aradaki 3kmh lık farkta navigasyondan farkediyor sanırım:sunny:Ben de uzun yolda çok defa ölçtüm her seferinde aynı değer çıktı. 100Km ile giderken 92-93km(oynuyor gösterge) hız gösterdi.
Honda Transalp ile ve cbf150 ile de ölçtüm aynı değerler çıkıyor. Fark yok.aradaki 3kmh lık farkta navigasyondan farkediyor sanırım:sunny:
sonuç itibariyle hyosung un göstergesi iyimser değil.![]()
1.yanlış bu bilginin bu model tanıtımında verilmesiHonda Transalp ile ve cbf150 ile de ölçtüm aynı değerler çıkıyor. Fark yok.
Altın elbiseli adamın videosunda dikkat ederseniz şöyle diyor. "... GT250R'ın hız göstergesi her motosiklette olduğu gibi biraz fazla gösteriyor... "
selam gençlik :=) arkadaşlar 250r mı yetkili servisine periyodik bakımlarını vermek için bıraktım (ankara 4.44 motor) ...geri aldığımda sağolsun arkadaş dediğim herseyı yapmısdı yanlız ne kadar yakıt alırsam alayım depo hep sıfır gösteriyordu.sonra tekrar servise goturdum deponun altındaki yakıt jakını takmayı unutumuş.onu taktı depoda az benzın vardı 1diş gösterdi ama daha sonra kendıliğinden tekrar gitti.depoyu bugun fulledım hala sıfır gosteriyor.depoyu soktum altına bakdım jak takılı yerine ben bı kac kez soktum takdım değişen bişey yok.olayı çözemedim tekrar servisine goturmem gerekecek heralde. ve neden olduğunu bılmıyorum motorla seyır halındeyken bazen kendiliğinden bazense kasislere girdiğimde motor stop ediyor ayaklık müşürü zaten iptaldi.bide bole bı sorun cıkdı=) servise verdik motor mundar oldu anlıyacağınız![]()
Honda Transalp ile ve cbf150 ile de ölçtüm aynı değerler çıkıyor. Fark yok.
Altın elbiseli adamın videosunda dikkat ederseniz şöyle diyor. "... GT250R'ın hız göstergesi her motosiklette olduğu gibi biraz fazla gösteriyor... "
servis için yorum yapmayacağım ama şamandra ya takılmış yada elektriksel bi problemin olabilir.selam gençlik :=) arkadaşlar 250r mı yetkili servisine periyodik bakımlarını vermek için bıraktım (ankara 4.44 motor) ...geri aldığımda sağolsun arkadaş dediğim herseyı yapmısdı yanlız ne kadar yakıt alırsam alayım depo hep sıfır gösteriyordu.sonra tekrar servise goturdum deponun altındaki yakıt jakını takmayı unutumuş.onu taktı depoda az benzın vardı 1diş gösterdi ama daha sonra kendıliğinden tekrar gitti.depoyu bugun fulledım hala sıfır gosteriyor.depoyu soktum altına bakdım jak takılı yerine ben bı kac kez soktum takdım değişen bişey yok.olayı çözemedim tekrar servisine goturmem gerekecek heralde. ve neden olduğunu bılmıyorum motorla seyır halındeyken bazen kendiliğinden bazense kasislere girdiğimde motor stop ediyor ayaklık müşürü zaten iptaldi.bide bole bı sorun cıkdı=) servise verdik motor mundar oldu anlıyacağınız![]()
beyler bi hyousung buldum düşüncelerinizi almak isterim http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-en-guzel-rengiyle-62346484/detay/ ilan no su #62346484
Altın Elbiseli adamdaki Gtr Şuan bende![]()
aynen felona katıılyorum .arkadaşım paran mı cok bilmiyorum.ama 6 yaşındaki bir motora 5750 vermem için o motorun km sıfır olması lazım ki belki ozaman bile vermem çünkü 6 yaşında, biraz daha ekler üstüne daha yüksek model motor alırım.eksoza ve grenaja stıcker yapıştırmak bir motorun fiyatını bu kadar yuksek tutmamalı bence ve sizede çekici gelmemeli.çünkü motorda dış kısımındaki görsel çizik çaklak vs boya stickerla uygun fıyatlı kapatılabılır ama motor kısmı sorunluysa bayagı pahalıya mal olur sıze@Panter38
5750lira verip neden 2006 alıyosun eski model hastasımısın? ayrıca o motorun kmsinin orjinal olması ihtimali istanbul boğazında tusunami olması ihtimalinden daha düşük
beyler bi hyousung buldum düşüncelerinizi almak isterim http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-en-guzel-rengiyle-62346484/detay/ ilan no su #62346484
Altın Elbiseli adamdaki Gtr Şuan bende![]()
orjinal egzosun sıfır fiyatı 1000liradan fazla.egzosun içini boşaltıp yada egzosu delip yüksek ama çirkin ses alabilirsin.bi tiger egzos gibi olmaz ama tiger egzosdan daha yüksek ses çıkartır.yakıtın artar, uzun yolda kafa şişirir, performans düşüklüğüne yol açar.beyler ; hyo gt250r ın orjinal egzosuna modifiye yapabilir miyiz ? desibelini arttırabilir miyiz ? yapan var mıdır ?