Viceroy, ozelden bir mesaj attim sana 
Arkadaslar Kucuklugumden beri chopper hayraniyim ama hic elime bu zamana kadar motor kullanma firsati bile gecmedi.r: Su an elimde bir gv650 alma firsati var. Ama tahmin edebileceginiz gibi hic motor deneyimim yok:farao:Buyuzden ozel ders almayi planliyorum. Sizce baslangic icin gv 650 cok agir mi gelir yoksa farketmezmi ? :silent::silent::silent:

Haluka28 ve regal sizler için özet olarak bilgi aktarıyorum. :wiinkk:
100km de 5-5.5 litre civarında yakıyor.Alternatifleri civarında bir değer bu.Performansta kasıt hızlanma ise,1.vites hiç ağlamadan 60km/h hıza çok seri çıkıyor.Kayış aktarması ile boşluk vermiyor.son hızı 235.En önemli özelliği çift kaliperli geniş disk frenleridir.Motosiklet boyun kırmadan ve kıç atmadan durabiliyor bu alternatiflerine fark attığı önemli hususlardan birisidir.Amortisörlerindeki sertlik ayarı özelliğide kullanımı kararlı,rahat ve keyifli hale getiriyor.2006 yılı Amerikanın en çok satan motosiklet modeli olması tesadüf değil.Tavsiye ederim.Dolardaki anormal artış fiyatlara yansımadan değerlendirilmeli.:cat:
Evet alp dostum gv 650 son hız 235 artçılı yaptım.Arkadaşta mavisi vardı şehir dışına sattı o da 230 yapıyordu son hız olarak.:cat: