zten motorun oturmus bı distiribitöru var ben kanunın olmasını ıstemeyenlerdenım...
Doğru fiyatlar şimdikinin üstü olur ama güvencesi olucak motorun oturmuş bir distiribitörü olucak.
bence sen git bi tane başlık aç orada yaz bu söylediklerini adınada stkanuni dersin oldu mu bu başlığa çin malı sokma lütfen![]()
cbr125faik ve trasher sizin derdiniz ne ?
Nerede yazıcağıma siz mi karar vericeksiniz?
Yoksa yeni çıkan haberler mi rahatsız etti sizi?
Kendi görüşümü belirttim yazdığınız yazılara bakın, kirletme, özelden yaz.
Daha yakın zamana kadar hyo alıcak kişiler distiribitörden çekindikleri için almamalarını unuttunuz sanırım yada bilmiyorsunuz.
Şuanda çok iyi olabilirler ama ilk zamanları belirsizdi ve ben hala onu hatırlıyorum.
Motorunuzun gelişiminden(enjeksiyonlu olması), bahsediyorum, geleceğinden konuşuyorum paylaşım olsun diye ama rahatsız oluyorsunuz ilginç.
cbr125faik ve trasher sizin derdiniz ne ?
Nerede yazıcağıma siz mi karar vericeksiniz?
Yoksa yeni çıkan haberler mi rahatsız etti sizi?
Kendi görüşümü belirttim yazdığınız yazılara bakın, kirletme, özelden yaz.
Daha yakın zamana kadar hyo alıcak kişiler distiribitörden çekindikleri için almamalarını unuttunuz sanırım yada bilmiyorsunuz.
Şuanda çok iyi olabilirler ama ilk zamanları belirsizdi ve ben hala onu hatırlıyorum.
Motorunuzun gelişiminden(enjeksiyonlu olması), bahsediyorum, geleceğinden konuşuyorum paylaşım olsun diye ama rahatsız oluyorsunuz ilginç.
Ö.Z.€.R;934120' Alıntı:Çin malıyla ne alkası var.Düne kadar Kore malı diye yere gök'e sığdıramadığınız Hyosung, isim değiştirince Çin malımı oldu. Kaldı ki çin malı dediğin makineler enjeksiyonlu olacakmış.Bende bir zamanlar GT250R sahibiydim.Keşke Hyo da zamanında enjeksiyon sistemiyle satışa sunsaydı motosikletlerini. Bu makinelere kanuni adı altında çin malı denilmesine şaşırmazdım çünkü herkes daha tam olarak tanıyamadı ve güvenemedi bu makinelere. Senin çin malı demen garip.Markaya kızmışsın farkında olmadan malı kötülüyorsun.
bu durumlar herkesın sınırını yıprattı...eger martta fuarda kesınlıkle ısmı deısecekse bunın ıyı olup olmadıgını fuardan bı kac ay soonra burda anlarız kımler menun kımler deıl...
yahu hadi geçici (nasıl bir nickse artık kim yazıyo bunlarıda onuda merak ediyorum gerçek nicki nedir acabaaaa) nickli arkadaşa bişey demiorum da sen nasıl böyle birşey yazıyorsun hayret doğrusu çok şaşırdım senden de beklemezdim...
Öncelikle bizim altımızda olan makineler hiçbirzaman çin malı değildi ve herzaman safkan koreli olarak kalacak ama kanuni bu makinenin ismini değiştirip stkanuni yaptıktan ve montajını burada gerçekleştirdikten sonra acaba hangi parçalarının üzerinde made in china yazacak ben onu merak ediyorum... Ben hyosung u çok çok iyi tanıyorum ama sen beni nasıl tanıyosun onu bilmiyorum Mal Hyosung olarak iyi stkanuni olarak öyle olmayacak bunu bi tek ben söylemiyorum çoğu insanın ortak fikri....