Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hangi yağı öneriyorsunuz
filitreyi nereden temin edebilirim?
bir de kullanılmayan yağı ne kadar saklayabilirim
kullanılmayan yag derken acılmamıs kutudanbahsedıyorsanız son kullanma tarıhı oldugunu sanmıyorum , uzun sure yapısı bozulmadan durabılır
motul yada ipone kullanmanızda fayda var

Şunu çok merak ediyorum. Bu forumu takip edipte benim cebimde şu kadar param var. 7-8-9 her neyse. Ama alacak motor bulamıyorum, piyasada motor yok diyen var mı ? Benim gördüğüm tipler genelde cepte 6 -7 lira gözler 8-9 liralık motorlarda. Öyle oluncada piyasada ilerleme kaydedilmiyor :) Benim gibi, yusuf gibi, pisterelo gibi tok satıcılarda bu adamlara prim vermeyince iki tarafta beklemede kalıyor :) Zaten herkesin satma amacı satıp daha büyük yada farklı tarz almak. Kimse ihtiyaçtan satmıyor.

Motor alırken karşıdakini de düşünmek lazım biraz. Sıfırı 12 küsür olan motoru adam ne fiyata veriyor, hala öldürme peşinde bazıları. Ben 2. kez alacağım motoru kaçırdım, yine kafam attı fiyata zam yaptım :))

esc

Arkadaşlar googlenin altını üstüne getirdim ama bizim motorun türkçe servis kitapçığını bulamadım. Elimde İngizce servis kitapçığı var ama lazım olduğunda çeviri yapmak zor geliyor. Elinde olan veya bulabilecek olan arkadaşlar bi el atarsa sevinirim.

Arkadaşlar googlenin altını üstüne getirdim ama bizim motorun türkçe servis kitapçığını bulamadım. Elimde İngizce servis kitapçığı var ama lazım olduğunda çeviri yapmak zor geliyor. Elinde olan veya bulabilecek olan arkadaşlar bi el atarsa sevinirim.

Öyle bir kitapçık bildiğim kadarı ile.

GT250 ve GT250R Türkçe Kullanma klavuzu
DOWNLOAD
bunumu arıyordun ?

Son düzenleme:
Şunu çok merak ediyorum. Bu forumu takip edipte benim cebimde şu kadar param var. 7-8-9 her neyse. Ama alacak motor bulamıyorum, piyasada motor yok diyen var mı ? Benim gördüğüm tipler genelde cepte 6 -7 lira gözler 8-9 liralık motorlarda. Öyle oluncada piyasada ilerleme kaydedilmiyor :) Benim gibi, yusuf gibi, pisterelo gibi tok satıcılarda bu adamlara prim vermeyince iki tarafta beklemede kalıyor :) Zaten herkesin satma amacı satıp daha büyük yada farklı tarz almak. Kimse ihtiyaçtan satmıyor.

Motor alırken karşıdakini de düşünmek lazım biraz. Sıfırı 12 küsür olan motoru adam ne fiyata veriyor, hala öldürme peşinde bazıları. Ben 2. kez alacağım motoru kaçırdım, yine kafam attı fiyata zam yaptım :))
Hocam şu motorları 8000 liranın altına düşürmeyin zaten.Hala karbüratörlü modellere 6500-7000 veren bir kitle varken.

kim ne derse desin hyosung kullanıcısı dışarının lafına bakmaztemız motor bulursa alır.kim kötülerse kötülesin

Plakalık iptal edilmiş garantili bir motorda akü arızasında problem çıkarırlar mı?
- aa plakalığı iptal etmişin garanti dışı motor. derler mi?

Hocam piyasada motor yok diyen var mı dediniz. Uzunca zamandır motosikşet arıyorum param hazır bekliyorum ama 12-13 model siyah titanyum beyaz kırmızı motor arıyorum ama millet 10000 istediği için motorlara hiç aramıyorum bile. Artık bu durum çok canımı sıkmaya başladı çanakkaleye motosiklete bakmaya gittim ta Bursa'da motor mahvolmuş kırılmış dökülmüş boyanmış diğerinidr bi şekilde elimden kaçırdım. Yani eğer özellikle 13 model beyaz haricinde motosiklet bulursanız görürseniz gözünüzü seveyim yazın şuraya biyere. Kawasaki alıcam yoksa.

Hocam piyasada motor yok diyen var mı dediniz. Uzunca zamandır motosikşet arıyorum param hazır bekliyorum ama 12-13 model siyah titanyum beyaz kırmızı motor arıyorum ama millet 10000 istediği için motorlara hiç aramıyorum bile. Artık bu durum çok canımı sıkmaya başladı çanakkaleye motosiklete bakmaya gittim ta Bursa'da motor mahvolmuş kırılmış dökülmüş boyanmış diğerinidr bi şekilde elimden kaçırdım. Yani eğer özellikle 13 model beyaz haricinde motosiklet bulursanız görürseniz gözünüzü seveyim yazın şuraya biyere. Kawasaki alıcam yoksa.

kawasakı almakla hayatınızın yanlısını yaptıgınızı anlamanız uzun sürmez.motora lafım yok ama kawasakının alım satımı hyodan bile ck cok zordur kawasakıyı aldıgınızda evlenmiş olursunuz.satmak için ya 4-5 bin aşağı vermeniz lazım yada ilan acıp 1-2 sezon beklemeniz.bunun en büyük nedeni gerek yedek parça gerekse servis.millet artık eskisi gibi bir motora gözünü kapatıp dalmıyor.umarım kafanızdakı motoru bulursunuz

Şuanda ilanda bulunanlar dediğin gibi 10000'den aşağı inmiyorlar. Biraz inseler bende alacağım ama yok yok. Eylül ekim gibi 8.800'e giden 2013'ler oldu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar