Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

2007 gt 250r motorumun egsozundan şıngır şıngır sesler geliyor. acaba içindeki peteklermi boşta ? petekleri aldıranınız varmı ?

@gugukk Full beyaz, hemde mavi sticker'lı. :) Yeni kasalarda favorim :) .
@culcu07 Sesin egzoztan geldiğine eminmisin, eğer öyleyse daha önce ici boşaltılmış olabilir onlarda böyle bi sorun oluyo cünkü genelde...

Cumarttesi yan etiketi boyle olan kırmızı Held montu olan bir arakadası Arnavutköyde gördüm Alper senmiydin acaba yanımdan gecti kaptırmış gidiyordu :D
yok ben değildim üstat :)

---------- Post added at 01:15 ---------- Previous post was at 01:10 ----------

Herkese selamlar arkadaşlar.
Sonunda motorum geliyor yarın ya da çarşamba günü kavuşuyorum 2011 model ful beyaz GT250R'ıma :) gelir gelmez fotoğrafları yükleyip sizlerle paylaşıcam.

Herkese iyi forumlar
mustafa çakırcıdaki 2011 beyazı senmi aldın onu almaya bi arkadaşa bizde niyetlendik kapora verildi izmirden biri aldı dedi mustafa abi :) ama beyni delphi 2012 beyni var şansına cok iyi alet gelmiş :D

Herkese selamlar arkadaşlar.
Sonunda motorum geliyor yarın ya da çarşamba günü kavuşuyorum 2011 model ful beyaz GT250R'ıma :) gelir gelmez fotoğrafları yükleyip sizlerle paylaşıcam.

Herkese iyi forumlar
mustafa çakırcıdaki 2011 beyazı senmi aldın onu almaya bi arkadaşa bizde niyetlendik kapora verildi izmirden biri aldı dedi mustafa abi :) ama beyni delphi 2012 beyni var şansına cok iyi alet gelmiş :D

eod

Topuğum hafif deydi. iz kaldı yaw :pr: , Bu nasıl bir egzozdur anlamadım gitti. Hemen ısınıyor. Geç soğuyor. :pale:
bulaşık teli ile katana kadını okşar gibi silmem gerekecek :queen:
Saol.

benim aldığım çıkma egzosda bildiğin çimentoya basılmış ayak gibi net bi ayak izi vardı :DD

egzos sıcakken iz kalan yere cif döküp normal bi bezle kuvvetlice 1-2 kez silince gıcır gıcır oluyor

benim aldığım çıkma egzosda bildiğin çimentoya basılmış ayak gibi net bi ayak izi vardı :DD

egzos sıcakken iz kalan yere cif döküp normal bi bezle kuvvetlice 1-2 kez silince gıcır gıcır oluyor

Son kararın mı ? Cif de yapışıp kalmasın :silent:
Biraz tur atayım da ısınsın. ya leke çıkacak, yada bez ile elim egzoza yapışacak :flower:

Beyler merhaba. Dün akşam iş çıkışı yaklaşık 15 km yaptıkdan sonra lambalarda durdum. Kalktım 1 yaptım 2 yaptım, 2. vitesde 45 50 km/h arası akan trafikde ilerliyordum. Birden motor ateşlemeyi kesti stop etti zor attım sağ tarafa kendimi. Marş basıyorum marş motoru dönüyor almıyor. Elektrik sisteminde görünürde bir arıza yok farlar, göstergeler çalışıyor. Bujidendir dedim çağırdım abimi yanıma araçla geldi. Gece saat 9,30 oldu çıktık buji aramaya neyse çıkma mıkma bulduk buji. Söktük değiştirdik bujileri yine aynı. Bujiler ateşliyor fakat motor çalışıp devir almıyor. Benzin az mı kaldı dedim kendi kendime. Gittim 2 Lt benzin aldım koydum yine aynı. Bu arada saat oldu gece 12. En sonunda baktık olacak gibi değil mahalleden bi komşumuzdan pick-up araba bulduk attık arkasına getirdik eve. Şuan evde yatıyor ben işteyim Sizce neden yapıyor olabilir? Ya da benim olaya benzer bir olay yaşayan var mı aranızda acaba?

Enjeksiyon pompası mı tıkandı acaba diye baktık pompa da benzin veriyor :S

Benzin var, marş motoru dönüyor, bujiler ateşlemeyi yapıyor, akü, switch'lerde görünür de bir problem yok fakat devir almıyor. Acaba beyinde mi bir şey var çözemedim tam. Öğlen 1-2 ye doğru babam alacak motoru araçla getirecek. Bir motorcu abimiz var o bakacak motora cihazlarla felan iyice bir detaylı şekilde. Bakalım sonuçları yazarım.

yeni motor alanlara hayırlı olsun...
bu gt'de favori rengim ilk önce gri, sonra komple beyaz...
komple beyazı alacak olsam duble cam, mavi jant şeritleri, mavi kısa manetler ve elcikler, mavi yarış pegleri ve artçı basamakları..
fena doldururum, çok yakışıyor çünkü ona...

O aleti bende gözüme kestirmiştim valla zamanında. :)
Fiyat ne kadara anlaştınız acaba ?

Kısmet banaymış artık ne diyelim, Teşekkürler :) 9450 + 150 Kargo ücreti olarak geliyor motor bana.

Kesinlikle sorulmuştur ama bu kadar sayfa içinde aramak zor geldi açıkçası o yüzden bağışlayın :)
xenon far takmak istiyorum sıkıntı oluyor mu Garantiydi zarttı zurttu vs.

Teşekkürler.

Kısmet banaymış artık ne diyelim, Teşekkürler :) 9450 + 150 Kargo ücreti olarak geliyor motor bana.

Kesinlikle sorulmuştur ama bu kadar sayfa içinde aramak zor geldi açıkçası o yüzden bağışlayın :)

Teşekkürler.

Hayırlı olsun dostum.Akü sadece garantiden çıkar diye biliyorum ben.

Teşekkürler.
garantiyi bozar normalde direk söliyor zenon takmak fialn garantiyi bozar die 2yıl bekliycen veya garantiyi boşvercen :)

eod

Son kararın mı ? Cif de yapışıp kalmasın :silent:
Biraz tur atayım da ısınsın. ya leke çıkacak, yada bez ile elim egzoza yapışacak :flower:

bak söylemeyi unuttum , hani şu mutfak bezleri varya sarı, yeşil, pembe fln oluyor onu kat kat yap çünkü tek kat olunca el yakıyo dediğin gibi :DDD
sonra tekrar cif döküp tekrar sil , tertemiz olunca görürsün

zenon takmaya uğraşacağına...
philips'in beyaz ampülleri var...
on numara kaliteli..
far'da zaten mercekli olduğu için sıkıntıda olmuyor, bembeyaz önün...
ben ondan kullanıyorum, tavsiye ederim...

Arkadaşın cbf e Xenonu servisten alıp, serviste taktırmıştık garanti sorun olmamıştı.
Bulunduğunuz şehirdeki kanuni bayisiyle konuşup anlaşabilirsiniz belki iyice bi araştırın derim ben.
benimde cbf150 im vardı ve aynı mercekli zenonu bende serviste taktırdım ama senin anlamadığın nokta görkem onlar honda servisi kanuni servisleri zenon garanti dısı diyor ister orda ister evde tak sen bilirsin derler adama

eod

zenon takmaya uğraşacağına...
philips'in beyaz ampülleri var...
on numara kaliteli..
far'da zaten mercekli olduğu için sıkıntıda olmuyor, bembeyaz önün...
ben ondan kullanıyorum, tavsiye ederim...

link verebilir misin , motoru yaptırırken far ampüllerinide değiştirmek istiyorum çok zayıf çünkü

bide uzunu var mı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar