Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Yok hocam değil.Dahada araştırıyorum.En iyi teklifi verenden alırız :) 20 bin lira vericez az değil :mrgreen:

2013'ü 10600 herşey dahil aldım ben. Belki 100 lira daha indirim yaparlar 2 tane alacağınız için. yani 21k olur 2 motor.
GT250R, satışlarında ciddi oran yakalandı Hyosung'un yeni kasayla geri dönmesiyle. 1000 bakımında satın aldığım bayi ile görüşmüştüm nasıl gidiyor diye, bayide 10 tane GT250R vardı hepsinin satıldığını ve yeni partiden dahi bir çok satış olduğunu ve reservlendiğini söylemişti. Bu yüzden 0 fiyatında pek düşeceklerini sanmıyorum. Ama araştırmaktan zarar gelmez, para kolay kazanılmıyor.

biraz daha düşerler pazarlığı iyi yap.hatta ruhsat dahil anlaşmaya bak.ruhsat sana ait anlaşırsan sigorta yaptırırken abuk sabuk rakamlarla karşılaşabilirsin. sigorta bu ara kara borsa.kim kime ne tutturursa.

2013'ü 10600 herşey dahil aldım ben. Belki 100 lira daha indirim yaparlar 2 tane alacağınız için. yani 21k olur 2 motor.
GT250R, satışlarında ciddi oran yakalandı Hyosung'un yeni kasayla geri dönmesiyle. 1000 bakımında satın aldığım bayi ile görüşmüştüm nasıl gidiyor diye, bayide 10 tane GT250R vardı hepsinin satıldığını ve yeni partiden dahi bir çok satış olduğunu ve reservlendiğini söylemişti. Bu yüzden 0 fiyatında pek düşeceklerini sanmıyorum. Ama araştırmaktan zarar gelmez, para kolay kazanılmıyor.

Boluda kanuni bayii ile görüşmedim pek indirim yapacaklarını sanmıyorum.Siz hangi bayii den almıştınız ?

biraz daha düşerler pazarlığı iyi yap.hatta ruhsat dahil anlaşmaya bak.ruhsat sana ait anlaşırsan sigorta yaptırırken abuk sabuk rakamlarla karşılaşabilirsin. sigorta bu ara kara borsa.kim kime ne tutturursa.

Sahibindende sıfır satış yapan bayiilere falan yazıyorum.Bulabilirsek ruhsat dahil iyi olur.

Boluda kanuni bayii ile görüşmedim pek indirim yapacaklarını sanmıyorum.Siz hangi bayii den almıştınız ?

Sahibindende sıfır satış yapan bayiilere falan yazıyorum.Bulabilirsek ruhsat dahil iyi olur.

İstanbul'dan aldım ben Çakırca motordan, ama bayilerin 90%'ı aynı fiyatı veriyor rekabet ortamından. Ama almadan önce 4-5 bayii ile görüşmüştüm. O zamanki en iyi fiyatı Çakırca motor verdi. Sigorta, Plaka yani ruhsat + anahtar totalde 10.600 e geldi.
Forumdan Avcı_ nick li arkadaşın motoru var, 2013 500 küsür kmde. Oda benimle aynı gün aldı motorunu, ev alacağından satıyor şu anda. Düşünürsen görüş derim, 9.800 diyordu fiyat olarak.

Özel mesajdan görüşmüştük.Güzel fiyat motoru elimden çıkarmam lazım birde 2 kişi alacağız dedik sıfır yamuk yapmayayım dedim :)

551 km de 2013 motorumu ev peşinatından dolayı satmak zorunda kaldım,resimleri 1-2 güne sahibindene ilsnla vericem ,ilgilenen olursa özelden yada telf dan ulaşabilir...
Bilal Avcı 0535 363 64 06

En ucuz benle levent aldi sanirim 10.000 e aldim biz pesin

ruhsatla beraber mi aldınız siz?

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:02 ----------

Yusuf ile Riva-Şile yolculuğu. Şile-Ağva da gelecek.
Şarkılar motoruma hitaben. :p

calis calis dirsek curudu be. bu guzel havada :mad:@

video guzel furkan eyvallah. agvayi da bekleriz :)

müziklere bayıldım. tam aynalı tahirsiniz:) + apaçisiniz 4;15,de ve 12;40,da yapmışın apaçiliğini.
öteyandan videonun bittiği yerde esas güzel yollar başlıyo şileye doğru.

41 rs plakalı motoru yada benzeri olanı bir kaç kez 1. köprüde gördüm sabah trafiğinde... hatta geçen gün sağına bakmadan inanılmazca üzerime kırdı...

güzel bir gün olduğu her halinden belli.. sağlık sebebi ile bir süre motosiklet kullanamayacağım... siz hazır kullana biliyorken tadını çıkarmaya devam edin...

ben demiyorum bak görenler var:queen: lan bende yarıldım hee:queen: yusufun yüzünü görmek isterdim şuan:queen:

arabaların önüne inanılmazca kırıyosunuz:queen:

dun aksam bır cbf kullanıcısı okmeydanında otobusun altında kalmıs sanırım onune kırmıs motrla.sollama yaparken arabalarda da apaçi olabılıcegını unutmayın kı sız sollarken gaza gelıp basabılırler.video guzelmıss elınıze saglık sızde olmasanız topıc ölüüü

evet haberlede gördüm az evvel.otobüsün altında bakınıyodu sağa sola arkadaş. geçmiş olsun diyelim

:) hyosung un yeni kasası çok tatlı olmuş gerçekten bende 2009 vardı enjeksiyon lu bayağı değişmiş :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar