Hyosung ne kadar kalıplı? GT250R vs 1000RR

Bu motoru almadan önce en çok merak ettiğim şeylerden biriydi boyutu.Hani canlısını dışarda görebiliyodunuz ama insan göz kararıyla anlayamıyor tam yanına bir litrelik motor koyunca durum nasıl olur acaba diyodum.Geçen pazar arkadaşlarla otururken aklıma geldi ve kore ve japon güzellerimizi yanyana koyup fotoğrafladım.merak edenlere selamlar.
bikepics-2302781-800.jpg

bikepics-2302779-800.jpg

bikepics-2302780-800.jpg

Not:bu konu hyosung ve honda kalite veya güç tartışması yeri değildir.Böyle bi kıyaslama yapmak isteyen olursa http://www.okuloncesiforum.com/forum.php adresinde istedikleri konuyu açıp tartışabilirler :p

Motosikleti
Hornet
Bende diyorum Hyo'yu aldıgımdan beri..Motorla beni yan yana görenler neden bi bana bi motora bakıyo :mrgreen: ( Boy 1.67 olunca):cherry:

Hyosung deposu biraz daha kalıplı bile duruyor. :) Beğendim.Açıkcası bu kadar kalıplı olacağını tahmin etmemiştim.Motor çalışana kadar dışardan fark yok. :)

önden bakıldığında hyo biraz küçük kalıyor far yapısından dolayı ama kalan kısımlarda 1000liği aratmıyor

Yıllardır kapımın önünde çeşit çeşit motor oldu.
Yeri geldi 50 cc yeri geldi 1300 cc. Fakat sadece gt250r im varken komşu ve arkadaslardan " ooooo Usta buyutmussun makineyi" tepkisi aldım . Birde Gv 650 icin dün aksam bı arkadas "hayatımda böyle yakışıklı bı araç ilk defa görüyorum " dedi :) ama büyük diyen olmadı gtr dan gayrısına :)

Yıllardır kapımın önünde çeşit çeşit motor oldu.
Yeri geldi 50 cc yeri geldi 1300 cc. Fakat sadece gt250r im varken komşu ve arkadaslardan " ooooo Usta buyutmussun makineyi" tepkisi aldım . Birde Gv 650 icin dün aksam bı arkadas "hayatımda böyle yakışıklı bı araç ilk defa görüyorum " dedi :) ama büyük diyen olmadı gtr dan gayrısına :)

Ne işin var olm senin reyzik makinanın üstünde? Bide öle turuncu muruncu şekiller yapmışın... Yakışıyomu len delikanlıya :) Neyse, sattında arkadaşlığımız zedelenmedi :)

Bu motoru almadan önce en çok merak ettiğim şeylerden biriydi boyutu.Hani canlısını dışarda görebiliyodunuz ama insan göz kararıyla anlayamıyor tam yanına bir litrelik motor koyunca durum nasıl olur acaba diyodum.Geçen pazar arkadaşlarla otururken aklıma geldi ve kore ve japon güzellerimizi yanyana koyup fotoğrafladım.merak edenlere selamlar.

bikepics-2302779-800.jpg

Not:bu konu hyosung ve honda kalite veya güç tartışması yeri değildir.Böyle bi kıyaslama yapmak isteyen olursa http://www.okuloncesiforum.com/forum.php adresinde istedikleri konuyu açıp tartışabilirler :p

how-to-train-your-dragon-review-2.jpg

akrabalık var mı acaba ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Krank kırıyomuş hyosunglar doğrumu acaba ?

@Chronix
evet gözlerini 1000rereden almış belliki
@efe tolga
geçen gün biriyle karşılaştım
-eleman: abi bu motorlar çinli dimi?
-ben:koreli...
-eleman: abi ne farkeder
-ben: o zaman japonunda farkı yok? hem zaten kanuni üretiyor bunları dandik yani boşver sen.... dedim uzaklaştım:cherry:

Son düzenleme:
Garibim karşıda Cbr125 var birtane onua alsaydınız yanına :flower:

Mersin İl Temsilcisi
abi kaç basıyo bu?
aynından benim kavazakici bir arkadaşımın abisisnkininkinde de varmış ama babsı kızmışmış ondan satmışmış, babası küçükken kaza yamış ondan kimseyi şeye bindirmiyormuş...

abi, bu 35 lik di mi? benim abimin küçük kardeşinin forum arkadaşının da varmış bundan, hemi de yetmişlik....

ya hyo nun ön farını 1000rr ile değiştirsinler canımı yesinler... Abicim herşeyi iyi hoşta dondurma topu gibi üst üste farları bir türlü beğenemedim.

Onun haricinde 2 side güzel makina allah sahibine bağışlasın :)

hocam bu test şunu kanıtlıyor
burada kullanıcı adını hatırlıyamıyorum hyosung kullanıp cbr250 ye laf atan biriydi iddasıda aynen şuydu

cbr250 yi 125 kasasında çıkardıkları için hondayı kınıyormuş tamam haklısın diyelimde
bu nolucak:mrgreen:
buda hyosung un 650 nin kalıbında baksana cbr600 den bile kalıplı bu hacimli motora bu çok abest değil mi bence öyle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar