'Hyosung GT250 R Mı? Kawasaki Ninja 250R MI?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Anladım ama hyoda calınma rıskı cok yuksek denıyor 10 mılyar 0 km nınja alcama 7.5 fln
2.el nınja alırım temız baktırırım fln zaten kasko yaptırcam.kendı 2 yıllık garantısıde durursa pek sorun olcagını sanmıyorum. evet daha yenı yenı baslıyorum acemılık var :)

Bu sorunun cevabı -her ne kadar şıklardan biri olmasa da- Kawasaki Ninja 250R.

hyosung'un neden bu kadar hor görüldüğünü anlamıyorum. 250 cc, 29 hp, 170 km/h hız, görüntü cabası. Düzgün kullanılmayan her motor arıza yapar ki. 2007 temmuz ayında turuncu- siyah bi hyosung gt 250 r aldım, hala kullanıyorum. Şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:53 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:50 AM ----------

Artı çin malı değil, kore malı. Firmanın geçmişi de sanayi tipi motor üretiminden geliyor.
mantıklı olarak düşünürsek, 170 km/h hız için 125 cc bir motor mu çok zorlanır yoksa 250 cc bir motor mu?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:55 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:53 AM ----------

Ben Yakıt konusuna değinmek istiyorum !

Hyosung 175 TL yakıyor denilmiş ; Benim Hyosung ortalama 130 km/h ile kullanıldığında dahi 100 Kurus yakıyor ? 6 Liraya 55 km yol yapıyorum...

CBR 125 ise ; 80-90 Kurus yakıyor !

RS 125 in yakıtı ise devirli kullanımlarda 140-160 Kurus !

aynen. ben kullanıyorum yaaa.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:58 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:55 AM ----------

Böyle bir makine için, konuşmadan önce bir daha düşünmek gerek. Motor almak isteyen arkadaşlara bir tavsiye, motor almadan önce alacağınız motorun teknik detaylarını mutlaka inceleyin, karşılaştırın. Çünki yakıt tasarrufu ve uzun ömür için gerekli herşey dış görüntüde değil motordaki teknik donanımdadır.

mete abi bende cbr 125 yeni kasayı bekliyordum.Biraz kurcaladım ne göreyim...
Hondaitalia.com da cbr 125 yeni kasa(600rr kafa grenajını 125llik alete uyarlamışlar)... Şirinevler honda bayi otosever bize 2010 model cbr 125 lerin bu şwklide olacağını demişlerdi.http://www.motosiklet.net/forum/taziye-tebrik-ve-kutlamalar/38883-yeni-kasa-cbr125imi-aldim.html
bu linkte siteden bir arkadaşımız 2007 yılında motoruna kavuşmuş.Biz avrupayı 3 yıl geriden takip ediyoruz.
cbf ten tut her modele çok farklı tasarımları.Sctoorlar arasında activa beat bile yok.Türkiyede ki aletlere bin basıyor aynı aletler :)

bende sürekli yabancı ülkelerdeki marka linklerine bakarım...aslında cbr 125 in artık yenilenmesi kasasının değişme zamanı geldide geçiyor...:cat:

son kez diyorum uzun yola çıkacaksan uzun yol devamlı öyle yapmayı düşünüyorsan kawa al

bende sürekli yabancı ülkelerdeki marka linklerine bakarım...aslında cbr 125 in artık yenilenmesi kasasının değişme zamanı geldide geçiyor...:cat:

Abi honda bayiler 2010 modellerin değişeceğini söylüyor...
Sadece cbr 125r için değil tüm modellerin kasaları farklı :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:
Kardes ben sana şiddetle hyo yu tavsiye ederim.Boyutlar 6oo luk makınalarla aynı cok kaslı guzel bı durusu var ben 176 yı gordum o makinada çin malı degıl kore malı ne fark var demeyın cok fark var ben hyo al derım yakıt konusundada rahat edersin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bısey sorcam Arka lastık 150lık Cok kalın degılmı? standart olarak 150 sunuluo da kawasakı nınjada 130luk var mesela. ve baska sorum olcak kaskosu tam hyonun nekadara yapılıyor? +ımboblzr varmı hırsızlara karsı cok calındıgını duydum?

Ben gt 250 r ile 2 defa 1100 km'lik yola çıktım. Hiç bir sorun yaşamadım. İbre en son 172 km/h gösterdi.

hyo alma derım red line yapınca motor pert oluyor gıt japon malı al kime sorsam memnun deıl

hyo kullanıcısı olarak işçilik ve kalitede hiçte fena değil ben 250GTR öneririm.Tabi tek sebebi kaslı bir s.s görüntüsü olduğundan motor aksamını bilemem tabi.Kullanıcılar sormak lazım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaslar Kanunı St i aradım Hyo ıcın 8.500 mılyar dedıler ındırım oluyormu dedım nerdeyse 8 Mılyara bırakıyorlar 3 yıl garantılı. 0 Km 2009 Model. 250 R ı Fıyatı iyi degılmı? nınja ıcın 10kusur mılyar odemek gerekıyor 5.200 bın euro nedıyorsunuz fıyatlar hakkında.

Arkadaslar Kanunı St i aradım Hyo ıcın 8.500 mılyar dedıler ındırım oluyormu dedım nerdeyse 8 Mılyara bırakıyorlar 3 yıl garantılı. 0 Km 2009 Model. 250 R ı Fıyatı iyi degılmı? nınja ıcın 10kusur mılyar odemek gerekıyor 5.200 bın euro nedıyorsunuz fıyatlar hakkında.

8 milyara 3 yıl granatili st kanuni gt250r alabılıyosan al derım fıyatına gore ıyı bır motor ancak red lıneda dolanma yeter sorun cıkaracagınıda sanmıyorum o kadar kullanıcısı var bır kac bilinçsiz ınsanın bılıncssız kullanım sonunda krankı elıne almasından baska bır sorunu oldugunu duymadım için rahat olsun bence şık motor düşürme ama çizilmesin:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet şık ama arastırmama gore yınede kore malıda olsa bulasma dıyorlar kawasakı 2.el temız alsam daha ıyı olmazmı sızce?

dıyorlar dedıgın ınsanlar hayatlarında kullanmıslarmı neden kafanı bulandırmalarına ızın verıyorsun ayrıca ılk once egıtım al ehlıyet al sonra motorunu al hem hyolarıda kullanır kararını verırsın..ehliyetın yoksa hıc acele etme

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar