Tesekkurler cevap için. Sence 250 cc başlangıc ıcın yeterlmıdır? fazlamıdır. ayrıca hız manyagı degılım. sakin kullanımdan yanayımdır. otomobildede boyledır daha cok yakıt ekonomisini goz onune alırım her zaman. hyo nun tasarımı cok hoş ayrıca ducati ye de benzemesi cabası beklemekte fayda var. ama bu fiyata bunu satmaları biraz zor cunku arkadas 9750 gibi bir fiyat biçti. Ninja 250 alırım biraz daha para bırıkıtırırm. daha mantıklı.
Bu arada araştırdım S&T kanuni denilen motosikletler de yine kore malı olacak. ve çinle alakası olmayacak. Kanuni motosiklet şirketi piyasadaki çin motoru sıfatını silmek içinmidir yoksa buyuk adımlar atmak ıcınmı boyle bır seye kalkıstı anlamak senın dedıgın gıbı zamana kadir.
kardes 9750 kım fıyat bıctı suanda motorun globalde satıs fıyatı 8950 kı pesınde 8500 verıyorlar ankarada bu fıyat ıstanbulda daha dusuk bence bı yanlısın var ben anlamadım baskasına sor bence...
akif kardes hayırdır neden satıosun yaa anlamadımkı...ben talıp olurum motora 6600 verebılırım kardes babam ıkna oldu olucak sen bı karar ver ama once...