Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

:cherry:benim plakada çantamda geziyordu.. hatta ankara elmadağa gittiğimde çevirmede durdurğumda sormuşlardı.. düşüyordu düşmesin diye çantama koydum.... oyüzden yoksa plakayı takıyordum....:cherry:
Hem düşüyor hemde tozlanıyor abi biliyosun tozlu plaka kötü gösteriyo motoru :pl:

selam arkadaşlar eski bir hyo gt250r ve comet gt250 kullanııcısı olarak motorlarınızın kıymetini bilin diyorum... 2012 modeller gelecekmiş ağustos ayının sonunda şu beyaz renkte ne asil duruyor ..

Hem düşüyor hemde tozlanıyor abi biliyosun tozlu plaka kötü gösteriyo motoru :pl:

polis diyor nasıl düşer bizim ekiptekilerinki düşmüyor..... abi bunun ne malı olduğu belli değil... sanki üzerinde sitill marka ağaç kesme motoru var öyle sallıyor... yoksa hiç bir şey eksik değilken plakam neden eksik olsun ki... sizde 10 -11 anahtar varsa takalım....

bu hafta sonu dreksiyon sınavım var, kurs scooter veriyormuş. kendi motorumla mı girsem scooterlamı karar veremedim :silent:

bu hafta sonu dreksiyon sınavım var, kurs scooter veriyormuş. kendi motorumla mı girsem scooterlamı karar veremedim :silent:

İyi sizin kurs zenginmiş bizimkinin scooter bozukmuymuş bişey olmuşta dominosun honda aktivası geldi sağolsun :) Motorsuz olanlar onunla tur attı diğerleri kendi motoruyla ki benim gibi motorsuz olanlar az sayıdaydı herkes kendi motoruyla gelmişti. Umarım sana fikir verir :rendeer:

kendi motorunla gir bence şimdi hiç scooter kullanmamışsanda sürersin ama dubalardan bi kaçına takarsın falan sakata gelme hocam :)
ama kimseyede motoru verme sınava girmesi için şimdi görünce isteyen olur :)

2012 model değil o gelecekler. Onlar da 2011. Çünkü Temmuz ayında yürürlüğe giren yeni kanuna göre model yılının belirlenmesi esaslarına göre, artık bir aracın model yılının belirlenmesinde (Araba, Motor Kamyon vb.) Yurt dışında da üretilse, yurt içinde de üret,m tarihi model yılı olarak kabul ediliyor artık. En erken de 1 Ağustostan itibaren fabrika üretiminden çıkmış olması gerekiyor. Şu an gemi zaten 1 aydır yoldaymış. O sebeple, Ağustos ayında gelen bu motorlar gene 2011 model olacak bilginiz olsun. Yanlışı düzeltmiş olayım.

O ilanı veren firmaya da sorabilirsiniz Kanuni'ye de.

Ben bu hafta kısmetse alıyorum zaten kırmızı rengini. Öyle olsa ben de beklerdim. Ama 2011 modellerin satışa sunulması en erken Ekim gibi. Gerçi zaten arka kuyruk tasarımı, Elektronik çok noktalı enjeksiyon, led stop ve yapılan değişiklikler bu seneki modellerden itibaren var. 2012 modelleri de şu an benim aldığım motorun tamamen aynısı olacak.

O sebeple, Ağustos ortasında gelen modeller de 2011 gene. Bilginize.

Hayırlısıyla ben de bu hafta teslim alırsam rahatlayacağım.

jönysf;2412830]selam arkadaşlar eski bir hyo gt250r ve comet gt250 kullanııcısı olarak motorlarınızın kıymetini bilin diyorum... 2012 modeller gelecekmiş ağustos ayının sonunda şu beyaz renkte ne asil duruyor ..

Son düzenleme:
Uzun farın , daha da iç kısımlarında diye biliyorum. Kablo girişleri aynı yerde çünkü
uzun farın ordan giriyo dimi kablosu
kafa grenajını sökmem gerekcek sanırım yarın gelir kargom baya iş çıktı bana :)
bu arada kafa grenajını sökmedim hiç,yan grenajları söküp taka taka pir'i oldumda kafa grenajı yan grenajları sökmeden çıkıyor dimi?

uzun farın ordan giriyo dimi kablosu
kafa grenajını sökmem gerekcek sanırım yarın gelir kargom baya iş çıktı bana :)
bu arada kafa grenajını sökmedim hiç,yan grenajları söküp taka taka pir'i oldumda kafa grenajı yan grenajları sökmeden çıkıyor dimi?
Evet uzunun ordan giriyo, yanyana kablolar. Zaten aynı merceğin arkasındalar önden bakınca da görürsün. Önü ben de hiç sökmedim ama yanları sökmeden çıkacağını pek sanmıyorum. Uğraştırıcı diyolardı baya bi. Sökersen fotoğrafla da boş vakit bulabilirsem ben de sökeyim :p

İyi sizin kurs zenginmiş bizimkinin scooter bozukmuymuş bişey olmuşta dominosun honda aktivası geldi sağolsun :) Motorsuz olanlar onunla tur attı diğerleri kendi motoruyla ki benim gibi motorsuz olanlar az sayıdaydı herkes kendi motoruyla gelmişti. Umarım sana fikir verir :rendeer:
bizim kurstada activa var geçen pazar kullandım bakalım geçebilicez mi sınavdan :p

---------- Post added at 22:13 ---------- Previous post was at 22:11 ----------

arakadaşlar 2012 modeller ne zaman geliyor herkes başka şey söylüyor temmuz sonu diyen var ağustos başı, ağustos ortası,sonu kafam karıştı:silent:

Buda benden olsun Zonguldak dönüşü Boluya giderken...

9808.jpg

Evet uzunun ordan giriyo, yanyana kablolar. Zaten aynı merceğin arkasındalar önden bakınca da görürsün. Önü ben de hiç sökmedim ama yanları sökmeden çıkacağını pek sanmıyorum. Uğraştırıcı diyolardı baya bi. Sökersen fotoğrafla da boş vakit bulabilirsem ben de sökeyim :p
üst merceğin içinde ama en azından parklara yandan giriş yapmışlardır ben görememişimdir diyodum malesef öyle değilmiş :)
kafa grenajını sökücem direk yanlara gerek yok ama olmadı yanlarıda sökerim yanlar kolay :)
fot makinem bende değil şu sıralar ama telden çekerim fotoları

hyosungun marş dinamosunu nerden ve kaça bulabilirim (sağlam 2,elde olur)arkadaşlar benimki sesli basıyordu söktük içi dağılmış bir kac yere sordum burada (gaziantep)yenisini bulamadım başka modellerinki uyarmı mesela yag ve fren balataları ve flaşörleri uyan motorlar var,yoksa evde duran kardeşimin hyosungunun marş dinamosunu sökücem zaten kendisin binmiyor evde yatıyor.: ))) benimkine biniyor.(benımki race onunki acerbis kafalı naked o da raceden hoslanıyor): )))

hyosungun marş dinamosunu nerden ve kaça bulabilirim (sağlam 2,elde olur)arkadaşlar benimki sesli basıyordu söktük içi dağılmış bir kac yere sordum burada (gaziantep)yenisini bulamadım başka modellerinki uyarmı mesela yag ve fren balataları ve flaşörleri uyan motorlar var,yoksa evde duran kardeşimin hyosungunun marş dinamosunu sökücem zaten kendisin binmiyor evde yatıyor.: ))) benimkine biniyor.(benımki race onunki acerbis kafalı naked o da raceden hoslanıyor): )))
kuralkan.net de baktım marş motoru 219tl
Sahibinden.com da aradım şöyle bi tane buldum 120tl iyi gibi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...otosiklet-hyosung-gt-250r-mars-motoru/detay/?

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu gün zinciri dişliyi falan temizleyim yeniden yağlayım dedim bunları yaparken bi sey cekti dikkatimi

Vites kutusun alt tarafından yağ kalıntıları falan birikmiş tam zincir dişlisinin oldugu yerde kapak varya onun alt kısmında benim alkıma bu zincır yağından falan akmıştır diye geldi yinede bi sorıyım dedim normalmidir sizce ?

zincir den sıcrayan yağlar onlar. zincirden yag sıcrıyor sonra tozlar yapışıyor .çamur gibi yağ tabakası birikiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar