Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

mantıklı :) bu ay tek bakım yaptırdım bir de malum çok yakma meselesi motorun masrafı 300 tl oldu önümüzdeki ay veya sonraki ben de alırım galiba çok iyi görünüyor borudan kes kaynat derdi de yok

mantıklı :) bu ay tek bakım yaptırdım bir de malum çok yakma meselesi motorun masrafı 300 tl oldu önümüzdeki ay veya sonraki ben de alırım galiba çok iyi görünüyor borudan kes kaynat derdi de yok

uluslararası çalışan bir kargo firmasının gümrüğünde bulunan yakın bir arkadaşla görüşücem bu konu hakkında, yardımcı olabileceği birşey varsa burada da paylaşırım.

Öncelikle herkese Günaydın arkadaşlar bu sabah bir problemle karşılaştım aküden mi ateşlemeden mi çözemedim, sabah çalıştırırken marş basarken akü biraz zayıf çeviriyor tamam kabul akü zayıf diyelim, ama çevirmesine rağmen marşı çok geç alıyo motor, aralıklı olarak toplam 30sn ye marş bastığım oluyor çalışsın diye, havalar iyi, buji yağ yağ filtresi daha 200km olmadı neden yapar acaba fikir ve önerilerinizi bekliyorum. Saygılarımla.. :)

Öncelikle herkese Günaydın arkadaşlar bu sabah bir problemle karşılaştım aküden mi ateşlemeden mi çözemedim, sabah çalıştırırken marş basarken akü biraz zayıf çeviriyor tamam kabul akü zayıf diyelim, ama çevirmesine rağmen marşı çok geç alıyo motor, aralıklı olarak toplam 30sn ye marş bastığım oluyor çalışsın diye, havalar iyi, buji yağ yağ filtresi daha 200km olmadı neden yapar acaba fikir ve önerilerinizi bekliyorum. Saygılarımla.. :)

bir volt metre alıp, akünün voltajını ölçmeni tavsiye ederim. eğer akünde yeterli enerji yoksa sorunu giderene kadar motoru çalıştırmayı deneme. enjeksiyonlu hiç bir cihaz düşük voltajı sevmez ve elektronik arızalar yapabilir. yeni bir akü ilk zamanlar 13 voltun üzerinde değer verir. bu zamanla aşağıya doğru iner. ben önceki akümü 12.4 volt depolayabilir seviyesine gelince değiştirdim. gerçi bu değerdeyken de marş problemim hiç olmadı. 12 voltun altında bir değer görürsen dediğim gibi motosikleti çalıştırmayı deneme. zira ilk ateşlemede marş motoru ve bujiler mevcut gücün büyük bir bölümünü çekeceğinden elektronik bileşenlere yeterli güç gitmeyecektir.

Arkadaşlar Allah için bana bir link atın kafayı yiyecem koca internet dünyasında Brenta markası dışında 250 r' a ön ve arka fren balatası bulamadım. Bana link atabilecek olan var mı?

marka takıntın varmı ??? yoksa sana çözüm önerebilirim şimdi herkes farklı şey diyecektir yazdıgıma ama ben alternatif olan balataları tercih ediyorum tüm hyosunglarımda ve gayette memnunum bir balataya da adı için o kadar para vermem ...şimdi aman bana işte canının kıymetı vs vs demeyin laf yarışıda yapmayalım bu benim düşüncem isteyen istediğini alın can benim ve ben bu balatalardanda geyet memnunum

arkadaşlar motoru için parça arayıpda bulamayanlar boşa aramayın honda cbr 600 f birebir uyuyormuş......ve bildiğimiz her şey aslında yalanmış.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-orj-garaj-motoru-600-luk-kasa-gercek-guc-9000km-de-gt250rr-121347588/detay

arkadaşlar motoru için parça arayıpda bulamayanlar boşa aramayın honda cbr 600 f birebir uyuyormuş......ve bildiğimiz her şey aslında yalanmış.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-orj-garaj-motoru-600-luk-kasa-gercek-guc-9000km-de-gt250rr-121347588/detay

orjinal 2x180=360cc / 600f'e yakın performans / 600f ile birebir aynı parçalar. / gerçekten gt 250 hakkında bildiğimiz her şey yalanmış :sunny:

orjinal 2x180=360cc / 600f'e yakın performans / 600f ile birebir aynı parçalar. / gerçekten gt 250 hakkında bildiğimiz her şey yalanmış :sunny:

böylelerinin motorsiklet hayatını bitirmek lazımapaçi bile değil la bu o seviyeye bile çıkamamış düpedüz yalancı düzenbazın teki adamın asabını bozuyorlar :S
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

jisu egzozun 650lik videosundaki yorumda ateş atma olayı oluyormuş fakat kn hava filtresiyle sorunu halletmiş kullanıcısı gibi bişey yazıyor bir de açık egzoz gibi ses verirse ben haz almam o egzozdan tok bir gümbürtü istiyorum ben gaza basınca tarrrrrr değil dört gözle chronixi bekliyorum şuan

benim lastik ebatları farklı olduğundan belki gösterge az gösteriyodur.olamazmı yani ne geliyonuz la üstüme:salut::salut:

yavaş ama emin adımlarla gidiyor senin motor 90la viraja girin ikiniz de o zaman belli eder iyi olan kendini lastiklerden sürat düşüşün araştırdım onu etkiyi ortadan kaldırmak için ön dişli 15 olmalı :)

yavaş ama emin adımlarla gidiyor senin motor 90la viraja girin ikiniz de o zaman belli eder iyi olan kendini lastiklerden sürat düşüşün araştırdım onu etkiyi ortadan kaldırmak için ön dişli 15 olmalı :)

15 lı yapınca ıvmelenmedee dusu olmaz mı kı cıbır lar gıbı agır agır hızlanmayalımmm:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar