Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

cok saol devran kardes tekrar deniyorum bakalım
dscf1791c.jpg

dscf1792v.jpg

dscf1793r.jpg

dscf1796111.jpg

dscf1798f.jpg

Arkadaşlar daha önce de yazdığım gibi bu adamada motorunada sonuna kadar kefilim.
Onlarca (belki yüz) gt - gtr gördüm bu arkadaşın motor kadar sağlıklı çalışana daha rastlamadım. Kendiside zaten çok nazik ve üzmeden kullanıyor.
Düşünen varsa 3 e 5e bakmasın adam akıllı motor arayan alsın hayrını görsün. Motoru dinleyen direk alır gider o derece.

Kırmızılısı çok güzelmiş :cat: ayrıca o beyaz desende çok güzel durmuş, Türkiye' ye gelmese bile biz kendimiz yaparız :cherry:

Arkadaşlar, bende 2010 model gt 250r var. enjeksiyonlu. Motorumda şöyle bir sıkıntı var. eksozdan benzin atıyor. yani benzinin bir kısmını yakmadan atıyor. Dün egsoza bir kap tuttuk. bariz damla damla benzin atıyor. Böyle bir sıkıntıyla karşılaşan var mı hiç aranızda.. değilse neden olabilir acaba?

Arkadaşlar, bende 2010 model gt 250r var. enjeksiyonlu. Motorumda şöyle bir sıkıntı var. eksozdan benzin atıyor. yani benzinin bir kısmını yakmadan atıyor. Dün egsoza bir kap tuttuk. bariz damla damla benzin atıyor. Böyle bir sıkıntıyla karşılaşan var mı hiç aranızda.. değilse neden olabilir acaba?

egsozu mu boşalttırdınız? Sesi için orjinal egsozla oynayanlarda görmüştüm bunu.

ateşleme veya hava ile sıkıntın olabilir, bujini ve hava filtreni temizle olmadı değiştir..

Arkadaşlar daha önce de yazdığım gibi bu adamada motorunada sonuna kadar kefilim.
Onlarca (belki yüz) gt - gtr gördüm bu arkadaşın motor kadar sağlıklı çalışana daha rastlamadım. Kendiside zaten çok nazik ve üzmeden kullanıyor.
Düşünen varsa 3 e 5e bakmasın adam akıllı motor arayan alsın hayrını görsün. Motoru dinleyen direk alır gider o derece.

Ya acayüp usta sen bari cevap ver anadoluda yok mu sağlam usta? Yoksa mecbur avrupaya götürcem motoru güvenebilceğim, tanıdığım biyer yok.

benzin attığından amin misiniz su buharıda atıyor olabilir havayla çekilen su buharı yanmaz ve egsozdan su olarak çıkar benzin atma olayını ilk defa duydum eğer benzini yakmadan atarsa motorun rolantide sarsıntı yapar stop edecekmiş gibi çalışır bu durum var mı yoksa su buharıdır o kaba koyduunuzda ayırt edilmesi zordur benzin kokar yine ancak kibrit atarsanız içine belli olur

Avrupaya kime götürücenki bu işin iki ucu bo.. değnek :)

bi garaja gidiyim bakiyim ne var orda :)

Bu arada bugün dar yolda arabaların sağından geçerek boğazın girişine doğru giderken grenajı kaldırıma sürttüm alt sağ tarafta çizilme ve ufak bi çatlama oldu sen çok patlıyodun bilirsin napılır buna :p

egsozu mu boşalttırdınız? Sesi için orjinal egsozla oynayanlarda görmüştüm bunu.
Egsozu boşaltmadım ama, benm motoru aldığım çocuk, egsozun uc kısmından iç tarafında tornavida ile delik açmı, çok ses çıksın diye...

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:44 ----------

benzin attığından amin misiniz su buharıda atıyor olabilir havayla çekilen su buharı yanmaz ve egsozdan su olarak çıkar benzin atma olayını ilk defa duydum eğer benzini yakmadan atarsa motorun rolantide sarsıntı yapar stop edecekmiş gibi çalışır bu durum var mı yoksa su buharıdır o kaba koyduunuzda ayırt edilmesi zordur benzin kokar yine ancak kibrit atarsanız içine belli olur

Dün akşam farkettim zaten. Şimdi aklıma şüphe düştü su buharı mıydı acaba diye. akşam tekrar bakıp neticeyi bildireyim. ayrıca dediğiniz gibi herhangi bir sarsıntı yok. çalışmasında da sıkıntı yok. marşa basınca gaz vermeden otomatik çalışıyor. Stop edecekmiş gibi de olmuyor. ama son zamanlarda bariz şekilde yakıt sarfiyatım arttı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:47 ----------

Dün akşam farkettim zaten. Şimdi aklıma şüphe düştü su buharı mıydı acaba diye. akşam tekrar bakıp neticeyi bildireyim. ayrıca dediğiniz gibi herhangi bir sarsıntı yok. çalışmasında da sıkıntı yok. marşa basınca gaz vermeden otomatik çalışıyor. Stop edecekmiş gibi de olmuyor. ama son zamanlarda bariz şekilde yakıt sarfiyatım arttı.

bi garaja gidiyim bakiyim ne var orda :)

Bu arada bugün dar yolda arabaların sağından geçerek boğazın girişine doğru giderken grenajı kaldırıma sürttüm alt sağ tarafta çizilme ve ufak bi çatlama oldu sen çok patlıyodun bilirsin napılır buna :p
Hacı senin grenajlar allaha emanet duruyodu zaten temiz çıkma grenaj bulman en iyisi ama çatlağın olduğu yere göre eritilip plastik kaynak yapılabilir :)

@felon yok yav yan grenajlar iyi ön grenaj allaha emanet :) pek belli olmuyo aslında sprey boya ve ufak bi yapıştırıcı görünümü düzeltebilir, plastik kaynağı nasıl yapacaz ki? Ve çıkma grenajı nasıl buluruz en ufak kazada pert olan grenaj, çalıntı motorlardan çıkmasın :p

Şöyle bi gözden geçirdim ki benim grenajlar sağlam, sadece bazı bağlantı yerleri sorunlu. Nasıl tamir ederiz ki? kelepçe gibi bişeyler olması lazım bi de silikon tabancasına plastik çubuk soksam kaynak olur mu :p

Son düzenleme:
[/COLOR]

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:47 ----------

havalar yaza göre daha soğuk lmaya başladı buda motor ısınana kadar geçen süreyi artırıyor ve yatık sarfiyatıda artıyor delik açıldı demişsiniz eğer burda çıkan gaz fazla ise ve egsoz gazının az miktarda içeri giren kısmınıda dışarı atmasını sağlıyorsa oda yakıtı artırır ha içini boşaltmışsınız hada bu şekilde bir delik açmışsınız ama çok küçük çivi deliğiyse bişey olmaz motoru görmeden uzaktan yorum yapmak zor oluyor var sayımlar üzerinde konuşuyoruz ancak birde yakıt sarfiyatın hava filtresi kirliliğinden de olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar