Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hacı bu motor benden ne isterse alsın onun olsun, bunu alan bünye zaten hali hazırda o kalın cüzdan için kendini hazırlamış bünye olacaktır. Sıkıntı yok :)

pazar günü kerpeye gelcek varmı gençler, denize falan gircez hem uzun yol hem stres atma muhabbeti. Rezervasyon yaptırın, biz 2 kişiyiz. Maksimum 2-3 kişi daha arıyoruz. Değişiklik olsun??

burda da benim evden rota mevcut, istanbul şişliden yaklaşık 170km çekiyor, git gel 1 depo diyebiliriz. Yemekleri çantamıza koyacaz, pazar günü sabah 7 de teker döner.
wsny9i.jpg

Pazar günü tahmini hava durumu:
30jlp2t.jpg

totalde 200-250 km arasi olacak istanbuldan. kocaelindeki arkadaslar katilabilirler mesela rahat rahat.

Hocam geç gördüm kusura bakma, foruma bayağı bişey yazdım motor hakkında, bu tarafa gelişin benim işime bağlı, haftasonu denk gelirsek gel bak neden olmasın.
Az bişey özet geçeyim yine de aklında fikir olsun. Şehir içinde, şehir dışı ufak gezilerde gayet makul motor. Hem çok gidiyo, hem az yakıyo, eğlenceli falan filan. Dersen ki ben alıcam motoru sürat isterimi basınca gitsin şeklim olsun falan; şeklin olur ama motordan çok bişey beklememek lazım. Hiç bir arkadaşa tavsiye etmememle beraber 185km/h gördüm ama memnun olmadım. Yani bu motorun ortalama top speedi 165-170km falan. Alıp efendi efendi 150km yapsa falan yeter diyorsan başka motorlara hiç bakma bence.

Motorsiklet bir sevda işi, gönül meselesi. Nasıl hanımlara aşık oluyoruz, tutuluyoruz. Bazen tanıdıkça daha çok seviyoruz, bazen tanıdıkça soğuyoruz. Bende almadan buraları çok okudum çok dinledim, hatmettim diyebilirim, ama üzerine çıktığımda buradakilerin hiç birisi benim için geçerli değildi ve bir anlam ifade etmiyordu. Severek evlendik Motor alacaklara tavsiyem en makulu budur.

Merhaba arkadaşım,

Ben de son kararı motosikletin başında vereceğim zaten. Ama öncesinde ufak bir araştırma yapıyorum.

Bilgilendirmen için çok teşekkür ederim.

Müsait olduğun bir Pazar günü motosikletini görmek isterim.

Kendine iyi davran. Tekerin düz bassın ;)

Merhaba arkadaşım,

Ben de son kararı motosikletin başında vereceğim zaten. Ama öncesinde ufak bir araştırma yapıyorum.

Bilgilendirmen için çok teşekkür ederim.

Müsait olduğun bir Pazar günü motosikletini görmek isterim.

Kendine iyi davran. Tekerin düz bassın ;)

eyv. peşin diyim motoru sürdürmem :)

cumartesi de arabayla canakkale yapicam. gunubirlik git gel. pazar da motorla kerpe. insallah cok yorulmam. ula tam seyyah olduk:)

İstanbul'da olsam kerpeyi kaçırmazdım. Şimdiden iyi eğlenceler. Bizde mardine, hasankeyfe falan gidiyoruz millet denize gidiyor :cherry:

arkadaşlar motorumun kısa far ampulü patladı acaba kafa grenajını sökmeden değiştirmenin kolay bir yolu var mı?Bugün denedim çok zor bir yerde bir türlü beceremedim :pale:

Gunaydin. Ben kafa grenaji söküldügünü hatirlamyorum. Gostrgelerin ordan oluyor bu islem. Degisti bende daha önce. Belki biraz zordur ama mümkün.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-kanuni-st-650gt-gtr-icin-performas-sesli-ve-sesiz-ola-bilen-ekz-118858421/detay/
hayırlı cumalar su egzozun markası nedır yaa bırde dırek uyumlumu kı bızımkıneee

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-kanuni-st-650gt-gtr-icin-performas-sesli-ve-sesiz-ola-bilen-ekz-118858421/detay/
hayırlı cumalar su egzozun markası nedır yaa bırde dırek uyumlumu kı bızımkıneee

Araya bağlantı aparatı yapılırsa uyum sağlıyor yanlız 1-2 sayfa öncesinde ninja 250 kullanan bir arkadaş egzosun ucundaki plastik kısmın patladığını yazmıştı. Yani bizim makineler için yetersiz bir egzos.

eyv. peşin diyim motoru sürdürmem :)

Korkma korkma, emanet mal kullanma taraftarı biri değilim zaten :)

Ama senden birkaç isteğim olur, yaparsın artık :D "Gazla, frenle, vitesi boşa al :D"

Bu Pazar ben de sizin gezinize katılabilirim arkadaşlar. Gölcük'ten İzmite geçer, sizi beklerim. Kerpe'ye beraber devam ederiz. Uygun mudur sizin için???
Bu bahaneyle 2013 GT 250 R'ı yolda da görmüş olurum :) Gazla Furkan! :D

arkadaşlar s&t gt 250r 2011 yedek parça nerden temın edebılırım bir site bilen varsa link atsın lutfen

kartalada oturuyorum 2013 hyosung almak istiyorum gidip bakmam gerek en yakın nerde vardır bayi kadiköy filanda olabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar