Bende de Iponun yağı var 2 değişimdir onu kullanıyorum. Dediğin gibi motor biraz fazla mı titriyor sanki :S başka yağ ile hiç denemediğim için başka durumu da bilmiyorum diye gittim geçen gün Motul yağ aldım Kadıköyden. Arkadaşla kulelinin orada 2 ye kadar falan takıldık. eve geldim 3 e doğru yaklaşık 40km. Eve 300metre kala yağ hala arkamdaydı elle kontrol etmiştim. Motoru garaja bıraktım. Ertesi gün oldu yağını değişecektim. Bir baktım yağ yok =(poahah hacım o zaten allahın emri..
Yeni trendimiz titreşim..Daha önce yazdığım gibien son bakımda Ipone road twin 15W50 motor yağını koymuştum Tokur'a.. Lakin bu değişimden sonra motor inanılmaz titremeye başladı.. Yani vibrasyon öyle böyle değil beyler.. Daha 5 km yapmadan belden bacağa karıncalanma yapacak kadar titriyor.. Eski yağ Castrol 10W40 motosiklet yağı idi ve hiçbir zaman böyle bir problemle karşılaşmadım? Bunun sebebini bir an önce bulmam lazım zira motor kullanmak işkence şu an..
Yolun son 200 metresi yokuş çıkıyorken yağ pörtleyip düşmüş fileden=/
Hem 100tl kaçtı hemde yağı değiştiremedim hala. Arkadaş bende öyle bir cenabetlik var ki boktan yere her ay istisnasız 200tl kaçıyor.
Bugün tektar gidip 100tl verip yağ alıcam