8bine baglarız o motoru ha gayret :cherry:
full kırmızı olsa çok daha iyi olacak.. fiyat bana uygun geldi 8bine bırakırsa eger.. gerçekten uygun ben olsam alırdım.
dostum videolardan araştırıp bulmam gerekir fakat ern er6f topiginde genelde bilinir.
F kullanıcılarının N'e göre daha fazla top speede ulaştıkları.
yada bizim gruptaki xj6n ile xj6f 'in top speedlerinde farklı sonuclar olduguda ortada.
demek istedigini anladım motor o devirde aynı hızı stabil tutmak için daha çok yakıt gönderiyor yinede sabit tutuyor devir hız ilişkisini diyorsun.
ozaman bu devir saati neden var arkadaşlar ?
her hızda hangi devirde gidicegimiz belliyse .
1 adet devir saati yerine cetvel yapsınlar
1bin devir = 10km
2bin devir =30
3bin =devir 40km
bunun formülüsünü bulacagım sana batuhan fizikçi bir tanıdıgma bunun bizzat formulünü yaptırıp yazacagım sende en güvendigin fizikçine gösterebilirsin
Benden bu kadar dostlar fikrim degişmicek konudan uzar gider :mrgreen:
yorum yapıp bilgi alışverinde bulunan herkese teşekkürler :rendeer:
Şu formül meselesi ne oldu acaba ?
sen o motoru alma aha suraya yazıyorum ben alirim benimkini ölü fiyata verip bak :-D
Hadi hayırlısı ozaman alıyorsun alıyorsun hiç kaçırma.
8.500e bile normal fiyatı. fakat en kötü 8.250ye zaten bırakır satıcının aklındaki rakam budur.
yanına gidip yanındaki nakiti gösterince ciddiyetini anlar. daha sonra 8.250 en son der sende 8bin verirsin.
yok olmaz anlamam bilmem derse yokki olsa vereyim diyeceksin.
alamam ozaman diyip inceden gidiceksin tabi sen gidince adamda hadi 250tl için satayımda kurtulayım diyebilir.
Olduki demedi 8.250de son nokta koydu senin gitmene ragmen adamda atladı motoruna gittii. demekki bu adam dahada düşmez burası kesinleşir.
yarın arayıp 250tl borç buldum anlaşak dersin gidip alırsın.
tabi karşı tarafta genelde alınganlık yapacak degil bedava almıyorsun .
4 motor degiştirdim fena pazarlıklar yaptım :cherry:
Yüklenmeyin bu kadar, pazarlık sünnettir arkadaş :queen:
TheCooL, sendemi hocam ya sendemil: Adımız çıktı sitede iyimi
l:
Akıllı düşünene kadar deliler işini halledermiş Oğuz kardeş.Motor satilmisr:
Akıllı düşünene kadar deliler işini halledermiş Oğuz kardeş.
boşver üzülme sende benim motoru alırsın o zaman hem de öyle depoda ezik çizik falan da yokTuşuna basılmış esc kardeş, sabah motor sahibiyle görüştüğümde (Karga bokunu yemeden saat 9'da) 3 gün önce birisinin aradığını ve bugün geliceğini aktardı bana. Gelmeme ihtimallerine karşı öğlen tekrar aradım. Adamlar varmak üzereymişler...
Hani bunu Ata sözleri ve deyimler sözlüğüne bakarak yorumlamak garip oldu...
Ulem tam parayı cebimize koyduk adamdan haber beklerken... Kısmet nasip değilmiş dedim. Zaten iştende istifa ettiml: Boka sardı herşey yine.
boşver üzülme sende benim motoru alırsın o zaman hem de öyle depoda ezik çizik falan da yokl:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-3-kurus-fazla-olsun-sifir-gibi-olsun-kusursuz-temizlikte-140941578/detay/
8.490:flower:Yeni fiyatım 7750l: