Arkadaşlar bende dün turuncu canavarımı sattım, bi tarafım cok üzüldü, resmen notere giderken yaptığım sürüş zevk değil acı verdi.
Motoru uzun yıllar kullanma gibi bi planımda vardı ama olmadı, bu yüzden icim biraz buruk.
Diğer taraftan baktığımdada ilk hyomu satarken kış olmasına rahmen, yani binemememe rahmen daha cok üzülmüştüm, resmen doyamamıştım.Bu sefer sanki hevesimi almıştım..
Birde önceki sayfalarda anlattığım, o ufak düşüşten sonrada motordan soğudum sanki, orjinal ayaklığını bulamadım, kaynak yaptırdım, sinyali kırıldı, bulamadım orjinalini... Camın icindeki tutacaklar arasındaki plastikler yıpranmıştı, onlarda 8-9 bin devirde inceden bi ses yapıyodu, yani bunları düşündüğümde rahatlıyorum biraz.Tabi bunlar ufak tefek şeyler, hatta cıkması falan bulunsa para etmicek şeyler.Makinesi falan cok iyiydi orjinnal 10 bin km de verdim, düzgün bakım ve kullanımla rahat rahat nice 10 bin km ler görür o motor.
Şimdi cok kararsızım, bi yanım r1 r1 diye bağırıyo, artık vakti geldi diyo, hyosung'un sesinden bıkmadınmı hala diyo.. Para konusu biraz sıkıntı, hatta baya bi sıkıntı ama kasarsam seneye yazın alabilirim gibi.Diğer tarafımda mantıklı düşün az yak cok gez, r1 kadar olmasada cok iyi bi görüntüye sahip ol diyo... Yani işin özeti r1 le (tekrardan) hyo arasında kararsızım, bu sefer 2011 beyaz yada 2012 kırmızı siyah düşünüyorum... Turuncuya harbi doydum, bide alacağım motorun yeni olduğunu anlasın millet

.