Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Mezar soyguncusu gibisin Oğuz var ya. Şükür eşim motor tutkumu biliyordu zaten hiç bir zamanda karşı çıkmadı. Amma velakin bu motor rahat gelmedi ona :cherry: Gsr 600 ü bire bir bir görsem çok iyi olacak. Buralarda görmek mesele maalesef

Marş basıyor ama motor devreye girmiyor. Tutanak tuttuk ve suçu kabullendi. Resimler vs her şey tamam. Eksper şerefsizlik yapıyor. Birde diyor ki; motosiklet kullanmak risk içerir. Bu tür sürprizlere açık olman gerekiyor. Yemin ederim yanımda söyleseydi ağzının üzerine bir tane geçirirdim. Dediğine pişman ettim ama köteği de hak etti. :) Kimseye papuç bırakmam Allah'ın izniyle. En kötü savcılığa taşırım olayı.
bak ben axa sigortaya 2350tl ödettim hemde bana çarpan değil önüme kırarak motoru devirmeme sebep olan araba sebebi ile arada en ufak temas yoktu tutanakta olduğu gibi tutuldu.
o embesile söyle. risk olan trafiktir ve insanlar o sebeple sigorta yaptırır ve sen bu sayede ekmek yiyorsun.şimdi görevini yerine getir ve hakkım olan parayı öde

Mezar soyguncusu gibisin Oğuz var ya. Şükür eşim motor tutkumu biliyordu zaten hiç bir zamanda karşı çıkmadı. Amma velakin bu motor rahat gelmedi ona :cherry: Gsr 600 ü bire bir bir görsem çok iyi olacak. Buralarda görmek mesele maalesef

Abi tesüf ederim. Ben bir teklifte bulunurum genelde. İster kabul ederler, ister etmezler... Cebimde parayla giderim ve evet bu paraya verirsen, alıyorum derim. Genelde alırımda :mrgreen:

Motorcuların hepsi ölücü ama :mrgreen:

Latife yapıyorum kardeş. Bu konuda geçenlerde düşünceni destekler nitelikte bir söz söylemiştim zaten :cherry: Ama acilen bir gsr 600 bulup incelemem lazım :queen:

Latife yapıyorum kardeş. Bu konuda geçenlerde düşünceni destekler nitelikte bir söz söylemiştim zaten :cherry: Ama acilen bir gsr 600 bulup incelemem lazım :queen:

Abi, istanbulda olsaydın... Ayaklarına kadar gsr600ı getirirdim...

Adanadan gsr600 satıcısının yanına, alıcıymış gibi git incele motoru :queen:

İzmir İl Temsilcisi
Arkadaşlar bugün nazara geldik. Park halinde iken arkadan araç vurdu motor yana düştü. Ufak tefek masraflar var. Motoru kaldırdım ama çalışmadı. Servise götürdük. Eksper vs baktı etti. Motorun cihaza girmesi gerekiyormuş ki; çalışmamasının nedeni hangi parçada olup olmadığı ortaya çıksın. 250 TL masraf çıkıyor bu işlem için ve sigorta karşılamıyor. Bende bayağı laf söyledim ve dava edeceğimi söyledim. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Ve her düşmede motor bu hale mi gelir? Yoksa istisnai bir durum mu? P.tesi Axa Sigorta ile görüşüp şikayetimi dile getireceğim. Sosyal medya aracılığıyla da bayağı yazdım. Olmadı çarpan adam verir ama benim cebimden çıkacak olsaydı kesin dava açardım. Eğer çarpan kişi de karşılamam der ise; alayını mahkemeye vereceğim. :)

sailor33 dedigi gibi motorlar devrildigi sırada çalışır vaziyette kalmaması için belli müşürler var.

fakat bana ayaklık müşürü gibi geliyor.

Motor ayaklıkdayken araba çarpması sonucu ayaklıkta zorlandıgı için müşürde arıza vermiş olabilir.

ayaklık hep açık gözüküyor ayaklıgını kapatsan dahi.

İşin özü kaldırdıgında düzelmesi gerekirdi bir yerde problem oldugu kesin.

İyi bir ustaya göstermek lazım aslında.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------

Oğuz postu deldirme. Bin motoruna yürü yoluna nabcan böle libido kurbanı olmaya değermi be kardeşim :queen:

İyi bir ustaya göstermek lazım aslında.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------

Oğuz postu deldirme. Bin motoruna yürü yoluna nabcan böle libido kurbanı olmaya değermi be kardeşim :queen:

Yaşlandık abi, bıraktım kovalamayı artık :mrgreen:

Haftasonu ciddi bir ilişkinin temellerini atıcağım. Böyle olmuyor, gecelik ilişkiler... Bıktım artık ::utangac:

bak ben axa sigortaya 2350tl ödettim hemde bana çarpan değil önüme kırarak motoru devirmeme sebep olan araba sebebi ile arada en ufak temas yoktu tutanakta olduğu gibi tutuldu.
o embesile söyle. risk olan trafiktir ve insanlar o sebeple sigorta yaptırır ve sen bu sayede ekmek yiyorsun.şimdi görevini yerine getir ve hakkım olan parayı öde

sailor33 dedigi gibi motorlar devrildigi sırada çalışır vaziyette kalmaması için belli müşürler var.

fakat bana ayaklık müşürü gibi geliyor.

Motor ayaklıkdayken araba çarpması sonucu ayaklıkta zorlandıgı için müşürde arıza vermiş olabilir.

ayaklık hep açık gözüküyor ayaklıgını kapatsan dahi.

İşin özü kaldırdıgında düzelmesi gerekirdi bir yerde problem oldugu kesin.

Eyvallah arkadaşlar. Müşürlerle biraz oynadı, birşeyler denedi ama olmadı. Sadece bir ara çalıştı. Kapatıp açtığımızda yine aynı sorunu verdi. Şikayetvar.com'a şikayet yazdım. P.tesi Axa Sigortadan yetkililerle görüşeceğim. Sonuç alamaz isem, çarpan kişiye öde diyeceğim. Bunlardan sonuç alamazsam hepsini mahkemeye veririm. Ve eminimki kazanırım. Suçum günahım yok iken bir sürü uğraş, bir sürü masraf.

Dün Unkapanı-eminönü tarafında olan var mıydı? Yeni kasa siyah ixil egzoz vardı. Artçı koltuğunda Özen motordan bir şey almış o bağlıydı. Bende Unkapanı köprüsünün üzerinde gördüm kendisini. Önünde tricolor cbr250 vardı. Arkadaşlar zannettim ama cbr başka yöne döndü sapaktan. Gt250R olan arkadaşta kasımpaşa tarafına doğru gitti.

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar. bugün komple grenajları söktüm. şöyle bir sorun olduğunu farkettim. so taraftaki gaz kelebeği ön silindire ait sağ taraftaki de arka silindire. elimle ön silindirin gaz kelebeğini açınca ön slindir sorunsuz çalışırken, arka silindirin gaz kelebeği elime açtığımda arka silindirin tekleyerek çalıştığını farkettim. motor 170 çıkıyor hız da sorun yok ama ön silindir arkayı karşılıyor gibi. biliyorsunuz benim buji piposu sorunum vardı, bobini garantiden değiştik, pipoları, bujileri de değiştik. bugün hava filtresini de temizledim. motor 2013, tiger performans egzoz var. bayramdan sonra servise çekicem ama sizin de fikrinizi alayım, sizce sorun neden olabilir. senkron mu, beyin mi, enjeksiyon mu, ya da elektrik sisteminden mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar