yok ben değildim üstatCumarttesi yan etiketi boyle olan kırmızı Held montu olan bir arakadası Arnavutköyde gördüm Alper senmiydin acaba yanımdan gecti kaptırmış gidiyordu![]()
mustafa çakırcıdaki 2011 beyazı senmi aldın onu almaya bi arkadaşa bizde niyetlendik kapora verildi izmirden biri aldı dedi mustafa abiHerkese selamlar arkadaşlar.
Sonunda motorum geliyor yarın ya da çarşamba günü kavuşuyorum 2011 model ful beyaz GT250R'ımagelir gelmez fotoğrafları yükleyip sizlerle paylaşıcam.
Herkese iyi forumlar
mustafa çakırcıdaki 2011 beyazı senmi aldın onu almaya bi arkadaşa bizde niyetlendik kapora verildi izmirden biri aldı dedi mustafa abiHerkese selamlar arkadaşlar.
Sonunda motorum geliyor yarın ya da çarşamba günü kavuşuyorum 2011 model ful beyaz GT250R'ımagelir gelmez fotoğrafları yükleyip sizlerle paylaşıcam.
Herkese iyi forumlar
Topuğum hafif deydi. iz kaldı yawr: , Bu nasıl bir egzozdur anlamadım gitti. Hemen ısınıyor. Geç soğuyor.
ale:
bulaşık teli ile katana kadını okşar gibi silmem gerekecek :queen:
Saol.
benim aldığım çıkma egzosda bildiğin çimentoya basılmış ayak gibi net bi ayak izi vardıD
egzos sıcakken iz kalan yere cif döküp normal bi bezle kuvvetlice 1-2 kez silince gıcır gıcır oluyor
mustafa çakırcıdaki 2011 beyazı senmi aldın onu almaya bi arkadaşa bizde niyetlendik kapora verildi izmirden biri aldı dedi mustafa abiama beyni delphi 2012 beyni var şansına cok iyi alet gelmiş
![]()
Aynen onu ben aldımHayırlısı ile yarın geliyor
O aleti bende gözüme kestirmiştim valla zamanında.![]()
Fiyat ne kadara anlaştınız acaba ?
Kısmet banaymış artık ne diyelim, Teşekkürler9450 + 150 Kargo ücreti olarak geliyor motor bana.
Kesinlikle sorulmuştur ama bu kadar sayfa içinde aramak zor geldi açıkçası o yüzden bağışlayın
xenon far takmak istiyorum sıkıntı oluyor mu Garantiydi zarttı zurttu vs.
Teşekkürler.
garantiyi bozar normalde direk söliyor zenon takmak fialn garantiyi bozar die 2yıl bekliycen veya garantiyi boşvercenKısmet banaymış artık ne diyelim, Teşekkürler9450 + 150 Kargo ücreti olarak geliyor motor bana.
Kesinlikle sorulmuştur ama bu kadar sayfa içinde aramak zor geldi açıkçası o yüzden bağışlayın
xenon far takmak istiyorum sıkıntı oluyor mu Garantiydi zarttı zurttu vs.
Teşekkürler.
Son kararın mı ? Cif de yapışıp kalmasın :silent:
Biraz tur atayım da ısınsın. ya leke çıkacak, yada bez ile elim egzoza yapışacak :flower:
garantiyi bozar normalde direk söliyor zenon takmak fialn garantiyi bozar die 2yıl bekliycen veya garantiyi boşvercen![]()
Arkadaşın cbf e Xenonu servisten alıp, serviste taktırmıştık garanti sorun olmamıştı.Kahretsin ya ! Resmen üzüldüm şuan Resmen yanizenonsuz ahh ahh
Arkadaşın cbf e Xenonu servisten alıp, serviste taktırmıştık garanti sorun olmamıştı.
Bulunduğunuz şehirdeki kanuni bayisiyle konuşup anlaşabilirsiniz belki iyice bi araştırın derim ben.
benimde cbf150 im vardı ve aynı mercekli zenonu bende serviste taktırdım ama senin anlamadığın nokta görkem onlar honda servisi kanuni servisleri zenon garanti dısı diyor ister orda ister evde tak sen bilirsin derler adamaArkadaşın cbf e Xenonu servisten alıp, serviste taktırmıştık garanti sorun olmamıştı.
Bulunduğunuz şehirdeki kanuni bayisiyle konuşup anlaşabilirsiniz belki iyice bi araştırın derim ben.
zenon takmaya uğraşacağına...
philips'in beyaz ampülleri var...
on numara kaliteli..
far'da zaten mercekli olduğu için sıkıntıda olmuyor, bembeyaz önün...
ben ondan kullanıyorum, tavsiye ederim...