2012 GT250R! Bu model Türkiyeye 2015de gelir artık))))
http://www.dsinfo.com.br/2012/gtr250-1.jpg
Buda GT650R! Fabrika çıkışlı stock haliyle gerçek karbonfiber grenajlar
http://www.dsinfo.com.br/2012/gtr650carbon.jpg
http://gtrtuning.com.br/site/wp-content/uploads/2011/10/DSC01044.jpg
http://gtrtuning.com.br/site/wp-content/uploads/2011/10/DSC01045.jpg
Arkadaşlar, bende 2010 model gt 250r var. enjeksiyonlu. Motorumda şöyle bir sıkıntı var. eksozdan benzin atıyor. yani benzinin bir kısmını yakmadan atıyor. Dün egsoza bir kap tuttuk. bariz damla damla benzin atıyor. Böyle bir sıkıntıyla karşılaşan var mı hiç aranızda.. değilse neden olabilir acaba?
Arkadaşlar, bende 2010 model gt 250r var. enjeksiyonlu. Motorumda şöyle bir sıkıntı var. eksozdan benzin atıyor. yani benzinin bir kısmını yakmadan atıyor. Dün egsoza bir kap tuttuk. bariz damla damla benzin atıyor. Böyle bir sıkıntıyla karşılaşan var mı hiç aranızda.. değilse neden olabilir acaba?
Arkadaşlar daha önce de yazdığım gibi bu adamada motorunada sonuna kadar kefilim.
Onlarca (belki yüz) gt - gtr gördüm bu arkadaşın motor kadar sağlıklı çalışana daha rastlamadım. Kendiside zaten çok nazik ve üzmeden kullanıyor.
Düşünen varsa 3 e 5e bakmasın adam akıllı motor arayan alsın hayrını görsün. Motoru dinleyen direk alır gider o derece.
benzin attığından amin misiniz su buharıda atıyor olabilir havayla çekilen su buharı yanmaz ve egsozdan su olarak çıkar benzin atma olayını ilk defa duydum eğer benzini yakmadan atarsa motorun rolantide sarsıntı yapar stop edecekmiş gibi çalışır bu durum var mı yoksa su buharıdır o kaba koyduunuzda ayırt edilmesi zordur benzin kokar yine ancak kibrit atarsanız içine belli olurArkadaşlar, bende 2010 model gt 250r var. enjeksiyonlu. Motorumda şöyle bir sıkıntı var. eksozdan benzin atıyor. yani benzinin bir kısmını yakmadan atıyor. Dün egsoza bir kap tuttuk. bariz damla damla benzin atıyor. Böyle bir sıkıntıyla karşılaşan var mı hiç aranızda.. değilse neden olabilir acaba?
Avrupaya kime götürücenki bu işin iki ucu bo.. değnekYa acayüp usta sen bari cevap ver anadoluda yok mu sağlam usta? Yoksa mecbur avrupaya götürcem motoru güvenebilceğim, tanıdığım biyer yok.
Avrupaya kime götürücenki bu işin iki ucu bo.. değnek![]()
Egsozu boşaltmadım ama, benm motoru aldığım çocuk, egsozun uc kısmından iç tarafında tornavida ile delik açmı, çok ses çıksın diye...egsozu mu boşalttırdınız? Sesi için orjinal egsozla oynayanlarda görmüştüm bunu.
benzin attığından amin misiniz su buharıda atıyor olabilir havayla çekilen su buharı yanmaz ve egsozdan su olarak çıkar benzin atma olayını ilk defa duydum eğer benzini yakmadan atarsa motorun rolantide sarsıntı yapar stop edecekmiş gibi çalışır bu durum var mı yoksa su buharıdır o kaba koyduunuzda ayırt edilmesi zordur benzin kokar yine ancak kibrit atarsanız içine belli olur
benzin attığından amin misiniz su buharıda atıyor olabilir havayla çekilen su buharı yanmaz ve egsozdan su olarak çıkar benzin atma olayını ilk defa duydum eğer benzini yakmadan atarsa motorun rolantide sarsıntı yapar stop edecekmiş gibi çalışır bu durum var mı yoksa su buharıdır o kaba koyduunuzda ayırt edilmesi zordur benzin kokar yine ancak kibrit atarsanız içine belli olur
Hacı senin grenajlar allaha emanet duruyodu zaten temiz çıkma grenaj bulman en iyisi ama çatlağın olduğu yere göre eritilip plastik kaynak yapılabilirbi garaja gidiyim bakiyim ne var orda![]()
Bu arada bugün dar yolda arabaların sağından geçerek boğazın girişine doğru giderken grenajı kaldırıma sürttüm alt sağ tarafta çizilme ve ufak bi çatlama oldu sen çok patlıyodun bilirsin napılır buna![]()
[/COLOR]
Dün akşam farkettim zaten. Şimdi aklıma şüphe düştü su buharı mıydı acaba diye. akşam tekrar bakıp neticeyi bildireyim. ayrıca dediğiniz gibi herhangi bir sarsıntı yok. çalışmasında da sıkıntı yok. marşa basınca gaz vermeden otomatik çalışıyor. Stop edecekmiş gibi de olmuyor. ama son zamanlarda bariz şekilde yakıt sarfiyatım arttı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:47 ----------
Dün akşam farkettim zaten. Şimdi aklıma şüphe düştü su buharı mıydı acaba diye. akşam tekrar bakıp neticeyi bildireyim. ayrıca dediğiniz gibi herhangi bir sarsıntı yok. çalışmasında da sıkıntı yok. marşa basınca gaz vermeden otomatik çalışıyor. Stop edecekmiş gibi de olmuyor. ama son zamanlarda bariz şekilde yakıt sarfiyatım arttı.
ekledim :cat:bugay msn den bul beni 1-2 tavsiye ereyım.
davet gelmedı email nedır.ekledim :cat:
davet gelmedı email nedır.