akü zaten kondansatör görevini yapıyor kalıteli conjoktör ne taktın voltajı 14 v olt vermeden düzelmiyor voltajı rolantide ve 5000 devirde ölçmen lazım kaç volt ve amper çıkarıyor
Bir kardeşimiz 2.el GV 650 aldığında göstergesi çalışmadığından yenisini koreden almıştı taktı kullanıyor gayet memnun ..sanırım eskisinden daha iyi üstelik şeklinde de değişiklik var..merhabalar,
motorlarınızın göstergesini değiştireniniz var mı acaba?
knr
yaa arkadaşlar bu durum sadece benim motorumda mı oluyor,yoksa kronik bir olay mı?sizin motorlardada varmı aydınlatma sisteminin (özellikle stop lambasının)pır pır ederek ışık yayması....
abi konjektörün markası sanel,motorun devri rolantiden çıkıp biraz arttığı zaman aydınlatma sistemi düzeliyor.
rolantide statorun konjektöre giriş akımları :3A
4000-5000rpm'de konjektöre giriş akımları ise:4A
konjektör çıkış voltajı :13.2V-14.5V arası okuyorum.
Ayrıca kondansatörü bağlayıp denedim ama motor stop konumuna geçti,bir anlam veremedim...
Osilaskobum yok ama varsayımlarım doğruysa;stator tam bir sinüs dalga oluşturamıyor,hal böyle olunca titrek bir gerilim elde edilmiş oluyor.yani frekansı düşük sanırım.
Al işte kocakarı ilacı gibi çözüm :farao: Güğüm koy bari arkana :queen:
Walla ben çok memnunum. Uzun yolda zaten çanta lazım oluyor. Onu da arkaya atıp mis gibi de gidiyorumArtçılı uzun yol üzüyor beni sadece.. Koltuğun şeklini sevdiğim için tek çıkar yol şu larry cook un ucuz versiyonunu bulmak.
arkadaşlar konjektör bağlantı şemasının resmini çizdim ama ekleyemiyorum![]()
http://www.indianmotorcycle.com/ind...khawk and Blackhawk Dark&category=Motorcycles
Şu tarz bir koltukta uzun yolda beli yormaz.
Bir kardeşimiz 2.el GV 650 aldığında göstergesi çalışmadığından yenisini koreden almıştı taktı kullanıyor gayet memnun ..sanırım eskisinden daha iyi üstelik şeklinde de değişiklik var..
http://www.hyosungsource.com/index.php?main_page=product_info&cPath=72&products_id=995
burdan inceleyebilirsin.
bu gösterge bizimkine uyuyormu acaba, görsel olarak baya farklı çünkü..
analog gosterge bence cok daha gusel olur? onda sormustum zaten.
Bir kardeşimiz 2.el GV 650 aldığında göstergesi çalışmadığından yenisini koreden almıştı taktı kullanıyor gayet memnun ..sanırım eskisinden daha iyi üstelik şeklinde de değişiklik var..
http://www.hyosungsource.com/index.php?main_page=product_info&cPath=72&products_id=995
burdan inceleyebilirsin.
bu gösterge bizimkine uyuyormu acaba, görsel olarak baya farklı çünkü..
Yalnız sayfanın altında yer alan "Bunu alanlar bunu da aldı" köşesi gayet başarılı olmuş. Her GV 650nin ihtiyaçları
Sosis çantanın işe yaraması için önce standart sissybar olması gerekiyor tabi değil mi adaş? Bende sissy olmadığı için larry amcaya havale ediliyorum sanırım.![]()
Bu göstergede sonuçta dijital ama üzerindekinden biraz farklı örneğin sinyaller sanki aynı entegre üzerinde değilde bağımsız gibi duruyor..Korhan kardeşimiz aldı taktı kullanıyor.Gv 650 için yapılmış bir gösterge.bu gösterge bizimkine uyuyormu acaba, görsel olarak baya farklı çünkü..
analog gosterge bence cok daha gusel olur? onda sormustum zaten.
Otomotiv sektöründe ortaya çıkan en gereksiz ve aptalca yeniliklerin başında gelen bu dijital göstergeler zaten.
Hava parlak olursa gözükmez, karanlık olursa göz alır. Üstelik sürekli rakamlar değiştiği için dikkat dağıtır.
Bende sissy olmadığı için larry amcaya havale ediliyorum sanırım.![]()
Serdar Laryydende alabilirsin hyosoungsorch danda alabilirsin yada burdada yaptırabilirsin hatta kanuniden de almak mükün sisybarı..sen motoru hele bir getirde sonrasına bakar en uygunu ne ise onu uygularız..:wiinkk:
Ledo haklı bu sıkıntılar oluyor..şuan görsel olarak yakışan ve fiat olarak makul olan analog bir gösterge olsa alır kullanırım.hem böylece bu motorun son hızı kaç sorularından da pratik olarak kurtarırım kendimi..
Serdar Laryydende alabilirsin hyosoungsorch danda alabilirsin yada burdada yaptırabilirsin hatta kanuniden de almak mükün sisybarı..sen motoru hele bir getirde sonrasına bakar en uygunu ne ise onu uygularız..:wiinkk: