Evet servis manuele şimdi baktım 1.3- 1.5 arası diyor.
Bende 1.250 -1.3 gayet iyi sesi. 1.4 1.5 yapınca ışıklarda ben duruyorum motor hopluyor titremekten. Gaz çok geliyor.(bir hareketlenme yok debriyaj ile alakalı değil)
Hocam piyasadaki motosikletler genelde 2005-2008 arası çok azda olsa üstü var.
Eski makinalar eski sahipleri tarafından orgy de kullanılmış o sebeple sağı solu ağzı bilimum yerleri hiç boş bırakılmamış. 40 yıllık ... durumuna getirilmiş.
O sebeple kurtarıcam seni bu hayattan diye talip olduğun motosiklet bir dizi estetik ameliyattan geçmek zorunda kalıyor.
Daha açık anlatamam herhalde.
5000km daha bismillah deme kilometresi. Bu tecrübede gt250 alabilirsiniz sorun değil. Zaten gt250 de başlangıç motosikletidir. Ben tecrübenizi 0 ile 1 arasında görüyorumgt650 çok güçlü gelir. Tamam alt devirlerde sorun olmaz fakat gazı biraz açarsan aklın gider. 9 beygirden 82 beygire çıkmak aşırı fazla olur.
Önce gt250 kullanın sonra 650 alırsınız.
Ben 30bin km 250 kullandım ona rağmen ışıklarda seri kalkayım diye gazı biraz fazla açsam arka lastik hemen yanlıyor.
Kullanmasında sorun olacağını sanmıyorum ancak en ufak hatayıda affetmeyeceğini biliyorum. Daha önce gt250 de kullandım. Gt650'de kullanabilirim. Zaten 2 gün sürdükten sonra alışıyorsun..
Sonuçta o 5000km yi 1 senede istanbul içi ordan oraya yaptım. Bisiklet gibi artık
Onun haricinde Gt250 ve Gt650 aslında kullanıcı sayesinde ikiside sorunlu benim gözümde.. Şöyle güzel bir şey düşse hemen alıcamda nerdee..
Cbf 150'dede benim denemek için bile öyle abanayımda kalkayım huyum yoktu
Açıklayıcı cevap için çok teşekkür ederim :rendeer: