Hyosung GT...R ve Çift renk olayı

Arkadaşlar merhaba.Bir süredir kafamda yorumunu yaptığım bir konuyu sizlerle paylaşmak istedim.Bilindiği üzere 2007 yılına kadar üretilen Hyosung GT...R modelleri tek renk üretimle tüketiciyle buluştu ve bu bana göre büyük bir eksiklikti yani en azında üzerine 1-2 sportif birşeyler yapılabilirdi.Bu nedenle geçen sene GT 250R almayı düşünürken birde onu çift renk yaptırmayı düşünmüştüm ve bu fikrimi bir çoğunuzun tanıyacağı motor eğitimcisi ve benim fikir danışmanım sevgili Eralp abiye açtım.( Tanımayan arkadaşlar için belirteyim Global motor'da GT250R ı test eden kişi aynı zamanda ) Bana böyle bir işlemin 1500 ytl civarında olacağını belirtti ve bu rakam bana gerçekten çok pahalı geldi çünkü geçen sene bu motosiklet'in sıfırı 8250 ytl idi bu fiyattaki bir motosiklete 1500 ytl'lik özel bir aksesuar bence çok pahalı olurdu.

Her neyse gelelim asıl meseleye şimdi sizinde bildiğiniz gibi artık bu mesele 2007 modellerde olması gerek noktaya vardı yani çift renk olayını Hyosun firması GT...R 2007 modellerde uygulamaya başladı.Asıl konu ise bu saatten sonra 2. el bir GT...R almak isteyen arkadaşların tamamamen tek renkte kalmaları gerektiği aksi taktirde 2. el almanın bir mantığı olmadığıdır.Onuda değerli zamanınızı almadan kısaca açıklayacak olursam bugün temiz bir GT250R'ın 2. el piyasası 6500-8000 ytl arasında değişmektedir.Mesela 2.el GT 250R aldınız çift renk yaptınız ve plaka ruhsat derken motosiklet size 8000-8500 ytl ye mal oldu.Aynı zamanda motorunuz km yapmış ve sonradan boyanmış olacak yani orjinalliği bozulmuş... en kötüsüde rodajı dahi nasıl tamamlandığını bilmediğiniz bir motosiklete sahip olacaksınız.

Kısacası demek istediğim şu arkadaşlar. Benim motosikletim İLLEDE ÇİFT RENK olmalı diye düşünen arkadaşlarım bu konuda ince eleyip sık dokurlarsa bence daha karlı olurlar Örneğin; 0 km de 2007 model çift renk Hyosung GT 250R 9200 ytl.GT650R ise 14250 ytl... GT 650R'ında 2. eli 10000-12000 ytl arası değişmekte.Bu tür bi işlem sonucunda motosiklet size 12000-14000 ytl civarına geliyor.

Umarım motosiklet alacak veya değiştirecek arkadaşlara bir nebze'de olsa yaralı birşeyler yazmışımdır.Saygılar...( Aynı zamanda yanlış anlaşılmalara neden olmamak için belirtmekte yarar gördüğüm bir konuda Hyosung bayiisi felan değilim )

Süper Moderatör (BBRR)
Özer taktın bu hyosung a sen alda rahat et be abicim ..kaçırdıd benim cometi :p

:cherry: Sadece arkadaşlara fikrimi yazdım abi.

Yazmışsın da, bi de okuyabilsek :cherry: O kadar karışık ki, ne bir paragraf var ne satır başı. Hatta bazı cümlelerde noktadan sonra boşluk bile yok !

Yazı takip edilemiyor.

Hadi sana zahmet şu yazının boşluklama işlerine bir el at da millet rahat okusun !

Sana istersen mail olarak ayrı yazabilirim...Diğer arkadaşların okuyacaklarına eminim :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sana istersen mail olarak ayrı yazabilirim...Diğer arkadaşların okuyacaklarına eminim :)

Okuduk ta tam anlayamadık....Aslında kafamda çanlandırmaya çalıştım....Dediklerin doğru...Orjinallik her zaman daha iyidir...2 fazla olsun orjinal olsun....

Anlamışmıyım?....:p

Evet çok ii anlamışsın :) yorum için teşekkür eder,Kazasız sürüşler dilerim...

ya gercekten 1.500 ytl cokmus..

daha once de vardi forumda.. hyosung 250r repsol

repsolhyosungqp3.jpg

guzel gorunuyor..

bi de butun motor degil de su sekilde bisi yapilsa da o kadar para tutar mi sizce ?

08.jpg

2007 nin grenaji sekilli olmus, bi de egsoz u sevdim ben siyah olusunu..

Shakulin

Aşağıdaki siyah gerçekten çok güzel olmuş...O şekile getirmek 1500 ytl civarı tutmamalı ama yinede bu konuyu uzmanına danışmak daha doğru olur.Benimki sadece tahmin.

Fuara airbrush işi yapan sanatçılar gelecek onlara danışabilirsiniz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar