plaka masraflari dahilse iyi fiyat
Yok hocam değil.Dahada araştırıyorum.En iyi teklifi verenden alırız
plaka masraflari dahilse iyi fiyat
Yok hocam değil.Dahada araştırıyorum.En iyi teklifi verenden alırız20 bin lira vericez az değil :mrgreen:
2013'ü 10600 herşey dahil aldım ben. Belki 100 lira daha indirim yaparlar 2 tane alacağınız için. yani 21k olur 2 motor.
GT250R, satışlarında ciddi oran yakalandı Hyosung'un yeni kasayla geri dönmesiyle. 1000 bakımında satın aldığım bayi ile görüşmüştüm nasıl gidiyor diye, bayide 10 tane GT250R vardı hepsinin satıldığını ve yeni partiden dahi bir çok satış olduğunu ve reservlendiğini söylemişti. Bu yüzden 0 fiyatında pek düşeceklerini sanmıyorum. Ama araştırmaktan zarar gelmez, para kolay kazanılmıyor.
biraz daha düşerler pazarlığı iyi yap.hatta ruhsat dahil anlaşmaya bak.ruhsat sana ait anlaşırsan sigorta yaptırırken abuk sabuk rakamlarla karşılaşabilirsin. sigorta bu ara kara borsa.kim kime ne tutturursa.
Boluda kanuni bayii ile görüşmedim pek indirim yapacaklarını sanmıyorum.Siz hangi bayii den almıştınız ?
Sahibindende sıfır satış yapan bayiilere falan yazıyorum.Bulabilirsek ruhsat dahil iyi olur.
En ucuz benle levent aldi sanirim 10.000 e aldim biz pesin
müziklere bayıldım. tam aynalı tahirsiniz+ apaçisiniz 4;15,de ve 12;40,da yapmışın apaçiliğini.
öteyandan videonun bittiği yerde esas güzel yollar başlıyo şileye doğru.
arabaların önüne inanılmazca kırıyosunuz:queen:
41 rs plakalı motoru yada benzeri olanı bir kaç kez 1. köprüde gördüm sabah trafiğinde... hatta geçen gün sağına bakmadan inanılmazca üzerime kırdı...
güzel bir gün olduğu her halinden belli.. sağlık sebebi ile bir süre motosiklet kullanamayacağım... siz hazır kullana biliyorken tadını çıkarmaya devam edin...
ben demiyorum bak görenler var:queen: lan bende yarıldım hee:queen: yusufun yüzünü görmek isterdim şuan:queen:
arabaların önüne inanılmazca kırıyosunuz:queen: