bak ben axa sigortaya 2350tl ödettim hemde bana çarpan değil önüme kırarak motoru devirmeme sebep olan araba sebebi ile arada en ufak temas yoktu tutanakta olduğu gibi tutuldu.Marş basıyor ama motor devreye girmiyor. Tutanak tuttuk ve suçu kabullendi. Resimler vs her şey tamam. Eksper şerefsizlik yapıyor. Birde diyor ki; motosiklet kullanmak risk içerir. Bu tür sürprizlere açık olman gerekiyor. Yemin ederim yanımda söyleseydi ağzının üzerine bir tane geçirirdim. Dediğine pişman ettim ama köteği de hak etti.Kimseye papuç bırakmam Allah'ın izniyle. En kötü savcılığa taşırım olayı.
Mezar soyguncusu gibisin Oğuz var ya. Şükür eşim motor tutkumu biliyordu zaten hiç bir zamanda karşı çıkmadı. Amma velakin bu motor rahat gelmedi ona :cherry: Gsr 600 ü bire bir bir görsem çok iyi olacak. Buralarda görmek mesele maalesef
Latife yapıyorum kardeş. Bu konuda geçenlerde düşünceni destekler nitelikte bir söz söylemiştim zaten :cherry: Ama acilen bir gsr 600 bulup incelemem lazım :queen:
Ondan sonra adam psikopata bağlar. Adana da asabi adam bol bol var :cherry:
Arkadaşlar bugün nazara geldik. Park halinde iken arkadan araç vurdu motor yana düştü. Ufak tefek masraflar var. Motoru kaldırdım ama çalışmadı. Servise götürdük. Eksper vs baktı etti. Motorun cihaza girmesi gerekiyormuş ki; çalışmamasının nedeni hangi parçada olup olmadığı ortaya çıksın. 250 TL masraf çıkıyor bu işlem için ve sigorta karşılamıyor. Bende bayağı laf söyledim ve dava edeceğimi söyledim. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Ve her düşmede motor bu hale mi gelir? Yoksa istisnai bir durum mu? P.tesi Axa Sigorta ile görüşüp şikayetimi dile getireceğim. Sosyal medya aracılığıyla da bayağı yazdım. Olmadı çarpan adam verir ama benim cebimden çıkacak olsaydı kesin dava açardım. Eğer çarpan kişi de karşılamam der ise; alayını mahkemeye vereceğim.![]()
Bir gün başın bu kız mevzusundan baya sıkıntıya girmesin dikkatet![]()
İyi bir ustaya göstermek lazım aslında.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------
Oğuz postu deldirme. Bin motoruna yürü yoluna nabcan böle libido kurbanı olmaya değermi be kardeşim :queen:
bak ben axa sigortaya 2350tl ödettim hemde bana çarpan değil önüme kırarak motoru devirmeme sebep olan araba sebebi ile arada en ufak temas yoktu tutanakta olduğu gibi tutuldu.
o embesile söyle. risk olan trafiktir ve insanlar o sebeple sigorta yaptırır ve sen bu sayede ekmek yiyorsun.şimdi görevini yerine getir ve hakkım olan parayı öde
sailor33 dedigi gibi motorlar devrildigi sırada çalışır vaziyette kalmaması için belli müşürler var.
fakat bana ayaklık müşürü gibi geliyor.
Motor ayaklıkdayken araba çarpması sonucu ayaklıkta zorlandıgı için müşürde arıza vermiş olabilir.
ayaklık hep açık gözüküyor ayaklıgını kapatsan dahi.
İşin özü kaldırdıgında düzelmesi gerekirdi bir yerde problem oldugu kesin.