Sol ayaklığın takıldığı yerin vidasını açtığın zaman (Şasenin iç tarafında kalıyor, 14 numara anahtar ile açabilirsin) mekanizmaya baktığında ya öyle takılıyor, ya da 180 derece ters takılabiliyor. Sorununa çözüm olabilir diye düşünüyorum. Bende küçük anahtar olmadığı için oraya erişememiş ve radyatör kapağını söküp yapmıştım![]()
levet bey krom kapaklar güzel durmuş ancak orda amartisör sertlik ayarları oldugu için kapatmak ayar için zorluk olur diye düşünüyorum
nurettin kardeşim bende bir adet sol ayaklık olacak düzeltemzsen onu takabiliriz ama geniş ayaklık rahat oluyor
Benim motosiklette elektrik sorunu yok ama mademki uzun vadede birçok parçayı yedekledik bunuda almanın zararı yok gibiYalnız unuttuğum şu ki tata kaç paraydı,bu %40 fazla olan kaç paraya tekabül edecek? Üstündeki orjinali ile direk değiştirebilecekmiyiz? Yani dişlileri olsun sabitleme şekli olsun birebir tutuyormu yoksa operasyon gerekiyormu? Malum usta sektöründe en büyük sancı motosiklette elektrik ustası ve ince sanat anlayışı. Çukurova bu konularda pek şanslı değil.
levet bey krom kapaklar güzel durmuş ancak orda amartisör sertlik ayarları oldugu için kapatmak ayar için zorluk olur diye düşünüyorum
nurettin kardeşim hallolur kolay mesele arkadaşlar bütün çabalarımıza ragmen tata conjoktör temin edemedik 55 amper modelini dışarı satışını durdurmuşlar ancak başka bir 55 amperlik tayvan malı conjoktör bulduk ve test ettik tatadan daha iyi gibi 13.6 volt şarj ediyor ve ısınmıyor tahminimce bu conjoktör bizim motorları götürür tata istiyenler bundan takalım bunu istiyenler parmak kaldırsın %40 daha pahalıya geliyor
nurettin kardeşim hallolur kolay mesele arkadaşlar bütün çabalarımıza ragmen tata conjoktör temin edemedik 55 amper modelini dışarı satışını durdurmuşlar ancak başka bir 55 amperlik tayvan malı conjoktör bulduk ve test ettik tatadan daha iyi gibi 13.6 volt şarj ediyor ve ısınmıyor tahminimce bu conjoktör bizim motorları götürür tata istiyenler bundan takalım bunu istiyenler parmak kaldırsın %40 daha pahalıya geliyor
merhaba kardeş,abi
nasılsın,görüşemedik,yakına gelirsen haberim olsun.yolda kalana da bak.
bu bizim conjektör orjinalinde kaç amperlik ve kaç volt üretiyor ? daha yüksek amper ve voltajın devrelere bir zararı olur mu?
gelirsem arıyacağım bizim startörler 3 fazlı ve 5000 devirde altarnatif olarak 70v üretiyor conjoktörde dogru akıma çevrildiğinde 13 v 5 amper civarında bir güç oluyor conjoktör 3 amperlik alursa ısınıp yanıyor yani conjoktörün amper gücü yüksek oldugunda ömrü uzun olur fazla ısınmadan düzgün çalışır voltajın fazla olamaması gerekir her zaman için 5000 devirde en fazla 15 v olabilir conjoktör bozulup voltajı 20-25 volta çıkarabilir o zaman akü ve gösterge başta olmak üzere bütün elektirik sistemi zarar görür.şarj için 13.6 volt ideal bir voltaj aküyüde fazla zorlamaz nurettin kardeşim
tama o zaman ,geldiğinde bana' da getirir misin ? gerçi ben yeni taktırdım fakat her hangi bir ölçüm yapılmadı sadece takıldı.zaman zaman giderken gaz kesme(benzin bitmiş gibi) oluyor fakat devri artırınca geçiyor. bundan olabilir mi?:bounce:
arkadaşlar gv 650 mi aldım çok şok güzel ama havalar çok kötü binemiyorum ama çalıştırıp sesini dinliyorum hastasıyım bu aletin
sizlere ankarada bu aletin bakımlarını yaptırım olursa arızalarını yaptırabileceğim bir usta tavsiyesi varsa telefono ve adresini istiyorum
teşekkurler
hayırlı olsun 98..... motorun hoşgeldin gv liler kervanına kazasız arızasız güzel günlerde kulanasın motorun kaç km de sen nerdesin ıspartadamı ankaradamı kendini biraz tanıtsan adın nedir yerine göre usta tavsiye edelim
adım öözcan motoru 9300 km de aldım problemisiz görünüyor şu anda ıspartadayım ama 10 gun içinde hava iyi olduğu bir gun ankaraya geleceğim motorla
selam arkadaşlar.
yeni ve önemsice bir sorun: ön rüzgarlık camın üstündeki aquila ve ön farın altındaki hyosung yazılarının üzerindeki parlak kaplama soyuluyor. başına gelen ?r:
r:çare bilen ?