selam arkadaslar ben hyosung gt 650 almak istiyorum fakat almayi dusundugum motorda devirdaim tahliyesinden su damlatma sorunu var bu benim basimi agritir mi yoksa kolay halledilebilir bir sorun mu dur?
yaklaşık 400 tl masraf açar devridaimin değişmesi kesin çözümdür
Sahibindennoktakom'daki 3.500 tl ye satilan c elektrik (atesleme problemli) comet 650'yi bilen, goren, sahibini taniyan var mi?
selam arkadaslar benim bir sorum olacak gt 250 ye takilan tiger marka egzoz gt 650 ye uyar mi ?
uyar belki, ama motorun karakteristiğini nasıl etkileyeceğini bilemezsiniz.. egzos tüpünü değiştirmek genelde motosikletin tork ve beygir gücü eğrisini değiştirir. örneğin normalde gt650 maksimum gücü 7000 - 8000 devirler arasında verirken, egzos tüpünü değiştirdiğinizde bu maksimum güç devri 9000 - 10000'e çıkabilir. yada 4000 - 5000'e düşebilir.
bu şartlarda, sürüş konforu, performans ve en önemlisi yakıt sarfiyatı oldukça etkilenir. he, belki iyi yönde etkilenir, belki kötü yöndeama nadir durumlar haricinde rastgele modifikasyonlardan hiç olumlu sonuç. alındığını görmedim.
kişisel kanaatim çok elzem bir psikolojik çöküntü yaratmıyorsa sizde, orjinal egzosu ile kullanmanız. çünkü orjinal tork eğrisi bence çok iyi.
zaten amacınız egzos sesi ise, yanlış motosiklet seçmişsiniz...
asil amacim ses olmakla birlikte performansa da onem veriyorum tabi ama v-twin motor sesi gercekten hosuma gidiyor..
evet oradaydı inzel dir o neden sordunBugün saat 4 civarlarında pendik kartal arası sahilyolundaki beyaz,kırmızı jant şeritli gt 650 burdan mı ?
evet oradaydı inzel dir o neden sordun
Evet, bendirim o muhtemelen.![]()
Beyaz motorların hepsi güzeldir bence...