Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bakımlarım tamam işte yaptıklarım
yağ yağ filtresi
hava filtresi
bujiler ngk cr9e
hazır grenaj sökmüşken kısa farımada baktım kablosu kopmuş çıkarttım nightbreaker alıcam bulduğum zaman
zinciride yağladım gazlamaya hazırım.

Arka çamurluğu çıkartmayı düşünüyorum ama sinyalleri sökmeden ve çamurluğu kesmeden nasıl yapabilirim? (sanırım bi şekilde yapanlar vardı forumda ama hangi sayfada bulamadım)

yağ yağ filtresi
hava filtresi
bujiler ngk cr9e
hazır grenaj sökmüşken kısa farımada baktım kablosu kopmuş çıkarttım nightbreaker alıcam bulduğum zaman

Arka çamurluğu çıkartmayı düşünüyorum ama sinyalleri sökmeden ve çamurluğu kesmeden nasıl yapabilirim? (sanırım bi şekilde yapanlar vardı forumda ama hangi sayfada bulamadım)

sen iste yeterki, kardeş ben bulurum linki ama tavsiye etmem tabi benim şahsi fikrim..kesmeden cıkar beğenmezsen geri takarsın sakın kesmeeeee

http://www.motosiklet.net/forum/mt-...g-arka-kuyruk-plakalik-iptali-[kesmeden].html

Bugün 260 kmden fazla yol yaptım en son tripmetre 264 yazıyodu bi daha bakmayı unutmuşum :) Konya - beyşehir - seydişehir - konya rotasında ilk uzun yolumu yaptım. Dalgalı yollarda bu alet her dalgada belime baskı yaptı biraz ağrı var ama dönüş yolu düzgün çift yoldu rahat döndüm uzun yol için seleye ufak bi minder gerekiyor sanırım :) ne kadar yaktığımı vb yarın ölçüp yazarım.

sen iste yeterki, kardeş ben bulurum linki ama tavsiye etmem tabi benim şahsi fikrim..kesmeden cıkar beğenmezsen geri takarsın sakın kesmeeeee

http://www.motosiklet.net/forum/mt-...g-arka-kuyruk-plakalik-iptali-[kesmeden].html
aradığım buydu , çok teşekkürler:rendeer: Kesmeyi düşünmüyorum çünkü yaz kış sürekli motor kullanan birisiyim.Şu aparatlardanda yapabilirsem bi kaç ay şöyle hevesimi alayım sonra geri takarım çamurluğu :)

@bugay iyi yol yapmışsın bi uzun yol bende istiyorum ama vakit yok :)

Son düzenleme:
http://www.velomoto.com.tr/katalog-motosiklet-buji-torch.php bu siteye bakabilirsin arkadaşım.

---------- Post added at 18:13 ---------- Previous post was at 17:59 ----------

Arkadaşlar bende farın aydınlatmasında sıkıntı var takabileceğim ve önerecğiniz iyi aydınlatacak uzun ve kısa far neler önerirsiniz.

Osram nightbreaker derim. Ben aldım uzun kısa. Ama henüz sadece uzunu takabildim. Kısayı takabilmem için sanırım kafa grenajını sökmem gerekiyor.
yağ yağ filtresi
hava filtresi
bujiler ngk cr9e

Baya bi uğraşmışsın motorla eline sağlık. Nightbreaker iyi, güzel aydınlatıyo gözü yormuyo. Ama kısaları değiştiremedim henüz ellerim büyük mü nedir ulaşamıyorum tam :pale::cherry: Yok mu kolay yolu :mrgreen:

Osram nightbreaker derim. Ben aldım uzun kısa. Ama henüz sadece uzunu takabildim. Kısayı takabilmem için sanırım kafa grenajını sökmem gerekiyor.

Baya bi uğraşmışsın motorla eline sağlık. Nightbreaker iyi, güzel aydınlatıyo gözü yormuyo. Ama kısaları değiştiremedim henüz ellerim büyük mü nedir ulaşamıyorum tam :pale::cherry: Yok mu kolay yolu :mrgreen:
saolasın :) kısaları değişmek için kafa grenajını sökmene gerek yok ama gerçekten zor oluyo söküp takmak.sounr şuki h3 nightbreaker bulamıyorum :)hertürlü ıvır zıvır olan koçtaş ve bauhaus gibi yerlerde bile yok.Ben kısaları değiştiricem şimdilik eğer nightbreaker farkını hissedersem uzunlarıda değiştiririm
sen ampulü internettenmi aldın hep çift satıyolar bulamadım teklisini?

Son düzenleme:
saolasın :) kısaları değişmek için kafa grenajını sökmene gerek yok ama gerçekten zor oluyo söküp takmak.sounr şuki h3 nightbreaker bulamıyorum :)hertürlü ıvır zıvır olan koçtaş ve bauhaus gibi yerlerde bile yok.Ben kısaları değiştiricem şimdilik eğer nightbreaker farkını hissedersem uzunlarıda değiştiririm
Ben de bulamadım burda direk netten sipariş verdim biraz pahalıya geldi sanırım ama olsun napalım :mrgreen: Sürekli gittiğim usta da dükkanı kapatmış oto galeri açmış, benden aldığı paralarla zengin oldu o::rantinp:::rantinp:::rantinp: Gidip taktırcam, başka ustaya da sadece ampul taktırmaya gidilmez ki arkadaş..

Ben de bulamadım burda direk netten sipariş verdim biraz pahalıya geldi sanırım ama olsun napalım :mrgreen: Sürekli gittiğim usta da dükkanı kapatmış oto galeri açmış, benden aldığı paralarla zengin oldu o::rantinp:::rantinp:::rantinp: Gidip taktırcam, başka ustaya da sadece ampul taktırmaya gidilmez ki arkadaş..
hangi siteden aldın hepsi çift çift satıyolar?

kimlerin gt250r' ının kaskosu var :) sigorta primi ne kadar ödeniyor ? Grenajlarda çizik fln olduğunda..değiştirme mi yapıyorlar boyuyolar mı ?
nasıl olur bu işler ?

saol bide beyaz park lambası alıyım diyorum bizim park lambasını söktünmü hiç dibi nası bunlar uyarmı
http://www.magaza24.com/product_info.php?cPath=5009_1222_1386_1101_1108&products_id=101253
Set halinede aldım ama söküp değiştiremedim. Ben park olarak
http://www.magaza24.com/product_info.php?products_id=100167 aldım.
Uycağını umarak aldım. Park lambası uzunun daha da önlerinde olduğu için sökemedim açıkçası. Uzunu değiştirmek pes ettirdi beni :)

Şu ikisinden sipariş verdim artık gelsinde farlarımda istediğim gibi olsun :)
http://www.magaza24.com/product_info.php?cPath=5009_1222_1386_1101_1103&products_id=107883

http://www.magaza24.com/product_info.php?cPath=5009_1222_1386_1101_1108&products_id=107875

---------- Post added at 11:45 ---------- Previous post was at 11:19 ----------

bikepics-2245180-800.jpg

Asaletine kurbannn :)

Son düzenleme:
Kırmızı bi başka ya :) Bu Red Star yazısı güzel olmuş ama altındaki gt250r ve köşedeki ls2 yazıları çok boğmuş onları söküp sadece red star yazısı kalsa çok daha iyi durur he bide o kanuni yazısını ısıtıp çıkartabilirsin

arkadaşlar , hyosung'a digital vites göstergesi taktıran var mı ?

taktırdıysa bilgi verebilir mi nerden temin ederiz nasıl takarız veya taktırırız ?

Kırmızı bi başka ya :) Bu Red Star yazısı güzel olmuş ama altındaki gt250r ve köşedeki ls2 yazıları çok boğmuş onları söküp sadece red star yazısı kalsa çok daha iyi durur he bide o kanuni yazısını ısıtıp çıkartabilirsin

EVET KIRMIZI BİR BAŞKA ADETA YAKIYOR :) MAKİNAYI BÜYÜTÜRSEM YİNE KIRMIZI BİŞEYLER ALACAM...
KANUNİ YAZISINI MAKİNAYI DEĞİŞTİRECEK OLURSAM DİYE ÇIKARTMIYORUM. BİLGİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

Şu ikisinden sipariş verdim artık gelsinde farlarımda istediğim gibi olsun :)
http://www.magaza24.com/product_info.php?cPath=5009_1222_1386_1101_1103&products_id=107883

http://www.magaza24.com/product_info.php?cPath=5009_1222_1386_1101_1108&products_id=107875

---------- Post added at 11:45 ---------- Previous post was at 11:19 ----------

bikepics-2245180-800.jpg

Asaletine kurbannn :)

Arkadaşlar merhaba, siz beni bu topikte tanımıyosunuz tabi :) Ama ben bi çoğunuzu tanıyorum burdan. Kafamdaki tek motor diyebilirim gtr için. Hatta konuyu en baştan başladım okumaya :mrgreen: Malum işsiz güçsüz kaldım, evde vakit geçiriyorum :pale: şimdilik 109uncu sayfadayım, ilerledikçe sık kullanılanlara ekliyorum yerimi kaybetmemek için, bir iki aya bitiririm heralde :cherry: Ama güncel yazılarıda okuyorum bi yandan. Bi başından bi kıçından yani :D gt250r ı 2012 başlarında alıcam, yani planım öyle. Sıfır, kırmızı yada beyaz. Neyse konuya giriyorum :p

Yazmadan duramadım, Felon kardeşim dikkat ettimde senin plaka genelde evde duruyo heralde :mrgreen: İstanbulda bi kaç motorcu arkadaşım var, onlarında plakası hep evdedir. Yav nası yırtıyosunuz polisten? Ben Antalya'daki denetimi göz önünde bulunduruyorumda, 2 km gidemezdim heralde plakasız. Bide maksat tam olarak ne? Köprü geçişleri için falan mı? Bide İstanbul'da herkes mi böyle yapıyo? Özellikle SS camiası tabi :) Yargılamak değil benimki yanlış anlamayın, meraktan soruyorum.

Arkadaşlar merhaba, siz beni bu topikte tanımıyosunuz tabi :) Ama ben bi çoğunuzu tanıyorum burdan. Kafamdaki tek motor diyebilirim gtr için. Hatta konuyu en baştan başladım okumaya :mrgreen: Malum işsiz güçsüz kaldım, evde vakit geçiriyorum :pale: şimdilik 109uncu sayfadayım, ilerledikçe sık kullanılanlara ekliyorum yerimi kaybetmemek için, bir iki aya bitiririm heralde :cherry: Ama güncel yazılarıda okuyorum bi yandan. Bi başından bi kıçından yani :D gt250r ı 2012 başlarında alıcam, yani planım öyle. Sıfır, kırmızı yada beyaz. Neyse konuya giriyorum :p

Yazmadan duramadım, Felon kardeşim dikkat ettimde senin plaka genelde evde duruyo heralde :mrgreen: İstanbulda bi kaç motorcu arkadaşım var, onlarında plakası hep evdedir. Yav nası yırtıyosunuz polisten? Ben Antalya'daki denetimi göz önünde bulunduruyorumda, 2 km gidemezdim heralde plakasız. Bide maksat tam olarak ne? Köprü geçişleri için falan mı? Bide İstanbul'da herkes mi böyle yapıyo? Özellikle SS camiası tabi :) Yargılamak değil benimki yanlış anlamayın, meraktan soruyorum.
Bende aynı senin gibi başlamıştım yaklaşık bir yıl kadar takip ettim bu konuyu sonra aldım motoru :)
Plaka konusundada forumda yazmış olmak istemiyorum ama nedenleri var :)

:cherry:benim plakada çantamda geziyordu.. hatta ankara elmadağa gittiğimde çevirmede durdurğumda sormuşlardı.. düşüyordu düşmesin diye çantama koydum.... oyüzden yoksa plakayı takıyordum....:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar