :p

Havalar ısınıyor..:) sayfada gene ısınmağa başlar yakında..:bounce:

Bu arada Würth ün ürünlerinden Ultra 2040 ı bir inceleyin derim..Su itme özelliğine sahip etkin yağlayıcı..metalde , Deniz botlarında arabaların iç aksamında ve tampon plastiğinde kullanılabilen bir bakım yağı..

Aslında Mr.Lee ye GV 650 nin kayış bakım yağını sordum ama Google translate kötü çeviri yaptığından beni anlamadı..:pr:
Fakat sanki bu ultra 2040 iş yapacak gibi duruyor..teflon bazlı bir yağ..yinede kayışa zarar verme ihtimali olabilirmi diye düşünüyorum..ne dersiniz..:silent:

Son düzenleme:
kappanın cordura yan çantaları bizim GV650 de nasıl durur acaba, deneyen veya gören varmı ?

sa

Havalar ısınıyor..:) sayfada gene ısınmağa başlar yakında..:bounce:

Bu arada Würth ün ürünlerinden Ultra 2040 ı bir inceleyin derim..Su itme özelliğine sahip etkin yağlayıcı..metalde , Deniz botlarında arabaların iç aksamında ve tampon plastiğinde kullanılabilen bir bakım yağı..

Aslında Mr.Lee ye GV 650 nin kayış bakım yağını sordum ama Google translate kötü çeviri yaptığından beni anlamadı..:pr:
Fakat sanki bu ultra 2040 iş yapacak gibi duruyor..teflon bazlı bir yağ..yinede kayışa zarar verme ihtimali olabilirmi diye düşünüyorum..ne dersiniz..:silent:
adasim incelemek lazim bence az miktarda kullanilirsa olabilir gibi ama kaydiriciligi fazla ise olmaz gibide dusunuyorum bir arkadas toz recine demisti denemek lazim mekana bekleniyorsunuz bu arada

kappanın cordura yan çantaları bizim GV650 de nasıl durur acaba, deneyen veya gören varmı ?
Bu tamamen zevk işi..beğenende çıkar..benim gibi beğenmeyende..Bir arkadaşta vardı..benim hoşuma gitmedi..ancak zaruriyet karşısında kullanırdım..asıl önemli olan elbette senin beğenin..ben deriden yanayım olmadı sert plastikten..

adasim incelemek lazim bence az miktarda kullanilirsa olabilir gibi ama kaydiriciligi fazla ise olmaz gibide dusunuyorum bir arkadas toz recine demisti denemek lazim mekana bekleniyorsunuz bu arada

Toz Reçineyi biliyorum sağolsun arkadaş bu bilgiyi paylaşmıştı ne varki benim kayışta ötme falan yok şimdilik derdim bakım yapmış olmak..en iyisi kayışta kullanmamak...:pale:Havalar ısınıyor..ömür olsun..nasip olsun..illaki uğrayacağım hayırlı olsuna..:wiinkk:

Pazar akşamüstü Beykoz'da gezen arkadaş bizden mi? Ben trafikte tıkılıp kalmışken keyifle geliyordu karşımdan, nazarım değmemiştir umarım :)

Hiç sorun yokken satman üzücü. Tarz değiştireceksin tahminimce. Bildiğim en önemli gerçek fiyatını ucuz tutmuşsun,pazarlıkta devreye girerse alana hediye sayılır sıfır 250cc fiyatlarına nazaran.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar