Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hepsinin yeri ayrı.

HFC, bir forum. Burası ise topic.Amaç, başka bir başlıkla baş etmek değil,amaç motosikletlerimiz hakkında sohbet edip bilgi paylaşımında bulunmak :cat:

Özer024;777908' Alıntı:
Hepsinin yeri ayrı.

HFC, bir forum. Burası ise topic.Amaç, başka bir başlıkla baş etmek değil,amaç motosikletlerimiz hakkında sohbet edip bilgi paylaşımında bulunmak :cat:

Özer baba ben o anlamda yazmadım :pale: kimse takılmıyor diyorum bu topiğe Mt deki Hyo cular HFC ye yöneliyor dedim :cat: CBR 125 hakkında demeç vermem ise o topik sürekli canlı hep anasayfada gözükebiliyor...

Özer baba ben o anlamda yazmadım :pale: kimse takılmıyor diyorum bu topiğe Mt deki Hyo cular HFC ye yöneliyor dedim :cat: CBR 125 hakkında demeç vermem ise o topik sürekli canlı hep anasayfada gözükebiliyor...

Yanlış anlama,alınmamışsındır umarım.

Eğer yakında, Honda fan club açarsam :wiinkk: ozaman onları geçeriz.Sen dert etme :p :cherry:

merhaba arkadaslar ben yenu uye oldum sıze bı kac sorum olucaktı hyosung 20 r almayı dusunuorum kızıltopraktakı bayiiye gıttıgımde 1000 km olmadan eksoz taktırma dedı ne kdr dogrudur ayrıca gusel ve sade bı modofıye ıcın ne yapabılırım yoksa orjınalı daha mı ii

pardon hyosung gt 250 r demek ıstedım =)

Son düzenleme:
Arkadaşlar Honda Shadow dan vazgeçip GT250R da karar kılmış bulunmaktayım neden diye sorarsanız Shadow benim bütçeyi sarsacaktı hemde yedekparçaları pahalı.. Neyse şu koca bebeğin kronik sorunu varmı ? vites geçişleri nasıl ? yol tutuşu iyimi ?? Cevaplar için şimdiden teşekkürler

Listeye eklemeyi unutma Turuncu-siyah GT250R olacak benimde

Son düzenleme:
Arkadaşlar Honda Shadow dan vazgeçip GT250R da karar kılmış bulunmaktayım neden diye sorarsanız Shadow benim bütçeyi sarsacaktı hemde yedekparçaları pahalı.. Neyse şu koca bebeğin kronik sorunu varmı ? vites geçişleri nasıl ? yol tutuşu iyimi ?? Cevaplar için şimdiden teşekkürler

Shadow ve 250R ne alaka???

size naçizane bır soru soracagım...baslangıc motoru olarak gt250 r secılebılır mı yoksa cok mu agır kalır lutfen yardımm...

size naçizane bır soru soracagım...baslangıc motoru olarak gt250 r secılebılır mı yoksa cok mu agır kalır lutfen yardımm...

Neden olmasın ? direksiyon dersi alırsın hiçbirşey olmaz.. Ağır falan da kalmaz 160 kg zaten pek ağır değil.. Mondial 150 zat 150kg zaten. Honda'dan güvenli sürüş 1 veya 2 ye katıl oradaki öğrendiklerinle başarılı bir şekilde süreceğine eminim :cat:

Yoo olmaz bence bende GT250R ile başlayacağım tabi onunla başlayacaksan Honda'nın güvenli sürüş 1 yada 2 yi tavsiye ederim yoksa işin zor

Demek senide racing'çi yapacağız :)

Kronik bir sorunu yok.Herşey senin kullanımına ve bakımına bağlı.Ayrıca rodajı ne derece özenle tamamladığında önemli...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar