Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

dötü kaçıran lastikten ziyade sürücünün kellesidir. iyi viraj alırım ayıptır sölemesi.ama %80 benden kaynaklanıyor.lastiğin katkısı %20.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:54 ----------

bu arada motoru satmaya niyetlendim linkini atıyoum sonra vay efendim niye haber vermedin yok efendim hani haber verecektin cart curt demeyin:)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-temizini-arayan-baksin-121426220/detay/

dötü kaçıran lastikten ziyade sürücünün kellesidir. iyi viraj alırım ayıptır sölemesi.ama %80 benden kaynaklanıyor.lastiğin katkısı %20.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:54 ----------

bu arada motoru satmaya niyetlendim linkini atıyoum sonra vay efendim niye haber vermedin yok efendim hani haber verecektin cart curt demeyin:)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-temizini-arayan-baksin-121426220/detay/

bir ara motoru sahibindene atmıştım elemanın biri aynen şu mesajı atmıştı "7000tl ni al ekmeğine bak uygunsa gelelim" harbi oturaklı ağzım dolusunca bir küfür bastım 2 sigara yaktım sonra yok kardeşim gelmeyin dedim :)
Onlar canını sıkacak mesaj yazmadan biz b, saçmalayıp da seni alıştırsak mı ne yapsak :mrgreen:

valla orası öyle sineye çekecez artık gelen mesajları. yada baktım benle testis geçiliyor bende gel bak al kardeşim derim ama bi türlü motoru göremezler bende onlarla testis geçerim napayım. ben alırkende üçe beşe bakmam iyi malı alırım satarkende kendim gibi birini bulur ona satarım ölücüye apaçiye verilcek motor bende yok.

Sürücünün farkettirdiği muhakkaktır tabi. Ancak başka motorlarlada aynı virajı alırken kendi motorumla 130 km hızla o virajda götüm götüm kayıyor inkar edemem. Yolun düşerse beklerim, malatya kömürhan virajlarında birde sen hyo ile denersin :)

valla benim yolum pek otaraflara düşmez ama sen istanbula geldiğinde iyi bi gezeriz şile riva virajlarında.

Banada fazer yada er6 yolu görünür ancak kısmet dediğim gibi, garaj bulursam motoru getiricem yazın. Esenyurt merkez mah. burdan kimse varsa haber versin :)

valla nasip kısmet bakarsın hiç aklımda olmayan bişeyde alabilirim:) bi bakmışın bi dragstar almışım bibuçuk metrede zincir almışım nalburdan choperci olmuşum:)hihihi

bunu satacak olursam ve gonlumde spor motor istegi devam ederse r6 alacagim insallah. yok enduro dersem xtz 660.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar