inş. bizde bu kervana katılırız hayırlısıyla![]()
inş.. arkadaşım..
25 kere inş..
inş. bizde bu kervana katılırız hayırlısıyla![]()
Topic elden gidiyor beee. Nerdesiniz siz??
Özer024;777908' Alıntı:Hepsinin yeri ayrı.
HFC, bir forum. Burası ise topic.Amaç, başka bir başlıkla baş etmek değil,amaç motosikletlerimiz hakkında sohbet edip bilgi paylaşımında bulunmak :cat:
Özer baba ben o anlamda yazmadımale: kimse takılmıyor diyorum bu topiğe Mt deki Hyo cular HFC ye yöneliyor dedim :cat: CBR 125 hakkında demeç vermem ise o topik sürekli canlı hep anasayfada gözükebiliyor...
merhaba arkadaslar ben yenu uye oldum sıze bı kac sorum olucaktı hyosung 20 r almayı dusunuorum kızıltopraktakı bayiiye gıttıgımde 1000 km olmadan eksoz taktırma dedı ne kdr dogrudur ayrıca gusel ve sade bı modofıye ıcın ne yapabılırım yoksa orjınalı daha mı ii
pardon hyosung gt 250 r demek ıstedım =)
Shadow ve 250R ne alaka???Arkadaşlar Honda Shadow dan vazgeçip GT250R da karar kılmış bulunmaktayım neden diye sorarsanız Shadow benim bütçeyi sarsacaktı hemde yedekparçaları pahalı.. Neyse şu koca bebeğin kronik sorunu varmı ? vites geçişleri nasıl ? yol tutuşu iyimi ?? Cevaplar için şimdiden teşekkürler
Listeye eklemeyi unutma Turuncu-siyah GT250R olacak benimde
Shadow ve 250R ne alaka???
size naçizane bır soru soracagım...baslangıc motoru olarak gt250 r secılebılır mı yoksa cok mu agır kalır lutfen yardımm...
arkadaşlar yapmayın 250 cc de fazla dersek işimiz var artık.
Arkadaşlar Honda Shadow dan vazgeçip GT250R da karar kılmış bulunmaktayım neden diye sorarsanız Shadow benim bütçeyi sarsacaktı hemde yedekparçaları pahalı.. Neyse şu koca bebeğin kronik sorunu varmı ? vites geçişleri nasıl ? yol tutuşu iyimi ?? Cevaplar için şimdiden teşekkürler
Listeye eklemeyi unutma Turuncu-siyah GT250R olacak benimde
Demek senide racing'çi yapacağız
Kronik bir sorunu yok.Herşey senin kullanımına ve bakımına bağlı.Ayrıca rodajı ne derece özenle tamamladığında önemli...:cat: