kac km de merten motor bıde ne kadar ıstıodun unuttum da....ınsallah bu ayna motoru alınca benımde basıma dert acmaz....:mrgreen:
yhaa bugün çok mutluyum motorum geldi6 km kullandım
ama düşürdüm :U aynası kırıldı sol ayna :U çizik falan yokta :U rampada döndürürken gitti :U ama çok güzel motor
bu motorun aynaları kaç para?? bitane almam lazımda![]()
Benzin Sarfiyatı
140 - 160 km/h ile sürekli giderseniz 1 depo benzinle tam 207 km/h yapıyorsunuz. Ben bu yolu giderken 200 Ytl benzin harcadım. 100 Km'de 7.5 - 6.5 lt arası yaktım.
100 - 120 km/h ile sürekli giderseniz 280 km/h yol katediyorsunuz. Devirli ve devirsiz kullanımda araç çok farkediyor. Diğer taraftan vidalarınızı kontrol edin. Gerçekten vibrasyon aracın vidalarını yerinden sökebiliyor. (somunlu olanları)http://www.istanbulriders.com/incelemeler.php?model=10
arkadaşlar makınanız ne kadar yakıyor bana bılgı verebılırmısınız?
böyle bir yazı okudum ama çok geldi ??
valla doru olabılır suan fuar oncesı oldugu ucun cogu bayıde gırısım var bu yonde...100 km hızı bu motor 3. vıtestede gıder 5. vıtesde ama hepsınde farklı yakar onemlı olan surus tarzı asımın dedıgı gıbı surus seklı...ama ben motorun sakın kullanımda 400 km gıttıgını okudugumu hatırlıorum devırlı kullanımda da 270 cıvarı dıye hatırlıorum...400 km ıı bı rakam sayılır depo 55 ytl cıvarı doluo buda 140 bın cıvarı demek...bakalım bı alayım motoru bakımları falan yapıldıktan sonra bu ıse ıyıce bı el atıcm ıkı turlu surusten sonra verılerı solerım buda sanırım hazıran ayı cıvarına gelır :queen:
en son ölçme denememde: benzin 2,8 lirayken 35 liralık benzinle 80-120 kmh arası bir sürüşle 300 km yol yapmıştım.