Hic akmamis konu=) kis geldi boyle oldu galiba .isten kafami kaldiramiyorum.3 hafta oldu galiba kontak cevirmeyeli.en kisa zamanda garaja gidip aku baslarini sokmem lazim. Simdi tam hatirlayamadim.depo ici pas yapmasın diye dolu birakmak gerekiyodu galiba.telden yaziyorum arastiramadim arastiran bıri yazsin
Şu motoru yatırma işine sinir oluyorum; yok aküyü sok, yok kısa süre yatcaksa sökme arada bi git calıştır... Hatta motorumu satma sebebimin %20 si de bu.
Gerci her ne olursa olsun hyosung'suz kanadı kırık kuş gibiyim :queen: .
Yeni alacağım motor hakkındada cok düşündüm cok araştırdım.Cok uygun fiyata 2005-6 model zx6r ve cbr 600 rr lar bulunabiliyo. 600F lerin fiyatı piyasasından dolayı zaten kendiliğinden düşük ama şu kanıya vardım bu motorlardan birini alırım da benzine para yettiremessem (ki forumda ara ara bu durumdan mağdur arkadaşlara denk geliyoruz), hyosunga geri dönüş yaparsam, bu seferde hyo beni tatmin etmicek.Tam anlamıyla ortada ... gibi kalmış olurum, ne ondan zevk alırım ne ondan.Aldığım karar nerdeyse kesin şimdilik hayat standart'ım 600 cc race icin yeterli değil, zaten öğrenciyiz, daha yolun başındayız, tam anlamıyla iş hayatına atıldığımda paşa paşa alır gezerim.Şimdi almıcam nisanda alıcam motoru havalardan dolayı; sıfır gt 250 r 9 bin tl ye var şuanda nisanda da olursa sıfır alırım, olmassa 2. el 3-5 bin km yi gecmemiş 2011 model gt 250 r alırım.