Peki ben nereden alabilirim orjinal veya kaliteli balatayı ? Tavsiyesi olan var mı-
Arkadaşlar Allah için bana bir link atın kafayı yiyecem koca internet dünyasında Brenta markası dışında 250 r' a ön ve arka fren balatası bulamadım. Bana link atabilecek olan var mı?
2. resime bakılırsa arka frene tam alışamamışsın daha bir de tekerden anlaşıldığı üzere henüz motoruna kıymıyorsun az biraz viraj çalış derim.
viraj demişken size bir şey soracağım geçen gece eve giderken (antakya köprü başı) köprüye doğru yatırdım motoru eskiden çok rahat giriyordum lastikler de tutyordu fakat bu kez arka lastik kaydı sakin olayım dedim hafif direksiyonu kaydığım noktaya çevirdim biraz ön freni tuttum motor ani yükseldi bu kez tekrar gaza asıldım bu kez biraz pati attı motor ordan geçen gençler beğenmiş olmalı ki uuuuv filan dediler gel de bana sorun neler yağadığımı her harekette gidecek parçayı ve nasıl temin edeceğimi düşündümmotor henüz 3650 km de lastikler özelliğini kaybetmiş olamaz yer de kuruydu ne olabilir bu kaymanın sebebi
Bildb dostm arka firen hc skmadm dicek kadar az cnki cok hizli gtmedgm icin ihtyac duymuyorm ikisini bor skiyorm oyle daha viraja girmedim 80 km yaptm yeni daha ama kafam takilan iste hangi devirde kac gidiyo
Arkadaşlar Allah için bana bir link atın kafayı yiyecem koca internet dünyasında Brenta markası dışında 250 r' a ön ve arka fren balatası bulamadım. Bana link atabilecek olan var mı?
170 kesici bıbıbıb yanlış nihat hocam yok öle bişey5.vites 6000 devirde tam 90km yapıyor + her bin devirde +15kmh daha yapıyor. 10bin devirde 150kmh yapıyor.ondan sonrası redline 170de bıbıbıbı yapmaya başlıyor yani kesiciye giriyor. 150yi kendinize sınır koyun oda kısa süreliğine. benden söylemesi sonra gelip kırang bilyalarını en ucuz nerden bulurum diye konu açmayasınız![]()
Daha 300km demi abi senin motorAnladım ki ben ciddi çok yol yapıyorum ya, 4 katın olmuşum beraber aldıydık.
http://www.camgoz.com.tr/asp/product/28371/CG-RACING-KUCUK-UCGEN-EKSOZ-KARBON
çinliler çalışıyor arkadaş aynısı cbr125 kullanan arkadaşta var mübarek xt 6 60 gibi ses çıkarıyor chronix bizim motorlarda erir mi bu düşüncen nedir
hocam, bu ürün benimde son zamanlarda dikkatimi çekti,bugünde bir yerde görme şansım oldu, kaplaması zamanla atabilir gibi ama onun dışında gayet hoş duruyor..
internette, çinde jisu markası ile satılan şu egsozu buldum .80 dolar fiyatı 70 dolarda kargosu filan tutuyor..
bizim motorlarda da gayet güzel durur. 2.5 kg ağırlığında nerdeyse orjinallerin yarısı kadar filan.
http://i.ebayimg.com/00/s/MTAwMFgxMDAw/$(KGrHqJ,!pgE8Wq6G6S0BPSICPr4iQ~~60_35.JPG
estağfurullah aramızda hoca olan sensin biz daha acemiyizgösterdiğin egzoz de son derece şık ve sade açıkçası motora 500 600 veya 1000 tl verip egzoz takmak mantıklı gelmiyor amaç görüntü olacak zaten 250lik motora ne performans gelecek ki. kendimiz mi temin ediyoruz yoksa getiren bir bayi dükkan firma var mı?