MANETLERİ NERDEN VE KACA ALDINIZ .AMAN DIKKAT DÜŞTÜGÜNÜZDE ALINIZ GİDONLAR MANET ARASINDA SIKISMASIN KOPARIR MAZALLAH BICAK GİBİ DURUYOR : ))
arkadaşlar statör degistirmek basit bisimıdır yoksa ılla ustayamı götürüp degistirmek gerekir bide arkadaşlar bende2007 model 250 gt war statör sargıları sayısı kaç olmalıdır yardımcı olursanız ınanın mutlu olurum herkese ıyı sürüsler
arkadaşlar statör degistirmek basit bisimıdır yoksa ılla ustayamı götürüp degistirmek gerekir bide arkadaşlar bende2007 model 250 gt war statör sargıları sayısı kaç olmalıdır yardımcı olursanız ınanın mutlu olurum herkese ıyı sürüsler
Gold fren balatası kullanan var mı? Memnun musunuz? Bizim motorlarla uyumlu aşağıda linkini verdiğim balatayı buldum ama 2006-2007 ile uyumlu yazıyor 2007 den sonra bir değişiklik oldu mu acaba alsam uyar mı?
http://www.motosikletim.com.tr/goldfren-011-ad-fren-balatasi#Details
merhaba arkadaşllar gt250r aldım 2013 model en son bakımı 7200 de yapılmış bakım kağıdında bi sonraki bakımı 11000_11500 arası olacagı yazıyo avcılardai servisi 2000 kmde bi yag degişmesi lazım diyo dogrumudr su anda motorum 9700 km de
kardesim yardımların ıcın tsk birseydaha sormama ızın wer bu conta yı alırken ne contsı demem lagzım kardesım startör alıken onuda sorayım konjektör le aküyü aldım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:48 ----------
kardesim yardımların ıcın tsk birseydaha sormama ızın wer bu conta yı alırken ne contsı demem lagzım kardesım startör alıken onuda sorayım konjektör le aküyü aldım
arkadaşlar yarın riva şile polenez köy taraflarında dolaşacağız katılmak isteyen olursa 11:00,da çekmeköy beşiktaş nevzat demir tesisleri yanındaki shel benzinlikde buluşuyoruz..