mantıklıbu ay tek bakım yaptırdım bir de malum çok yakma meselesi motorun masrafı 300 tl oldu önümüzdeki ay veya sonraki ben de alırım galiba çok iyi görünüyor borudan kes kaynat derdi de yok
uluslararası çalışan bir kargo firmasının gümrüğünde bulunan yakın bir arkadaşla görüşücem bu konu hakkında, yardımcı olabileceği birşey varsa burada da paylaşırım.
Öncelikle herkese Günaydın arkadaşlar bu sabah bir problemle karşılaştım aküden mi ateşlemeden mi çözemedim, sabah çalıştırırken marş basarken akü biraz zayıf çeviriyor tamam kabul akü zayıf diyelim, ama çevirmesine rağmen marşı çok geç alıyo motor, aralıklı olarak toplam 30sn ye marş bastığım oluyor çalışsın diye, havalar iyi, buji yağ yağ filtresi daha 200km olmadı neden yapar acaba fikir ve önerilerinizi bekliyorum. Saygılarımla..![]()
Arkadaşlar Allah için bana bir link atın kafayı yiyecem koca internet dünyasında Brenta markası dışında 250 r' a ön ve arka fren balatası bulamadım. Bana link atabilecek olan var mı?
arkadaşlar motoru için parça arayıpda bulamayanlar boşa aramayın honda cbr 600 f birebir uyuyormuş......ve bildiğimiz her şey aslında yalanmış.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-orj-garaj-motoru-600-luk-kasa-gercek-guc-9000km-de-gt250rr-121347588/detay
ohoo sen daha yenimi duydun bunları :queen: forumu takip etmen gerekorjinal 2x180=360cc / 600f'e yakın performans / 600f ile birebir aynı parçalar. / gerçekten gt 250 hakkında bildiğimiz her şey yalanmış :sunny:
orjinal 2x180=360cc / 600f'e yakın performans / 600f ile birebir aynı parçalar. / gerçekten gt 250 hakkında bildiğimiz her şey yalanmış :sunny:
alper hakli abi aynen dedigi gibi. ben 174 gordum gidiyodu daha da.
benim lastik ebatları farklı olduğundan belki gösterge az gösteriyodur.olamazmı yani ne geliyonuz la üstüme:salut::salut:
yavaş ama emin adımlarla gidiyor senin motor 90la viraja girin ikiniz de o zaman belli eder iyi olan kendini lastiklerden sürat düşüşün araştırdım onu etkiyi ortadan kaldırmak için ön dişli 15 olmalı![]()
15 lı yapınca ıvmelenmedee dusu olmaz mı kı cıbır lar gıbı agır agır hızlanmayalımmm![]()
benim lastik ebatları farklı olduğundan belki gösterge az gösteriyodur.olamazmı yani ne geliyonuz la üstüme:salut::salut: