evet aynen öyle kardeşim, eksoz sistemi 2200 tl felan; ön amortisörler ise sadece sol ya da sağ 1500 küsür, komple ön amortisör takımı 3500 e felan geliyor. ilk duyduğumda ben de şaşırmıştım ama sitesine bi baktım ki hakikaten öyleymiş. o yüzden alırsan gözün gibi koruman gerekiyor

fazla paran yoksa kawasaki ya da hondanın en uygun alternatifi bu. hatta görünüş sebebiyle hondadan ve kawasakiden daha çok tutuluyor diye biliyorum. düzgün bindiğin ve hırpalamadığın sürece de kolay kolay sıkıntı çıkarmıycak bir motor. en azından kullananlar öyle söylüyor. üreticisinin 10 sene civarı ömür biçtiği ve 2 sene garanti verdiği bir motor sen yine de araştır kendince sonuçta karar senin kararın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:46 ----------
eğer yakıt fazla geliyorsa, michelin ve üreticinin önerdiği gibi 110-150 lastik kullan bence. ama az daha kalın olsun diyorsan 120-160 kullanabilirsin. zaten bazı arkadaşlar da bilgi ve tecrübelerini bu doğrultuda paylaşmışlar. zaten motoru her gören 600 lük mü 1000 lik mi diye soruyor sadece yakından bakanlar ve motordan biraz anlayanlar arka lastiğe bakıp 250 lik felan mı diye soruyor.
ben de 2 hafta önce 2010 model gt250r aldım ve üzerinde 110H 150H michelin pilot activ (H serisi olduğu için SS değil de biraz ST ye kaçıyor) lastikler vardı ve yeni takılmıştı o yüzden hiç masrafa girmedim. ama nasip olur da 2-3 seneye bunlar eskidiği zaman 110/70 ZR 17 (54W) 150/70 ZR 17 (69W) Michelin Pilot Road 2 takmayı düşünüyorum. çoğu kişi lastiğin kalınlığına dikkat etmiyor bence onu kafana takma ki zaten 150 lik lastik de görüntü olarak fena değil ve oldukça tatmin edici. ille de istersen 120/60 ZR 17 (55W) 160/60 ZR 17 (69W) Michelin Pilot Power ya da Power Pure - 2CT takabilirsin ama yakıt, hızlanma, motor performansı ve son süratin vs. olumsuz yönde etkilenir... michelin olur başka marka olur ama bu ölçülerin harici bir lastik kesinlikle düşünme bile derim, yine de tercih senin. hakkında hayırlısı olsun.