servıste yaptırabılırsın dalton sanırım
dalton' Alıntı:acaba hyosung un maksimum speed i kaç bilen var mı ?
puma007' Alıntı:derbiyi salla birader traş aleti gibi traş yani..
Kızlar motorumu yoksa senimi yemeye çalışıyolar:cherry:bayali' Alıntı:Yav Siz Ne Diyonuz Derbi Kulanicisi Olarak Alet Nalet Bişey Hoysungmu Yolda Parçalar Onu Be En Az 300 Cc Bi 4 Zamanli Motorla Kiyaslamaniz Lazim Ben Antalyadan Yaziyorum Burasi Bi Motorsiklet Cenneti Diyebiliriz Ve Bir çok Motora Bindim Gerçek Racing Makina Gibi Alet Kizlar Yiyecek Sokağa çikmaya Korkuyorum üstüne Atliyolar Makinanin 125 Lik Deyip Geçmeyin 175 I çok Rağat Görüyo Makina Saygilar
bayali' Alıntı:Yav Siz Ne Diyonuz Derbi Kulanicisi Olarak Alet Nalet Bişey Hoysungmu Yolda Parçalar Onu Be En Az 300 Cc Bi 4 Zamanli Motorla Kiyaslamaniz Lazim Ben Antalyadan Yaziyorum Burasi Bi Motorsiklet Cenneti Diyebiliriz Ve Bir çok Motora Bindim Gerçek Racing Makina Gibi Alet Kizlar Yiyecek Sokağa çikmaya Korkuyorum üstüne Atliyolar Makinanin 125 Lik Deyip Geçmeyin 175 I çok Rağat Görüyo Makina Saygilar
Bana bu yorum çok ilginç geldi güzellik görecelidir arkadaşım kişiye göre değişir ayrıcada senin motosiklet kullanma amacın gerçekten bizlerden çok farklı gibi geliyor bana birde o parçalar falan pek uygun kaçmamış gibi değilmi bunlara gerek yok...bayali' Alıntı:Yav Siz Ne Diyonuz Derbi Kulanicisi Olarak Alet Nalet Bişey Hoysungmu Yolda Parçalar Onu Be En Az 300 Cc Bi 4 Zamanli Motorla Kiyaslamaniz Lazim Ben Antalyadan Yaziyorum Burasi Bi Motorsiklet Cenneti Diyebiliriz Ve Bir çok Motora Bindim Gerçek Racing Makina Gibi Alet Kizlar Yiyecek Sokağa çikmaya Korkuyorum üstüne Atliyolar Makinanin 125 Lik Deyip Geçmeyin 175 I çok Rağat Görüyo Makina Saygilar
mete_han' Alıntı:aman dostum 2 zamanlı makine artık tarih olmuş...kesinlikle önermem...al aslanlar gibi Hyosungu işte...
2 zamanlı makine artık Euro normlarında değil...buda küçük bir detay...
Maslakta Derbileri çok inceledim ve beğendim...ama bu kasaya daha torklu bir motor koymamışlar...
Akira' Alıntı:Aslında tercih etmemin sebebi Samsunda alınacak race hesabı tek makinanın bu olmasıydı. Ama Derbi olsaydı almazdım. Çünkü gördüğüm kadarıyla aşağı yukarı Honda cbr 125 boyutlarında. Bu da altımda pek hoş durmazdı herhalde.