Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arka amortisör ayarı nasıl yapılıyo acil yardım edin ağır bi artçım olacak korkuyorum :) Hadi bi el atın bi amortisör daha kurtarabiliriz :cherry:
hacım alma ağır artçı yau =)))) biraz beni örnek alın 55 kg dan yukarısını almıyorum artçı olarak :D

hacım alma ağır artçı yau =)))) biraz beni örnek alın 55 kg dan yukarısını almıyorum artçı olarak :D
hatun dediğin çıtıpıtı olcak hacı :)))))
@bugay
arka amortisörün üzerinde dönebilitesi olan bi halka gibi bişe var ama onu sen yapamazsın aparatı olmadan biraz zor oluyor.ne kadar serte alsanda bu motorlar ağır artçıyı sevmiyor

Son düzenleme:
Söz verdik yav birazdan çıkıyorum, şimdi elimle biraz uğraşayım inşallah olur :pale:

---------- Post added at 19:42 ---------- Previous post was at 19:40 ----------

Ben de öylesini seviyorum tabii :flower: ama bazen rica edilince geri çevrilmiyo :)

undertail olayı cok iyi ama cok ta tuzlu

http://www.ebay.com/itm/Undertail-H...Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item3ef7f2c97d

Dünyadan karelere devam..

utail_red.jpg

low_red.jpg

Arka amortisör ayarı nasıl yapılıyo acil yardım edin ağır bi artçım olacak korkuyorum :) Hadi bi el atın bi amortisör daha kurtarabiliriz :cherry:
biri motorun kuyrugundan tutsun yukari dogru kaldirsin lastigin yerden kesilmesine gerek yok. Elle biraz zorla(guclu vahsi kollar lazim:p) olmazsa kanca gibi c harfine benzer bise var onunla cok kolay. Biz yaptigimizda aparat vardi ama cbf150 sahibi bi arkadasda. Onda ne ariyodu bilmiyorum.olmadi bi cay ismarlarsan arkadastan alirim beraber yapariz

biri motorun kuyrugundan tutsun yukari dogru kaldirsin lastigin yerden kesilmesine gerek yok. Elle biraz zorla(guclu vahsi kollar lazim:p) olmazsa kanca gibi c harfine benzer bise var onunla cok kolay. Biz yaptigimizda aparat vardi ama cbf150 sahibi bi arkadasda. Onda ne ariyodu bilmiyorum.olmadi bi cay ismarlarsan arkadastan alirim beraber yapariz

Halledemedim ama sıkıntı olmadı bi şey yok :)

---------- Post added at 01:21 ---------- Previous post was at 00:32 ----------

Evet bu konuda bana yardım edenlere etmeyenlere bi teşekkür hediyesi
http://www.youtube.com/watch?v=9LIs3ZOHDJ8
Her gün izliyorum bu kadar tatlılık olur mu ya :cherry:

heh işte en açıklayıcı anlatım bu olur heralde :) bende nası anlatsam diyodum ama C harfi benzetmesi iyi :cherry:

Double Puig Ön Cam nerden bulabilirim forumda @bygrm alıp motora takmıştı çok hoş olmu

Konu amortisorden acildi yazayim bari.biliyosunuz bizim motorun amortisoru sikintiyapar.bi arkadasinkinin kece patlakti.ataturk otosanayide namamortsore kaca yaparsin diye sorduk.sok getir 200 e yaparim dedi hizla kactik oradan.

Son düzenleme:
Konu amortisorden acildi yazayim bari.biliyosunuz bizim motorun amortisoru sikintiyapar.bi arkadasinkinin kece patlakti.ataturk otosanayide namamortsore kaca yaparsin diye sorduk.sok getir 200 e yaparim dedi hizla kactik oradan.

beniö şuan arka amortisörde sıkıntı var gibi geriye çok ağır kalkıyor sönüm ü iyi fakat geri tepmesi oldukça düştü arka amortisöründe tamiri yok ...galiba bana yeni arka amortisör yolları göründü... :/

bu arada hazır problemlerden bahsetmişken ön dişlisinden tak tak diye ses gelen varmı kalkışta ? ön dişliyi değiştirmiş olanınız varmı ? bir problemden dolayı

beniö şuan arka amortisörde sıkıntı var gibi geriye çok ağır kalkıyor sönüm ü iyi fakat geri tepmesi oldukça düştü arka amortisöründe tamiri yok ...galiba bana yeni arka amortisör yolları göründü... :/

bu arada hazır problemlerden bahsetmişken ön dişlisinden tak tak diye ses gelen varmı kalkışta ? ön dişliyi değiştirmiş olanınız varmı ? bir problemden dolayı

Ön dişli kısmında zincirin bloğa vurması dişliden değil zincirden , muhtemelen baklanın birinde bir gerilme söz konusu ve dişliye tam oturmuyor bu yüzden de bloğa vuruyor.

@Chronix
Zincirden değil hocam zincir yeni değişti xringli olması lazım hatta
Görkem bence senin dişli ölü ama şuanda o dişli yeni zincirinide bitirmekte.Zinciri biraz daha gerersen ses gider tahminimce ama kalıcı bi çözüm olmaz

@Chronix
Zincirden değil hocam zincir yeni değişti xringli olması lazım hatta
Görkem bence senin dişli ölü ama şuanda o dişli yeni zincirinide bitirmekte.Zinciri biraz daha gerersen ses gider tahminimce ama kalıcı bi çözüm olmaz

o zaman o sorun iki türlü gerçekleşebiliyor demek ki , çünkü 1 dişli ve 4 zincir değiştirdim genelde yaşanan o sorunu zinciri değiştirdiğim de geçiyordu , ancak şu da var arkadaş amortisörüm arızalı demişti onun da etkisi olabilir. zinciri germesi çok fazla mantıklı olmaz haddinden fazla gerilme zincirin yapısını bozabilir. bir hafta içinde motorun amortisörünü honda cbr1000 veya 600lüğün amortisörlerinden birini uydurup deneyeceğiz gelişmeleri buraya yazarım..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar