anladım hocam ben senin anlatmak istediğin sorunu iyi anlıyorum ancak normal durumu böyle. ben yine de bir kaç hyo toplayıp bu kelebek testini yapıp haber vericem.Malesef istanbulda degilim sivastayim
Araç arıza yaptı demiştim hatırlarsanız ? 1700 tl masraf çıkardı 2.si sizin araç arıza yaptı dediğimde gönderdiğiniz gülücük içeren alaycı mesajınız yüzünden vazgeçtim sizin motoru almaktan. Buna ek olarak görmediğim bir motor ve tanımadığım bir insana, motoru getirecek diye bir miktar para vermek içime sinmedi. Motor gelirdi görürdük fiyatın üstüne yol masrafı koyulurdu alınırdı, yok beğenmedik yol masrafı karşılanırdı. Ben bu güne kadar konuştuğum hiç bir motosiklet satıcısına, motoru siz getirirmisiniz demedim bunu ilk teklif eden sizdiniz dikkatinizi çekerim. Ve son olarak arkadaşa verdiğim teklif, motoru evinden aldığımda vereceğim fiyattır.
eger sitelerındekı ılandaki parca numarası dogruysa gt250 ıcın olanla aynı her ıkısınınde parca numaraları aynı , ayrıca hyosungsource sıtesınde gt250 - gt650 hepsi içinde aynı bujı başlıgı olarak satışta ben farklı olacagını sanmıyorumNgK nın sitesindeki;
Buji Başlığı Pipo http://www.ngkbujimarket.com/product.php?id_product=710
Standart Buji http://www.ngkbujimarket.com/product.php?id_product=416
Siparişlerini Geçeyim Diyorum..
Aklıma Takılan Bir Soru Var Bujiyi Standart Değilde;
http://www.ngkbujimarket.com/product.php?id_product=322 İridyum Alıp Taksammı Diyorum..
Herhangi Bir Zararını Görürmüyüm.. Yoksa Standart Bujimi Takmalıyım....
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:17 ----------
Bu Arada Delta Motorlu Araçlar Sitesindeki;
http://www.deltamotorluaraclar.com/...ASC&page=36&manufacturer_id=12&product_id=213
Bu Pipo Bizim Motorlara Uygun Değilmiş.. Delta Motoru Aradım ve Görüştüm GT 250R ile GT 650R Parçaları Aynı Bu Olur Dedi..
Daha Sonra Kendi Kataloğundan Bakarak Bizim Motorlara Uymayacağını SÖyledi.. Bilginiz Olsun...
Araç arıza yaptı dediğimde ne anladığınız sizin probleminiz, apar topar evden çıkmam gerektiği için açık ve net yazdım sorunu siz alaycı bir tavırla cevap verdiniz bu yüzden geri dönüş yapma gereği bile duymadım. Onun yerine tamam kardeşim senden haber bekliyorum deseydiniz, motor cuma günü değil pazartesi bende olurdu ve soranlara bile motosikleti aldığımı cuma günü geleceğini söylüyordum. Bu kadar ciddiydim yani. Bu konuyu en ince ayrıntısına kadar tartışabilirim sıkıntım yok. Ama sizin bilip bilmeden insanlar hakkında atıp tutmanız yanlıştır. Önce sorun nedir tam olarak emin olun ondan sonra yorumunuzu yapın. Sattığınız motosiklet iyi olabilir sözüm yok, ben sizin o alaycı tavrınız yüzünden vazgeçtim.Beni bu başlıkta yazan hemen hemen çoğu kişi tanır, sırf karşımdaki adamın çingeneliği yüzünden 8500e bile motoru vermediğim oldu. Ben sizle 2 gün 15-20 mesaj konustuktan ve (acemi yada ekipmanınız yada ehliyetiniz) mi yoktu bende size güzellik olsun diye zaten yolumun sakaryaya düştüğünü ve size güzellik yapabileceğimi söylememe rağmen sadece "araç arıza yaptı" deyip kestirip attığınızda ben dahil herkes bu adam yan çiziyor, vazgeçti diye anlar. Çok açık ve nette yazıyorum. Siz "kusura bakmayın, aracımda bir arıza oluştu. Ustaya gösterip masrafını öğrendikten sonra size haber vereceğim" deseydiniz bende ona göre cevap verirdim.
Araç arıza yaptı dediğimde ne anladığınız sizin probleminiz, apar topar evden çıkmam gerektiği için açık ve net yazdım sorunu siz alaycı bir tavırla cevap verdiniz bu yüzden geri dönüş yapma gereği bile duymadım. Onun yerine tamam kardeşim senden haber bekliyorum deseydiniz, motor cuma günü değil pazartesi bende olurdu ve soranlara bile motosikleti aldığımı cuma günü geleceğini söylüyordum. Bu kadar ciddiydim yani. Bu konuyu en ince ayrıntısına kadar tartışabilirim sıkıntım yok. Ama sizin bilip bilmeden insanlar hakkında atıp tutmanız yanlıştır. Önce sorun nedir tam olarak emin olun ondan sonra yorumunuzu yapın. Sattığınız motosiklet iyi olabilir sözüm yok, ben sizin o alaycı tavrınız yüzünden vazgeçtim.
eger sitelerındekı ılandaki parca numarası dogruysa gt250 ıcın olanla aynı her ıkısınınde parca numaraları aynı , ayrıca hyosungsource sıtesınde gt250 - gt650 hepsi içinde aynı bujı başlıgı olarak satışta ben farklı olacagını sanmıyorum
Yazın Ağustos-Eylül aylarında İstanbul'da bir çok 8 bine satılan 2012 hyo vardı. Çok iyi biliyorum, temiz ve servis bakımlılarda vardı. Eğer siz o vakit motor alacak olsaydınız ve benden almaktan vazgeçseydiniz onlardan alırdınız.
Bizim burada bir ustamız var, ustadan öte abimizdir. Dükkanında çayını içmişliğimiz, ekmeğini yemişliğimiz çok vardır. Kendisinin sevdiğim bir sözü vardır. "Herkes mal alamaz" diye. Cidden doğru bir söz. Bazıları bir mala göz koyar, gider gelir, eli titrer alamaz, gözü kesmez vs. Alıcı adamda parasını cebine koyar, gelir motora bakar. 1 tur atar, beğenirse alır gider.
Benim bu forumdaki geriye doğru yazılarıma bakarsanız tek kelime kimseye yazmadan gt250r aldım, hemde alacağım kişi beni 2 ay bekledi. Kapora bile göndereyim dememe rağmen kabul etmedi.Ve ben şubatta karın kışın altında Tunceli'den Erzincan'dan geçerek gidip motoru aldım. Sıcaklık eksi derecelerdeydi. Satan kişiye alıcam dedim, o an ki şartlar uygun olmasada vakti geldğinde ne yaptım ne ettim aldım. Bazı arkadaşlarda var görüyorum, aylardır motor arıyorlar dönüp dolaşıyorlar herkese mesaj atıyorlar. Tabiki biz şakasına takılıyoruz onlara o ayrı mesele ancak cidden cebinde parası hazır olan adam, çok dolandırmadan gider motoru bulur alır. 1 ay piyasayı takip edince kesin 1 tane kelepir düşer.
Ben yazın 1 kere hata edip sizin gibi bir arkadaşa güvenip bir er6 sahibine mesaj attım, şu gün motorum satılacak gelip motorunuzu alıcam diye. Ama üstteki mesajda da bahsettiğim arkadaş sözünü tutup gelmedi bende o kişiye mahçup oldum. Özür üstüne özür, Allah'tan benim yüzümden kimseyi geri yollamamışta içim rahat etti. Bi daha da tövbe para cebime girmeden kimseye ne mesaj atarım nede ararım.
Akaşlar ben daha yeni bir motor almaya karar verdim motor kulamyı biliyorum ama hyosung hiç kullanmadım biraz araştırdım vitesler biraz anlaşılması güç diyorlar dullanırken bir sıkıntı çıkarırmı bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi?
Yağı motul le değiştir daha güzel oluyor aslında castrolle de hiç sıkıntı yaşamadım ben.Akaşlar ben daha yeni bir motor almaya karar verdim motor kulamyı biliyorum ama hyosung hiç kullanmadım biraz araştırdım vitesler biraz anlaşılması güç diyorlar dullanırken bir sıkıntı çıkarırmı bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi?
Yağı motul le değiştir daha güzel oluyor aslında castrolle de hiç sıkıntı yaşamadım ben.
Hayır MOTUL.Forumda motul deneyenler öyle söylüyor.Bu arada fiyat konusunu özelden görüşelimHyonun en sevdiği yağ İPONEDİR. Bütün yağlar denenmiş ve ipone seçilmiştir. Bu arada hüseyin hocam 8e anlaşalıml:
Hayır MOTUL.Forumda motul deneyenler öyle söylüyor.Bu arada fiyat konusunu özelden görüşeliml:
o zamana kadar satılır büyük ihtimal hani 8 e '13 var dıyordun neden '13 almıyorsun?Hayır İPONE. Deneyenler MOTUL firması adına çalışıyorlar kesinŞubat ayına kadar satamazsan özelden değil, Ediremitte görüşeceğiz
l:
o zamana kadar satılır büyük ihtimal hani 8 e '13 var dıyordun neden '13 almıyorsun?