Garibim karşıda Cbr125 var birtane onua alsaydınız yanına :flower:
hakikaten yaa tam karşılaştırma olurdu o zaman
Garibim karşıda Cbr125 var birtane onua alsaydınız yanına :flower:
Cbr 125 ile hyo 250 gtr karşılaştırması vardı.Ben cbr beğendim.Neden bilmiyorum ama küçük hacimli motosikletlerde büyük görüntüler abes geliyor.Mesela cbr 125 motorunu hyo kasasına koysak nasıl abes durur.
![]()
evet arka jantı değiştirip 200lük bi lastik taktıkmı litreklik racinglerden görüntü ve kalıp olarak bir farkı kalmazKonu guzel yalniz kalıp cüsse kıyası olmuş mukayese guzel, pek bi farkta yokmus lastik haric. Ayrica 1rr ın tasarımı daha güncel, hyo25r artik 90 ların 2000 lerin motoru kalmış ama kötü degil nede olsa desing by suzuki
motosiklette nasıl görüneceğimizin pek önemi olmasada hoş görünebilmek iyidir.Hyosungda uzun boylu insanlara bunu fazlasıyla sağlıyorBenim gibi 1.83boya sahip birisi cbr 125in üzerine binince ortaya nasıl bişe çıkıyo biliyomusunuz
![]()
MEte abininde böyle bir fotosu vardı . Motor altında gorunmuyorduhttp://b1109.hizliresim.com/11/9/30/15636.jpg
Böyle bişey cıkıyo, sanki elimize alıp halı üstünde geri cekip bırakınca gidicek bi oyuncak. :queen:
Hyosung'un ben adına kurban oliyim daha yeni sattım ama 2011-12 efiyle dönüş yapabilirim.
Bu arada resimde sol elim arka planda kalmış ama sol elim gidonda, e ben şimdi bu motorda böyle oturarak insan icinde racing motor var bende diye triplere nası gircem.
Benim 600RR son model 1000RR dan daha buyuk.
Boyu degil islevi onemli takmayin bunlari kafaniza.
Goruntu meraki olan chopper alsin
racing ci adama yakismaz boyle seyler.
http://b1109.hizliresim.com/11/9/30/15636.jpg
Böyle bişey cıkıyo, sanki elimize alıp halı üstünde geri cekip bırakınca gidicek bi oyuncak. :queen:
Hyosung'un ben adına kurban oliyim daha yeni sattım ama 2011-12 efiyle dönüş yapabilirim.
Bu arada resimde sol elim arka planda kalmış ama sol elim gidonda, e ben şimdi bu motorda böyle oturarak insan icinde racing motor var bende diye triplere nası gircem.