orası kesın bu motor alınır alınır hemde ıyı alınır...babam konusunda ıyı gelısmeler var ıstemeyerekte olsa ıkna olma yolunda ılerlemekte sızınlı paylasmak ıstedım...
orası kesın bu motor alınır alınır hemde ıyı alınır...babam konusunda ıyı gelısmeler var ıstemeyerekte olsa ıkna olma yolunda ılerlemekte sızınlı paylasmak ıstedım...
20 nısan doum gunum solemesı ayıp annem babama demıskı su motoru doum gununde alalım cocuga bamda demıskı ben paramı basıorum nasıl alıyım annemde bunun uzerını bız sadece evet dıcez para ısı onun zaten bunun ıcın bırıktırıyor demıs babamda ınsallah hayırlı bı karar verıyoruzdur demıs...ben burdab ıstemeyerekte olsa ıkna oldugunun resmını cıkarttım valla...ınsallah yanılmıorumdur
arkadaslar nerdesınız yaaa neden kımse bakmıor topıce:salut:
Arkadaşlar merhaba ben motosiklete yeni başlıcam cbr125 in yeni kasası gelmediği için hala bekliyorum.Kişisel görüşlerinizi almak isterim hyosung un teknik servisi, yedek parça durumu, arıza durumu bi de fiyatları nasıl bilgi alabilirmiyim?
suan ıstemeyerekte olsa sordugun soruların cogu olumsuz cevaplara sahıp cunku kuralkanla anlasma yapan gunay korelı fırma artık st&kanunı adı altında satış yapıyor bıre bır motorları....global motorda saunda parca sıkıntısı cok...arıza konusna gelınce 250 cc gıbı kullanırsan bu motoru cok zorlamazsan kasmazsan sana cok baş ağrısı yapıcağını dusunmemekteyım tamamen kullanım tarzıyla ılgılı bır durum...bence bıraz bekle zaman herseyı daha ıı gormemız ıcın gereklı...